X
jesen82, mimi81~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ogromnu tetu betu!
evo, ja danas bila na 1. folikulom. i imam 6 lipih, velikih folikula, endo odličan...u sub. 2.uzv. Nadam se da će folikuli biti i dalje lipi, veliki i nabitnije puni!
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za šta god vam treba!![]()
Dobila nakon punkcije još 1 decepeptyl, al nemam nikakve upute, jel se to uzima tamo negdje poslije transfera????
Linalena, decapeptyl se uzima dan-dva nakon transfera, ali ništa ne brini, sve će ti doktor napisati na nalazu na dan transfera. Vjerojatno ćeš dobiti i 2 injekcije brevatcida...
Tikica, Andream, Cannisa....za nove pobjede!
Denny, da danas sa ultrazvuka dođeš presretna!
I još malo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za sve današnje čekalice bete
Margot, Jesen i sve ostale koje danas vade betu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jučer sve neke loše vijesti....dajte nam cure danas nešto pozitivno![]()
Svima koje danas vade betu,milion vibrica!!!!
Pinky, mene možeš staviti pod femarku jer od danas počinjemo s istom ... a i ljepše se vidjeti na vrhu nego biti na dnu
I ja vibram za današnje čekalice bete, nek budu bolje vijesti nego jučer ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cure hvala vam što ste uz mene
A doći će i moje vrijeme.
Mislim ja sam u nekoj fazi da bi najrađe odustala od svega, al sva sreća pa postoji ovaj forum, postojite vi , moj suprug koji me stalno tiješi i dr. koji ništa ne pita nego me samo stavio na listu. Svima skupa hvala od.
cure moje drage...
kako sam i mislila.. nije dobro.. beta mi je 0,13
javila sam docu pa čekam da mi se javi
dok ga dočekam, jer ću i njega pitati..ako mi možete reći od čega mi je ovih 13? mislim čisto me zanima.. štopericu sam dobila 18.11 navečer tako da ne bi trebala biti ona.. nakon prvog AIH mi je beta bila 0,00
eto, pa ako me tko može educirati
Piny draga.. pliz me makni sa čekalica bete
svima veliki poljubaca i hvala i vama koje ste mi pisale riječi ohrabrenja na pp![]()
na ovo stavljam debeli potpis...
i ja jučer završila svoj prirodnjak(folikuli ostali do 13 mm)i sa tim zaokružila svoju MPO priču za ovu godinu...eto sada malo odmora,malo Metformina,koji su mi uveli u th.i čekamo veljaču...
svima za sve ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
Dobro, dajte mi lijepih vijesti...i nebo place s nama....kisa,kisa,kisa.![]()
jesen, kiara, cannisa![]()
![]()
da ovo bude zadnji božić bez vaših mrvica sa vama
![]()
jesen, draga, žao mi je! ja prijavljujem odrađen AIH, beta 17.12.
hvala ti draga... ljubim te
i tebi hvala i svim curama i da kažem svim curama kojima imaju negativnu betu da mi je žao da smo sve istu sudbinu ovaj mjesec doživjele.. ali biti će bolje nekako... mora
ako netko zna odgovor na moje pitanje gore bila bih jako zahvalna![]()
Posljednje uređivanje od Aurora* : 03.12.2010. at 13:52
Beta je na 14. dnt 56.6 što je premalo.
Moram u pon opet vaditi betu i moja gin kaže da to još može rasti ali ja se nekako ne nadam previše.
Žao mi je što nemam bolje vijesti
Jesen, jako mi je žao, baš sam se nadala da će beta biti pozitvno iznenađenje
mimi, ja vibram da počne rasti~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hvala vam što vjerujete kad već ja ne mogu...
mimi, ja nekako ne odustajem od tvoje bete , cekam ponedeljak....sivka sa SD je imala 11dpt betu 19, kasnije je bilo sve super....
ja ti drzim fige ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
obzirom da sam debelo zakasnila s vibricama sada ispočetka
jesen82 žao mi je, vjerujem da će ve tvoj prvi IVF biti uspješan
mimi81 još malo strpljenja draga, možda ipak bude uspjeh, bilo je više takvih situacija na forumu
dobila sam dozvolu da prijavim jednu današnju super betu sa VV-a-916
transfer 2-dnevnih embrija
velika pusa mojoj prijateljici i njenim mrvama , cmmmok![]()
pikalice andream ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za hrabrost
tužnice Cannisa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ iza brzi nastavak
draga moja kiara79 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dodatnu terapiju i nastavak u veljači , kada mački zamjauču
čekalice bete matahari ~~~~~~~~~~~~~~~~~ brzo će 17ti
mimi81 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se beta dalje lijepo dupla, eto već sljedeća će biti višestruku trocifrena
mimimucbravo za ovu baš lijepu beturinu i kisni frendicu
Ko nam sljedeći vadi betu: Nataša ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za uspješne današnje punkcije ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Gabi25 , loks ,chiara
I ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve ostale znane i neznane junakinje![]()
Lijepo je konačno čuti za trudnoću s VV-a i nadam se da će ih biti još puno u ovom mjesecu
mimi81...da bude velika beta u ponedjeljak ~~~~~~~~
![]()
mimi moja beta je 12 dan s blastocistama bila svega 30.5 pa imam sinčića od 13 mjeseci tako da može ispasti sve super~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~do neba za to.
svim novopečenim trudnicama čestitke , tužnicama da šta prije dođe sunce, a čekalicama neka dočekaju lijepe vijesti u ovom blagdanskom mjesecu. svima veeeeelllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiki cmook
pokušavam staviti neku tablicu ali mi baš ne ide
Posljednje uređivanje od mirna26 : 03.12.2010. at 18:24
odustala.sorryte
Posljednje uređivanje od mirna26 : 03.12.2010. at 18:26
Jesen82 hvala ti, Ordep hvala i tebi, Sretna 35 i tebi i svima koji pružaju podršku.
Ja sa na nedam previše da se ne razočaram a u pon će biti što biti mora
Pusa svima
Drage moje cure/suborke! Nekolko dana me nije bilo i dosta sam toga propustila, sve sam sada pročitala.
Vidim da ima dosta lijepih - pozitivih informacija/postova i od srca svima čestitam.
Nažalost, vidim da ima i puno negativih informacija i stvarno mi je žao, ali cure moje od sveg srca vam želim da idući put bude bolje, ne smijemo odustati jer i za nas jednom mora prosjati sunce.
Evo ja u srijedu idem u Rijeku na svoju prvu folikulometriju pa ćemo vidjeti šta će biti.
0 (nulti dan)- ovulacija ili punkcija
- oplodnja
1.dan- pronuklearni stadij
2.dan- brazdanje zametka
3.dan- osmostanični zametak (tranutak transfera)
4.dan- morula (1dnt 8-staničnog embrija)
5.dan- blastocista (2dnt 8st embrija) ili (trenutak transfera blastice)
- nestanak zone pelucide
6.dan- apozicija blastociste (3dnt za 8stanični embrij) ili (1dnt blastice)
7.dan- invazija trofoblasta-implantacija počinje (4dnt za 8st) ili (2dnt za blasticu)
8.dan- implantacija još uvijek traje (5dnt za 8st) ili (3dnt za blasticu)
-ovdje otprilike počinje beta ulaziti u krv
9.dan- implantacija još uvijek traje (6dnt za 8st) ili (4dnt za blasticu)
10.dan- implantacija još uvijek traje (7dnt za 8st) ili (5dnt za blasticu)
11.dan- uteroplacentni protok (8dnt za 8st) ili (6dnt za blasticu)
12.dan- dovršena implantacija (9dnt za 8st) ili (7dnt za blasticu)
računa se da oko 4 tjedna od zadnje menstrucije beta iznosi oko 100i.j./L.
Posljednje uređivanje od mirna26 : 03.12.2010. at 19:15
naravno nekima sve to skupa ide malčice sporije, zapravo većini nas tako da se ne sekirajte ako odstupa.
cure moje drage.. nazvao me doc i početkom veljače krećemo u naš prvi i dobitni IVF.. znam da bude to to![]()
Posljednje uređivanje od Jesen82 : 03.12.2010. at 19:33
vraćam se opet na najdonju listu, nismo dobili JS.