Pokazuje rezultate 1 do 50 od 722

Tema: Najraniji simptomi trudnoće (kada i koji)?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

konstantno samo sinoć.tokom dana mi je bilo ok.ujutro se još osjećam relativno svježe ali kako dan uzmiće tako meni biva sve gore...ja se relativno dobro osjećam ali ne mogu više kuhati koliko mi se gadi hrana.a ja jako volim kuhati i volim papati.evo jedva sam pojela .ja jedem hranu a ona jede mene,kak se veli.jedem i slane krekere,samo da želudac nije prazan jer mi bude još gore.
    hvala na lijepim željama i ja iskreno želim u miru dočekati betu.sva sreća da nije ujutro mučnina ako već mora biti,tako da mogu biti kolko tolko sposobna na poslu.inače sam od puno trudnica čula da te "jutarnje mučnine" i nisu baš često jutarnje,nego baš večernje.hehe

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj mirna26 prvotno napisa Vidi poruku
    konstantno samo sinoć.tokom dana mi je bilo ok.ujutro se još osjećam relativno svježe ali kako dan uzmiće tako meni biva sve gore...ja se relativno dobro osjećam ali ne mogu više kuhati koliko mi se gadi hrana.a ja jako volim kuhati i volim papati.evo jedva sam pojela .ja jedem hranu a ona jede mene,kak se veli.jedem i slane krekere,samo da želudac nije prazan jer mi bude još gore.
    hvala na lijepim željama i ja iskreno želim u miru dočekati betu.sva sreća da nije ujutro mučnina ako već mora biti,tako da mogu biti kolko tolko sposobna na poslu.inače sam od puno trudnica čula da te "jutarnje mučnine" i nisu baš često jutarnje,nego baš večernje.hehe
    po mučnini koja se pojavila 8dpt blastice znala sam da sam trudna. mučnina je i meni bila puno izraženija navečer. tako je trajalo cijeli prvi trimestar. 9 dpt radila test koji je bio pozitivan, 13 dpt beta 390. ja mislim da si trudna. držim palčeve!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •