Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: odaojak iz pečnice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    2xmama avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009
    Lokacija
    vg
    Postovi
    408

    Početno

    a nakon koliko si stavila krumpir? i mi ga volimo s tim umakom kad jedemo topli odojak

    I....što su rekli sveki i svekar?

  2. #2
    Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    Rijeka
    Postovi
    2,210

    Početno

    Citiraj 2xmama prvotno napisa Vidi poruku
    a nakon koliko si stavila krumpir? i mi ga volimo s tim umakom kad jedemo topli odojak

    I....što su rekli sveki i svekar?
    Stavila sam krumpir dosta brzo, nakon nekih pola sata, a peklo se oko dva i pol sata.
    Nije bilo prigovora, samo pohvale

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •