-
Pomalo me ljuti što se svatko voli miješati u posao učitelja i misli da bi ga bolje odradio, komentira prezahtjevnost programa i neprimjerenost metoda rada, a očekuju da učitelji nekim čudom uliju znanje njihovoj djeci u glave i po mogućnosti ih sve ocijene izvrsnom ocjenom. Ja zasigurno mesaru ne govorim kojim će nošžem i kojom vrstom reza lakše odstraniti meso s kosti (banalan primjer).
I još bih nešto dodala, i ostali učenici imaju pravo na mirno praćenje nastave koje im neće biti konstantno ometano od nekih drugih učenika (i učitelji bi trebali uz roditeljsku suradnju svakodnevno na tome raditi).[/QUOTE]
Upravo tako! Ne kažem da učitelji i nastavnici ne griješe, naravno da jesu, ko i svi mi, ALI činjenica jest kako roditelji ne znaju kako " izać na kraj" sa svojim djetetom, pa to očekuju od nas profesora. A razne etikete, tipa ADHD i sl. često su opravdanje za neodgoj i nemar. Kažem, često, NE uvijek. Glenda, ako je situacija takva, uopće mi nije jasno zašto isti tren kad si saznala za šamare i sl., nisi prijavila učiteljicu?! Prvo ravnatelju, ako ne poduzme ništa, onda Ministarstvu. To je ne dopustivo ponašanje, pa taman da joj tvoj Jan napravi gnijezdo na glavi!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma