Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
alef, i ja ti poručujem ovo isto. Uživaj, ionako kratko traje trudnoća.
Meni se dva mjeseca pred porod čini trenutno da nikad neće završit i da se nikad više neću naspavat

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
Generalno gledajući, treba usporiti onoliko koliko imate potrebu usporiti. Ako vam se spava - spavajte, ako vam se pleše - plešite... loše bi bilo samo verzija da vam se spava a vi se tjerate plesati
Ja sam prošli vikend mislila da mi se spava, no kad sam izašla van ispalo je da mi se pleše!

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
ne znam ko mi je prije napisao (ona u stilu..ako se nećeš igrati samnom vrati mi moje bebe i robicu) da ne poznajem svoje tijelo..Meni koji put, čitajući neke teme na ovom forumu dođe malo muka. Imam strašan instinkt i nešto malo više od toga čak ali draga moja, zamisli koliko cura, žena, gospođa i djevojčica čita ovaj forum i ove teme i što ja znam, mene bi pekla savjest pomisao da se neka presigurna osoba na račun mog posta odluči slušati svoje tijelo i sve pođe kvragu. zato ne volim podforum zdravlje djece i zato ne volim dijeliti savjete kad su ozbiljne stvari u pitanju. Zato sam i napisala ono što jesam.
Nekako volim smatrati da ovaj forum posjećuju žene, djevojke koje imaju svoje mišljenje ili čak i ako nisu u nešto sigurne da se neće uhvatiti tuđih mišljenja kao 'pijan plota'. Većinom u ovo kratko vrijeme što sam tu primjećujem da se na svaku temu odgovori s više različitih mišljenja, pa osoba sama može odlučiti hoće li postupiti ovako ili onako. Kad netko dođe s nekom velikom nesigurnošću, većina žena preporučuje savjetovanje sa stručnjakom, čisto da se umiri dvojba. Svatko ima svoje mišljenje, ja općenito u životu se povlačim za nekim neživcirajućim stavom (to radim samo sama sa sobom po noći, zato ne spavam i pokušavam ga širiti i među svojim bližnjima. Istaknem ako je nešto dvojbeno, da to može funkcionirati tako u većini slučajeva, no nije pravilo, te da je to moj stav i/ili iskustvo.

Još sam nešto htjela reći, ali sam trudna i glupa, pa se ne sjećam