Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2145

Tema: hipospadija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sookey

Početno

Zdravo.Imam 25 god. i imam hipospadiju.Rupica mi neposredno na prelazu gde pocinje glavic sa donje strane.Imao sam neke operacije kad sam imao oko 10 god,ali prakticno bezuspesne.Andrija,mozes li podrobnije opisati operaciju,na kakve si probleme nailazio posle operacije.jesi li imao problema sa erekcijom,da ti savovi ne popucaju i sl.Mozes li objasniti kako uzimaju kozu iz usta i ostaju li neke posledice unutar usta na obrazima.koliko je vremena posle operacije trebalo da prodje da bi poceo normalno da funkcionise..i na kraju koliko to sve kosta?

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj sookey prvotno napisa Vidi poruku
    Zdravo.Imam 25 god. i imam hipospadiju.Rupica mi neposredno na prelazu gde pocinje glavic sa donje strane.Imao sam neke operacije kad sam imao oko 10 god,ali prakticno bezuspesne.Andrija,mozes li podrobnije opisati operaciju,na kakve si probleme nailazio posle operacije.jesi li imao problema sa erekcijom,da ti savovi ne popucaju i sl.Mozes li objasniti kako uzimaju kozu iz usta i ostaju li neke posledice unutar usta na obrazima.koliko je vremena posle operacije trebalo da prodje da bi poceo normalno da funkcionise..i na kraju koliko to sve kosta?
    Evo izgleda da sam ja dežurna na ovom forumu pa ću ti ja kao mama napisati što znam.Mom sinu koji ima 4 godine uzimali su kožu sa unutarnje strane obraza.Iskreno dva tri dana se žalio kad bi jeo i poslije ništa.Već nakon 15 dana se ni u ustima nije ništa vidjelo.Na vanjskim obrazima se to nije vidjelo.
    Sookey najbolje ti je poslati mail dr Đinoviću sa svim pitanjima koje te zanimaju i pitaj koliko bi te koštalo.Doktor je super i mlad i on će ti sve objasniti a ti ćeš onda sam odlučiti.Moram ti reći da oni ne rade kao ostali već nakon sedam dana penis moga sina je super izgledao.Mail dr Đinovića ti je djinović@gmail.com.Taj mail te ništa ne obavezuje.Sretno

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj sookey prvotno napisa Vidi poruku
    Budem ti i ja opisao kad sam imao 20 godina i išao na operaciju u Beograd. Ako misliš na probleme poslije operacije kao za vrijeme oporavka onda su mi 2 ostala u sijećanju. Prvo je bio onaj cistofiks(trbušni kateter). Nije bio problem što ga imam, i što sam ga čak nosio mjesec dana(iako ga ljudi nose 2 tjedna) nego to što ta cjevčica je točno na remenu hlača kad ih obučem. Hoću reć bio sam vezan za kuću jer ako sam obukao neke normalne hlače za izlazak iz kuće tada mi je bilo jako neugodno za taj dio.Čak i ako je to bila trenirka jer me je i dalje dovoljno stistkalo.
    Drugi su bile noćne erekcije. Stvar je u tom što kad dobijem erekciju nakon što sam operirao taj dio, osjećaj je definitivno bolniji nego prije. A kako spavam po noći i dobivam noćne erekcije svaki put se od boli probudim i radi toga sam konstantno bio neispavan za vrijeme tog oporavka. Spavao sam od ponoći do 12 sati(kao spavao) i onda još oko 4-5 popodne sam morao opet prileć. No sad kad razmislim nije baš da su ove dvije stvari toliko jako strašne.
    Ovo pitanje oko erekcije da šavovi ne popucaju, to se sjećam kako mi je profesor Perović objašnjavao da oni za vrijeme operacije, ako sam dobro shvatio, ubrizgaju neku injekciju da penis bude u erekciji kako bi vidjeli je li ima dovoljno kože za sve. Sjećam se da je pričao da ima kirurga koji to "znaju" operirat, ali ne pogledaju ima li dovoljne kože u erekciji.
    I nemoj se zamarat uzimanjem kože iz ustiju, nemora značit ako imaš hypospadiu da će ti na operaciji sad uzimat tu kožu. To se uzima ako su ti prijašnji kirurzi toliko kože šivali na mjestima gdje nisu trebali i onda ju nepovratno istrošili. Meni je isto profesor Perović govorio da će je uzet pa na kraju nije, rekao je da je bilo dovoljno(4 puta sam operiran u Zagrebu, naravno neuspješno). Vidio sam da ima netu videa kako izgleda to uzimanje kože iz ustiju baš za uretroplastiku stoga ako dobro pretražiš i ako te jako zanima ćeš nać(rađe nebi link na forum).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •