Svim novim trudnicama želim školske i dosadne trudnoće, velika pusa svima od Marka i mene!!!!
Svim novim trudnicama želim školske i dosadne trudnoće, velika pusa svima od Marka i mene!!!!
evo da se i ja pridruzim zenicama.danas mi je 8 dan od transvera (FET)
zelim cestitati svim trudnicama ,a kako vidim u 12 mj. ce biti bogat
suzzi tebe posebno pratim
svima u kojoj god fazi bili želim neizmjerno puno sriće! svim trudnicama školsku trudnoću želim i da nas što više nastavi ovaj blagdanski niz! da bude toliko djece da djed božičnjak druge godine ima još puno puno više posla pa mora angažirat još jednog djedicu...pa malo da pomognemo i nezaposlenim djedicama!
dragoj sumskici ~~~~~~~~~ i da se beta dupla onako kako spada
dragoj bebach ~~~~~~~~~
ines marko ti je pravi mali frajerčić, presladak je!
Valerija
super za srčeko
Klara~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za veliku betu
Šumskovoće i ananbana da se beta paravilno dupla~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da vam vrijeme čekanje bude što lakše, da što prije prođe i da završi sa najboljim mogućim rezultatom.
Samo da javim da idemo na blastice u ponedjeljak. Danas: dva 8-stanična i jedan 6-stanični.
Cranky punotvojoj maloj Sari od velike Sare!
Drage moje neizmjerno vam hvala na vibricama! Kod mene je stanje napeto...moje smeđe curenje se lagano nastavljaali M nije došla i nema više grčenja, pa me to tješi. Nisam željela se vozit do Rijeke za radit betu jer i onako moram u ponedjeljak, pa sam otišla do apoteke kupiti još jedan onaj testić koji je bio pozitivan i jedan najmanje osjetljiv. Oba su bila pozitvna unatoč tome što kod mene 1. jutarnji urin kao takav ne postoji...piškam dva do tri puta svake noći tako da mi je razmak između jednog i drugog pišanja oko 2 sata. Malo me umirilo što je ovaj najmanje osjetljiv test (po web stranici pee on a stick osjetljivost je 100) isto bio pozitivan. Naravno da nije uvjerljiv + jednako debel kao kontrolna crtica, ali plus je. I dalje je nada velika, a ja zalijepljena za krevet ili kauč i vječito u vodoravnom stavu...
Gizmosza mrvicu na ultrazvuku!!!!!! Jako sam sretna za tebe i TM-a!!!!!
Cranky avatar ti jezaista zaista me raznježio!!!!!!
Svim vam još jednom zahvaljujem na magičnim vibricama!!!!!![]()
Cranky, avatar je ZAAAAAKON!Sorry, Sara je zaaaaakon!
Sumskovoce, samo za tvoju betu šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~
da se DUPLA i da te fino iznenadi u ponedjeljak!
Bebach koliko vraćenih? ~~~~~~~~~~~~~~~~~za
MANNY ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ponedjeljak
GIZMOS, zar već u 12.tjednu?!
Kako vrijeme leti! Za tvoje malo kucavo
koje će ispuniti svako tvoje slobodno vrijeme (nije da te plašim
). Htjela sam reći, da će ispuniti svaki kucaj tvoj srca i tvoju dušu! Naravno i TM! Pusa i njemu! (nemoj biti ljubomorna!)
Gizmos, hvala za listu, baš sam iznenađena koliko ima čekalica... još da je toliko i beta, onih pozitivnih...
Napokon sam smogla snage javiti se i na žalost moram reći da sam izgubila moga bebača u 8 tjednu.
Sve je išlo odlično, do zadnjeg pregleda prije 5 dana kada je utvrđeno da je srce prestalo kucati! U četvrtak sam završila na kiretaži.
Svim novim trudnicama i čekalicama bete žellim puno sreće i šaljem ~~~~~~~~~~~~ i
Nakon što pokupim sve slomljene komadiće svoga srca krećemo dalje i pripremamo se za Maribor u 4 mjesecu!
Modesty draga, jako mi je žao... pratila sam tvoju priču i što reći nakon svega - od srca vam vibram za dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Modesty užasno mi je žao. Nikad nisam osjetila takvu tugu kao kad sam imala spontani. S vremenom će biti lakše, pogotovo kad krenu nove akcije. Drži se.![]()
Modesty jako mi je žao
Bebach bravo za dvije mrvice, da ostanu uz tebe
Sara38 ~~~~~~~~~~~~~~ za pon.![]()
Drage moje,
nije me bilo neko vrijeme na forumu pa ne znam od kuda da počnem.
Od srca čestitam svim trudnicama i želim da im trudnoća protekne u miru i uživanciji.
Također, čestitam i friškim mamicama, uživajte u svojim mališanima.
Modesty, strašno mi je žao da moraš prolaziti kroz ovo...
Mi smo billi u našem 3. stimuliranom postupku i jučer su mi vratili dva zametka, jedan šestero i jedan peterostanični, a betu bi trebali vaditi 22.12.
velika pusa svima![]()
Hvala vam drage mojesvima vam puse šaljemo ja i moja Sara
Sara38 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~ za ponedjeljak
Tigrical
~~~~~~~~ sve znaš
Svim ostalim čekalicama
~~~~~~~~
Šumskovoće
~~~~~~~~ draga bit će to sve super, uz mirovanje i utriće, vidjet ćeš, mora
Modesty žao mi je![]()
modesty užasno mi je žao, drži se
bebach~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i svima ostalima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
modesty draga,stvarno mi je žao...
svima za sve..~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Ajme Modesty, neeeeeeeeeee, to je nepravda velika nepravda,![]()
modesty-baš mi je žao
prošla sam isto to početkom godine, tako da znam kako ti je
ja nisam par mjeseci došla k sebi..al s vremenom nekako se navikneš..makar nije lako
ali ako te tješi...uspjelo je jednom..znači bit će i drugi put bebolinca malih...
za brzi oporavak
Modesty zao mi je..jako tuzno, kad napokon pomislis, evo ga, to je to..... Drzi se ljube, treba vremena, ali zarasti ce...
Patoej bokkkkkkkkkkkkk! bas sam mislila na tebe ovih dana,drago mi je da je sve super proslo. sretno!!!Mi smo billi u našem 3. stimuliranom postupku i jučer su mi vratili dva zametka, jedan šestero i jedan peterostanični, a betu bi trebali vaditi 22.12.
modesty žao mi je
sumskovoce ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Posljednje uređivanje od ZO : 11.12.2010. at 20:43
modesty jako mi žao
svim čekalicama i trudnicama~~~~~~~~~~~~~~
Cure hvala vam. Povremeno se još rasplačem, ali idemo dalje!
Nadam se da ako sam zatrudnila iz prvog IVF-a da će se to ponovit, samo me muči razlog zašto je mojoj bebi prestalo kucati srce i bojim se da se to ne ponovi!
Moja ginekologica je super žena i utoliko mi je barem lakše, jer me razumije i pruža mi podršku. Odmah mi je rekla da me šalje na pretrage za trombofiliju i to za svaki slučaj, a za koje sam čula da su jako skupe i da se morate boriti kod svojih dr da vas šalju na njih.
Modesty, bilo je na forumu dosta takvih trudnoća s istim ishodom pa su u drugim pokušajima te trudnoće bile uredne. Super imaš ginekologicu, sad samo smireno i polako, step by step. Tvoja te bebica sigurno čeka, veliki je uspjeh i tvoje zatrudnjivanje kako sama kažeš.
A ja sam danas primila štopericu pa eto, vidjet ćemo u ponedjeljak jel punkcija bila uspješna.
Modesty žao mi je dragai želim ti od
sretan ishod u Mariboru.Drži se draga
Draga Modesty, jako mi je žao...
Gizmos možeš li me, molim te, vratiti na listu čekalica bete (17.12.), nekako sam ti promakla. hvala!
Snekica, danas točno 11 tjedana...(to coolerica želi da je ja stignem da da se sretnemo u rodilištu...kamo sreče)
Modesty, strašno me rastuže priče sa ovakvim krajem. Dobro je što te doktorica šalje na pretrage jer obično čekaju dva -tri spontana da bi se pokrenuli i napravili nešto za nas, mada mislim da se ne trebaš brinuti da će i sljedeći ishod biti takav i ne mora biti nikakve poveznice. Jednostavno je bila greška na plodu. I meni je to bilo teško prihvatiti i još uvijek strahujem zbog ishoda prve trudnoče, ali treba biti pozitivan, i vjerovati...puno nas je uskusilo isto i znam da je teško. Drži se i želim ti svu sreću u 4 mjesecu i da ti vrijeme što prije prođe.
Matahari, ne znam kako si mi promakla, ali prvi put radim listu pa me slobodno ispravite, ako sam nešto pogriješila....
Anabanana, ako se danas snađeš i napraviš betu, nega ti se trud i snalažljivost isplate. Sretno!
Svim ostalim čekalicama koječega puno pozitivnih ~~~~~~~~~~~
Svima dobro jutro uz neizostavnu jutarnju finu toplu
Modesty, jako mi je žao
Gizmosza listu
andream~~~~~~~~~za punkciju u ponedjeljak
sara38~~~~~~~~~za transfer
Anabanana i Šumsko~~~~~~~~za duplanje
tigrical, milivoji,Bab, zedra, loks, Gabi25 i svim drugim čekalicama bete~~~~~~~da vam dani čekanja što mirinje prođu i ~~~~~~za velike bete
čekalicama~~~~~~~~~~za najljepši prvi UZV
Posljednje uređivanje od mare41 : 12.12.2010. at 07:07
(to coolerica želi da je ja stignem da da se sretnemo u rodilištu...kamo sreče)
..ma ne dao Bog da se sretnemo u rodilištu (osim ako navratiš u posjetu), neka tvoja bebica samo raste i raste u maminoj buši..a ja ću još mjesec dana i na upoznavanje (iako znam da će biti baš kako djole kaže - i prvi put je vidim ali poznajem nju, sasvim lucidna stvar)..
a za tjedne- pa punih 11 znači da si u dvanaestom, a i tebi se počasno dodaje poneki dan jer se i nedjeljom dižeš prije 5..
cure moje svima vam želim ugodnu nedjelju, uživajte ko ja - pijuckam coca colu, pas pod nogama, muž za usisivačem, a za ručak smo se pozvali u goste..![]()
..ma ne dao Bog da se sretnemo u rodilištu (osim ako navratiš u posjetu), neka tvoja bebica samo raste i raste u maminoj buši..a ja ću još mjesec dana i na upoznavanje (iako znam da će biti baš kako djole kaže - i prvi put je vidim ali poznajem nju, sasvim lucidna stvar)..
a za tjedne- pa punih 11 znači da si u dvanaestom, a i tebi se počasno dodaje poneki dan jer se i nedjeljom dižeš prije 5..
cure moje svima vam želim ugodnu nedjelju, uživajte ko ja - pijuckam coca colu, pas pod nogama, muž za usisivačem, a za ručak smo se pozvali u goste..![]()
Dobro jutreko drage moje!
želim vam svima da uživate u ovom nedjeljnom danu.
zahvaljujem na vibricama za moje mrvice i također želim svima puno puno srećice i šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba.
modesty, mi smo u obitelji imali slučaj da je u prvoj trudnoći bebici prestalo kucati srčeko, a u drugoj je sve bilo u najboljem redu i sada imam prekrasnog nećaka....
cime moja Ivanova, kako se držiš? šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ i jedan![]()