ana-iako se ne javljamo često pratimo redovito vaše slikice i uvijek sekoliki su,medenjaci mali.A što im je?prehlađeni???? ja svojima ne smijem priuštiti ni da "kihnu" a kamoli da se prehlade,doslovno su ko pod staklenim zvonom i tako ce morat bit ovu zimu dok su viroze,jer su mi bili u Fran Mihaljevicu opet zbog bronhiojitisa.
jedan braco drugog šiša za kilu jer Frane slabo jede i dovodi me do ludila,to traje već 2 mjeseca,čudim se da mu več i šniclu nisam ponudila
.
svima velika pusa!!!!!!!
Tara,korky di steeeee!!!!!!!!

koliki su,medenjaci mali.A što im je?prehlađeni???? ja svojima ne smijem priuštiti ni da "kihnu" a kamoli da se prehlade,doslovno su ko pod staklenim zvonom i tako ce morat bit ovu zimu dok su viroze,jer su mi bili u Fran Mihaljevicu opet zbog bronhiojitisa.
,to traje već 2 mjeseca,čudim se da mu več i šniclu nisam ponudila
.
Odgovori s citatom
.Znam tocno što prolazite,ja nisam znala do sad koliko je bronhitis komplicirana bolest za mališane,i još uduplo...ajmeee majko.Moj Frane svako jutro povrati hrpu šlajma i tako vec mjesecima,ali to je super,napokon su se naucili da to izbace i da ih ne guši.

a drugi isto sam kaj ne probi,Martin ima več 4 zubića i to male pilice sam hoče žvakati prste

značidjete mora se gušiti neznam koliko u kašlju da bi dobili uputnice.
..jedan je uglavnom na mlijeku a drugi samo ugusto keksolino,rižine p.,kašice,sve samo ne čisto mlijeko.isto tako jedan spava cijelu noc,a drugi jednom u noci mora papat.jedan je milo dijete,mogla bi ih takvih 5 imat ,dok iz drugog tri vraga vire
) i imaju 4250, i 4600!
jele blond sve bumo draga privatno radili pulmološku obradu sa alergotestovima jer dr,je pulmolog alergolog,a na Srebrnjaku su nas naručili tek za 31.03.2011. daj si zamisli djete mi jedva i s pumpicom diše sada,i još 3mj prije toga se jadničak mučio sad je i Marina čopilo ko i mamu tak da smo svi šmrkavi,kihavi..........