A što s tim što ja osobno poznajem barem dvije (jedna je ginekolog, druga pedijatar) kojima nije problem čak i savjetovati Rodin priručnik za dojenje kao relevantnu i izrazito edukativnu literaturu za sve mlade majke...?Čemu takvo nepotrebno generaliziranje?
Primjećujem da je tome posebno sklona Nimrod, koja, ( kao što smo imali priliku vidjeti nekoliko postova unatrag) bez pol pardona za čas prozove SVE liječnike, babice, patronažne sestre...i jasno i decidirano obznani njihove zajedničke ciljeve i stajališta...Izostavivši čak i ono -reda radi- "čast iznimkama"...Mislim, ako to nije agresivno i krajnje nefer, onda doista ne znam što bi trebalo biti.
Što, sudeći po ovome:
...ni tebi nije posve strano
Kao i vas...A sigurno vas ne prozivaju militantnim zbog tihih, mirnih i radišnih članica koje ne grakću optuživački, koje ne nameću svoje stavove i ne omalovažavaju tuđe...Nego upravo zbog onih koje to čine. Čije postojanje vi kategorički negirate. A koje vas tu i tamo prilično koštaju.
No eto, barem se nadam da ćeš objasniti kolegici Nimrod kako imaš pokoje iskustvo koje pobija njezinu globalnu teoriju o svim zdravstvenim djelatnicima.