Citiraj oka prvotno napisa Vidi poruku
Ajoj,
razlika između Roda i onih koji ju kritiziraju je ta da Rode na bilo koji način bile izazvane i isprovocirane,
način komunikacije na forumu ostaje na jednom nivou osobne kulture, bez napadanja, niskih udaraca i uvreda što nije baš
karakteristično za ovu drugu stranu.

Meni je to dovoljno.
Doista?
Misliš na ovo?
Citiraj Nimrod prvotno napisa Vidi poruku
I moram reći da sam uvijek na kraju došla do toga da se tom medicinskom osoblju ne da raditi svoj posao kako treba, i da im Rode upravo zbog toga smetaju, jer pokazuju ljudima da može drugačije.

To su liječnici koji ne žele da ja išta znam, već samo da šutim i ponizno uzimam njihovu riječ kao sveto pismo.

Citiraj Nimrod prvotno napisa Vidi poruku
"Militantnost" kojom se RODE opisuju - po mom iskustvu - dolazi od liječnika kojima smeta što postoji udruga na koju se žena može pozvati u rodilištu kad ostvaruje/pokušava ostvariti svoja prava, od patronažnih sestara kojima ide na živce što više ne mogu djeljkati beplatne uzorke formule i tako zarađivati sa strane i govoriti ženama da im muževi nemaju što raditi na porodu i muževa koji su za žalost svojih supruga koje nisu uspjele dojiti okrivili Rodu i njihovo militantno agresivno reklamiranje dojenja.
Toliko o nivou.