Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

evo htjela sam se pridruzit svim hrabrim buducim mamama koje se bore za svoje mrvice!!!nova sam iako vas pratim vec nekih godinu dana otkad sam u postupcima...

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

evo htjela bi ukratko s vama podijelit svoju pricu;
    prosle godine u prvom mjesecu saznali smo da suprug ima oligoastenoteratozospermiu, mislila sam da je kraj svijeta... sjecam se da je doktorica rekla kako nam je jedina sansa potpomognutaoplodnja-icsi ali u tom trenutku nisam ju ni slusala a ni shvacala sto govori to mi je sve bilo nepoznato i nisam mogla vjerovati da se to dogadja meni, u suzama sam otisla kuci. nakon sto sam se smirila prihvatili smo situaciju takvom kakva je i odlucili postati lavovi u nasoj bitci za bebaca- otad sam aslan he he
    pokusali smo prvo sa inseminacijama ali pozitivne bete nije bilo. u sestom mjesecu smo odlucili da idemo na icsi i to kod dr L po preporuci doktorice kod koje sam prije sve obavljala. doktor L je bio jako optimistican odmah nas je stavio u postupak i krenuli smo sa po dvije ampule gonala, nakon 14 gonala dobili smo pet jajnih stanica, tri u oplodnju, dvije se oplodile i vracene mi dvije mrvice- 8-stanicni i 4-stanicni!
    nakon deset dana osjecala sam umor i jaku bol u grudima i otrcala izvadit betu iako je bilo rano ali beta hcg je bila 89!!! skakala sam os srece, jos tri puta vadila betu i duplala se sto je bilo predivno! na prvom pregledu cula sam srceko svoje mrvice, sve je bilo super i zaputila sam se na more.
    tocno 7+3 u 13.35 sati otisla sam bezbrizno na wc i ugledala krv na gacicama...
    svijet mi se srusio. bio je to spontani ne znaju kako ni od cega.
    nakon cetiri mjeseca evo opet sam u postupku tj u subotu je bio transfer- vracene tri blastociste, beta hcg 31.12.! naravno ja cu je vaditi dva dana ranije )))

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj aslan prvotno napisa Vidi poruku
    evo htjela sam se pridruzit svim hrabrim buducim mamama koje se bore za svoje mrvice!!!nova sam iako vas pratim vec nekih godinu dana otkad sam u postupcima...
    dobro došla
    ovdje se sve sve lakše prolazi ...
    gdje ideš na postupke?

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

kod dr L., beta hcg 31.12., u subotu vracene tri blastociste!

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

inace ovo mi je drugi icsi nakon nekoliko bezuspjesnih inseminacija. prvi icsi isto kod dr L ovo ljeto i nakratko sam bila trudnica- spontani 7+3

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

snow.ml izgleda da smo isti dan imale transfer kod dr L? 18.12.

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

kod dr L., u subotu vracene tri blastociste

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •