Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    hrki avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

BOKIĆ,SVIMA.
    JEL ZNA NETKO MOŽDA CIJENU IVF POSTUPKA KOD DR.L

JA"75-naznačeno polic.jajnici
    MM"74-sve ok
    1AIH,VV-ništa
    2AIH,klinika dr.L-ništa
    1IVF-01/11 klinika dr.L

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

IVF-9.600 kn

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj snow.ml prvotno napisa Vidi poruku
    IVF-9.600 kn
    To je stimulirani ili klomifeni + par Gonala ili Menopura?

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

saljem poruke ali nije mi objavljena niti jedna poruka od danas popodne? u cemu je problem? pa sadrzaj je ok, ne razumijem?

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj aslan prvotno napisa Vidi poruku
    saljem poruke ali nije mi objavljena niti jedna poruka od danas popodne? u cemu je problem? pa sadrzaj je ok, ne razumijem?
    Aslan, tako je to u početku, dok ne napišeš nekoliko postova (malo kasne), ali uskoro će ti sve funkcionirati...

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ah da vidim da su mi sad sve poruke tu
    danas mi je 4dpt i od jucer me boli trbuh kao da cu dobiti mengu, identicno, vec se brinem.... iako je rano i za mengu...

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Mia Lilly prvotno napisa Vidi poruku
    To je stimulirani ili klomifeni + par Gonala ili Menopura?
    - Stimulirani 9.600 + lijekovi (Suprefact oko 500 kn + Gonali 200 kn * XY kom, Brevactide, Decapeptyl...)

- Polustmulirani (klomifen + par Gonala) 6.500 + lijekovi (Brevactide, Decapeptyl, Klomifen, Gonali...)

Brevactide 1500 - 1 ampula oko 92 kn (uglavnom se koriste 3 kroz polustimulirani-stimulirani)
    Brevactide 5000 - 1 ampula oko 172 kn (uglavnom se koriste 2 ampule)
    Decapeptyl oko 50 kn
    Gonali oko 200 kn (najjeftinija varijanta u ZG)

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ja sam imala stimulaciju sa Merionalima...dr kaže da se super reagira na njih...a 20 komada sam u Mađi platila 900 kuna

hrki avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Hvala Snow.ml,
    pozdrav svima i ugodne blagdane!

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj hrki prvotno napisa Vidi poruku
    BOKIĆ,SVIMA.
    JEL ZNA NETKO MOŽDA CIJENU IVF POSTUPKA KOD DR.L
    Prenosim:
    Citiraj Darkica prvotno napisa Vidi poruku
    Curama koje idu k dr Lučingeru Nije teško pronaći ga, jerujte ja sam ga našla, a ne poznajem Zagreb...Kako je azrijelka36 rekla, na glavnom željezničkom kolodvoru sjednete na tramvaj broj 9 (čekate ga na suprotnoj strani od kolodvora) i s njime idete do Trešnjevke (točnije do trešnjevačkoga placa).Čim siđete, na ulazu ste u Trakošćansku ulicu, idete samo ravno, skoro do kraja te ulice. U istoj se nalazi hotel Four Points i DM. Lučingerov IVF centar je na desnoj strani ulice. Kada uđete u zgradu, samo recite portiru gdje idete i on će vam reći da je to na 4. katu. Što se gužvi tiče, kako kada.Ja sam bila par puta da sam odmah došla na red, a u subotu sam npr čekala sat vremena. Centra je jako dobro opremljen mislim da ima 4 prostorije, prva je Lučingerova ordinacija,a posljednja u nizu je Lanina. Između su dvije prostorije za koje pretpostavljam da su za presvlačenje i pripremanje za punkciju odnosno transfer. Uglavnom, WC je super (za razliku od onoga na koji smo se navikli na VV) i postoji posebna prostorija za davanje uzorka. Cijene koje znam su sljedeće: sgram 300,00 kn, ultrazvuk 300,00 kn, inseminacija 2000,00 kn, ICSI 9250,00 kn (ja idem upravo na ovaj)...Za dfrugo ne znam, pa ako tzko zna, molim da me ispravi i/ili nadopuni. Ja sam platila prvi ultrazvuk odmah, a za ostalo mi je rekao da ću na kraju (meni je rekao da će mi dati broj žiroračuna na koji ću to uplatiti pred punkciju).Neke su platile odmah u gotovini.Ne znam, možda to ovisi i o cijeni postupka. Dr L je klasika uvijek dobre volje, nasmijan, raspoložen, sve lijepo objasni, našali se, porazgovaramo...Uglavnom, svaka pohvala!
    Oprostite, cure, na dužem postu, ali ideja je bila da na jednom mjestu objednim sve što se dosada pisalo o IVF centru i dr L (budući smo malo pisale na stranici VV, malo ovdje)...
    Ako saznete što novoga, molim javite ovdje...da se moja high tech snalažljivost ne nađe na mukama
    + lijekovi...
    Posljednje uređivanje od Bebel : 20.12.2010. at 20:37

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •