Pokazuje rezultate 1 do 50 od 59

Tema: Tuđa bnolesna djeca...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni to ne smeta. AKo ljudi smatraju da je njihovom djetetu dovoljno dobro da moze hopsati naokolo, zasto bih ja kvarila ugodjaj? Doduse ne vjerujem u teoriju po kojoj se djeca razbole onog trenutka kad netko kraj njih kihne. Ja cu prokomentirati ako mislim da je neko dijete dovoljno bolesno da treba ostati doma, ali zapravo mi ne smeta ni da su bolesni kod mene doma.
    Posljednje uređivanje od marta : 22.12.2010. at 14:05

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Meni to ne smeta. AKo ljudi smatraju da je njihovom djetetu dovoljno dobro da moze hopsati naokolo, zasto bih ja kvarila ugodjaj? Doduse ne vjerujem u teoriju po kojoj se djeca razbole onog trenutka kad netko kraj njih kihne. Ja cu prokomentirati ako mislim da je neko dijete dovoljno bolesno da treba ostati doma, ali zapravo mi ne smeta ni da su bolesni kod mene doma.
    A gle, neka hopše, neka ga vodi u šopng centar ako hoće ili izvede na šetnju po kiši...Briga me. Ali neka se ne vrijeđa što ja ne želim svoje četveromjesečno dijete izlagati virozi.
    Pa koliko god mogućnost da se razboli je mala. Ali postoji. I zbog jedne kave se ne želim zatvorit doma na 2 tjedna. Ni sebe, ni svoje troje djece. Dijete nije šmrkavo (i moju budu šmrkavi pa idu van) dijete ima temperaturu skoro 39 i kašalj okorjelog pušača.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Doduse ne vjerujem u teoriju po kojoj se djeca razbole onog trenutka kad netko kraj njih kihne.
    nisam znala kako da ovo napišem, ali isto mislim
    iako, kada su baš male bebe u pitanju nije mi drago ni da se kiše u blizini, naprosto jer su male i nezaštićene i nikakvog imuniteta
    nekoliko puta smo bili u kontaktu sa kozicama ili nekim drugim zaraznim bolestima pa ih nismo pobrali dok ih, kiseleći se u vrtiću, nismo pobrali
    često puta je jedno dijete u kući bolesno, a drugo nije i ostane tako
    ali poštivam da netko pazi i kod starijeg djeteta
    uostalom, ni inače ne volim puno hodati po gostima, a kada je dijete bolesno pogotovo

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    nisam znala kako da ovo napišem, ali isto mislim
    pa kad netko jednom kihne nije bolestan, samo je - kihnuo.
    ali ako dvoje djece provede u igri 2-3 sata, a jedno je bolesno-šmrklje-kiše-kašlje sasvim je vjerojatno da će se i drugo razboljeti.
    dodajem: moje sigurno hoće.
    Posljednje uređivanje od Tashunica : 22.12.2010. at 14:24

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

da, tako sam i ja razmišljala dok sam imala samo dijete koje nikada nije bilo bolesno, sad kad sam okusila drugu stranu, jednostavno ne želim bolesnu djecu blizu njega.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •