Pokazuje rezultate 1 do 50 od 973

Tema: tužna statistika- treće dijete

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Malo off topic: meni je strašno kad netko kaže da je to samo ženina odgovornost, pa nije žena sama napravila dijete. Gdje je tu otac djeteta i njegova podrška?

Nikako mi nije jasno kako je u današnje vrijeme moguć tako veliki udio neplaniranog trećeg djeteta, pa barem je kontracepcija dostupna i ne skupa. Može kontracepcija zakazati, ali to je minoran postotak. Doduše, srela sam više žena kojima je ab sasvim prihvatljiv backup, pa me više ništa ne iznenađuje.
    Posljednje uređivanje od martinaP : 02.01.2011. at 11:07

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

I ja mislim da to JE ženina odluka, bez obzira na muža. Da se kojim slučajem MM protivio toj trudnoći, poslala bih ga.... Dijete je meni br. 1!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj kljucic prvotno napisa Vidi poruku
    I ja mislim da to JE ženina odluka, bez obzira na muža. Da se kojim slučajem MM protivio toj trudnoći, poslala bih ga.... Dijete je meni br. 1!
    Ja bih isto zadržala dijete taman da se muž i protivio. Iako bi me jako povrijedilo.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj kljucic prvotno napisa Vidi poruku

To jednostvana odluka u slučaju kada žena želi dijete. Onda ti je nekako lako (ili barem lakše) i protiv sela i protiv muža.
    Ali kada žena nije sigurna ili još uvijek dvoji oko toga tada je okolina i obitelj ta koja odluči za nju.

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    Malo off topic: meni je strašno kad netko kaže da je to samo ženina odgovornost, pa nije žena sama napravila dijete. Gdje je tu otac djeteta i njegova podrška?

Nikako mi nije jasno kako je u današnje vrijeme moguć tako veliki udio neplaniranog trećeg djeteta, pa barem je kontracepcija dostupna i ne skupa. Može kontracepcija zakazati, ali to je minoran postotak. Doduše, srela sam više žena kojima je ab sasvim prihvatljiv backup, pa me više ništa ne iznenađuje.
    Debeli potpis.

Ja sam još i zgrožena činjenicom da najvećom dijelom abortiraju žene u dobi od 30-39 godina.
    To su zrele osobe koje bi se morale znati odgovornije ponašati.
    Ako ne želiš dijete koristi kontracepciju.
    Ili apstiniraj

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •