Pokazuje rezultate 1 do 50 od 548

Tema: Inducirani porod/pobacaj

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj visnja08 prvotno napisa Vidi poruku
    iva1602 žao mi je draga što moraš proći kroz sve to..skupi snage i imaj vjere da će sve biti u redu
    ja sam u 10 tjednu morala na pobačaj, isto fetalni hydrops ..dan prije dogovorenog termina u bolnici bebi je stalo kucati srce, baš tad sam se i oprostila s mojim drugim anđelom, prvi put sam morala proći porod, pa mi se kiretaža nakon svega prije učinila ništa strašnim, jednostavno sam prošla kroz to i pomirila se sa svim, i brzo se jako oporavila, i sve je prošlo u redu, doktor je bio dobar i nisam imala nikakve mučnine ni krvarenja, baš ništa...nakon sat vremena sam išla doma, ponesi samo ručnik,piđamu i uloške,ništa drugo ti neće trebati...
    nadam se da ćeš biti dobro ida ćeš se brzo oporaviti
    znači hidrops se može vidjeti i tako rano? mene moj gin nije pregledao od 7.-12.tjedna i zamjeram mu to jako,valjda je mislio da trudnoća neće biti komplicirana... ja sam sigurna da bi se hidrops vidio već i tad. i sva ova agonija bi bila već iza mene....
    višnja u kojoj si ti bolnici bila? si dobila opću anesteziju?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj iva1602 prvotno napisa Vidi poruku
    znači hidrops se može vidjeti i tako rano? mene moj gin nije pregledao od 7.-12.tjedna i zamjeram mu to jako,valjda je mislio da trudnoća neće biti komplicirana... ja sam sigurna da bi se hidrops vidio već i tad. i sva ova agonija bi bila već iza mene....
    višnja u kojoj si ti bolnici bila? si dobila opću anesteziju?
    Hidrops se vidi kad se razvije. Nekad može u ranijoj trudnoći, a nekad tek u podmakloj. To ne znaći da bi se on vidio kod tebe sa sedam (ili 9 ili 10 tj.), pa organogeneza traje do 12 tj., treba vremena da sustavi prorade, a ako ne rade dobro tada se tek počinje razvijati...
    Posljednje uređivanje od sirius : 03.01.2011. at 20:16

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •