Pokazuje rezultate 1 do 50 od 82

Tema: Metode i učinkovitost kontracepcije

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    plashljivo_pile avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

zanima me je li neka od vas ustvari uspjela podvezati jajnike u hrvatskoj? koja je procedura? nešto sam načula da se za odobrenje takvog postupka gledaju godine i broj djece?
    dosta mi je apstinencije, premlada sam :D

kondomi i prekinuti snošaj nikako ne spadaju u isti koš. s tim da je bitno napomenuti i da kondomi, za razliku od ostalih sredstava, ipak pružaju i neki nivo zaštite od spolno prenosivih bolesti.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj plashljivo_pile prvotno napisa Vidi poruku
    zanima me je li neka od vas ustvari uspjela podvezati jajnike u hrvatskoj? koja je procedura? nešto sam načula da se za odobrenje takvog postupka gledaju godine i broj djece?
    dosta mi je apstinencije, premlada sam :D

kondomi i prekinuti snošaj nikako ne spadaju u isti koš. s tim da je bitno napomenuti i da kondomi, za razliku od ostalih sredstava, ipak pružaju i neki nivo zaštite od spolno prenosivih bolesti.
    Ja sam htjela da mi to obave na trećem porodu, bio je dogovoreni carski. I nisu mi htjeli napraviti, jer iako imam troje djece, to je bo tek drugi carski, a i nemam 35 godina. Eto...Nije da mi je sad nešto uberturbo krivo zbogtoga, ali da bi mi skratilo neke muke definitivno bi. Uglavnom, tada mi je dokotr rekao da kad navršim 35 mogu doći i napraviti podvezivanje....O da, sigurno ću samo zbog toga u bolnicu i pod opće. Ne hvala.

plashljivo_pile avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam htjela da mi to obave na trećem porodu, bio je dogovoreni carski. I nisu mi htjeli napraviti, jer iako imam troje djece, to je bo tek drugi carski, a i nemam 35 godina. Eto...Nije da mi je sad nešto uberturbo krivo zbogtoga, ali da bi mi skratilo neke muke definitivno bi. Uglavnom, tada mi je dokotr rekao da kad navršim 35 mogu doći i napraviti podvezivanje....O da, sigurno ću samo zbog toga u bolnicu i pod opće. Ne hvala.
    znači po tome moram čekati još dobrih 10 godina
    postoji li možda opcija kod privatnika bez takvih retardiranih restrikcija?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •