Citiraj tlatincica prvotno napisa Vidi poruku
Čujem da dr. Crvenković više nije u Petrovoj, već da je otišao u IVF polikliniku raditi. Umjesto njega je došla neka mlada doktorica. Dr. Jurčić čini mi se. Zna li netko više o njoj?
@nivesa, jesi uspjela dobiti termin za CD?
@legal alien- dr. Vrčić je super, samo on je dosta opterećen, pa se kod njega najduže čeka za prvi pregled/ dogovor. Folikulometrija obično kreće od 7-8 dana ciklusa. Od nalaza ponesi sve što imaš, u suprotnom, trebat će ti baš onaj papir kojeg nisi ponijela . Ne zaboravi da Petova priznaje spermiograme samo iz Petrove.

Pripremam listu.
Molim lijepo, cure koje otvaraju godinu: gdje ste, što ste, kada počinje ludnica?

I čestitka koju sam zaboravila:
Sretna Nova godina našem dragom biologu Patriku i njegovom timu!
Hvala ti tlatincica! Spremam se za 3. pokusaj pa sad kombiniram razne klinike, doktore, gledam uspjesnost, zbrajam trudnice po klinikama na onoj listi sa odbrojavanja... kombinatorika zesca... a zapravo kako se ono kaze "bolje se rodit bez one stvari nego bez srice". Doci ce i moj sretni i dobitni postupak!
Jos samo jedno pitanjce; prepisuju li svima mirovanje nakon transfera u petrovoj i kad bi se zapravo moglo putovati avionom? Ima li koja "putnica" sa iskustvom? Smjestaj u Zagrebu? Upilala sam sorry!