Pokazuje rezultate 1 do 50 od 548

Tema: Inducirani porod/pobacaj

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

cure evo me! kao prvo hvala što ste mislile na mene.... sve je gotovo i ja sam doma još od jučer navečer... ujutro sam došla u 8 na patologiju trudnoće jer su gore bili moji papiri i čekala još do 9 jer sam morala obavit neki razgovor s doktoricom....ja si mislim kaj je sad to, a kad ono pitali su me želim li dati krv u svrhu nekih istraživanja... pristala sam. onda su me poslali dolje na hitnu ginekološku, tamo se obavljaju pobačaji i bila sam u sobici s još tri žene... njima su sve radili pod lokalnom anestezijom,bile su malo trudne al ja sam se onda usrala od straha i rekla sam sestrama da im ne padne na pamet niti da me pipnu bez opće anestezije. Poslušale su me i u trenu okupile ekipu anesteziologa i doktora, bilo ih je 6 oko mene,uspavali su me i sve je prošlo dobro, probudila sam se bez ikakvih bolova,mučnina i vrtoglavica ali sam dosta krvarila odmah nakon zahvata.... danas se krvarenje smanjilo i gotovo prestalo,zbilja krvarim manje nego imam mengu,samo me malo nešto pecka unutra. Pustili su me kad sam odležala 2 sata,u 6 sam stigla doma. danas se trudim mirovati koliko mogu kraj malog. Dobila sam Klavocin 7 dana i Ergometrin 3 dana i za desetak dana kontrola na Sv.Duhu a tad bi trebao doći i phd nalaz i kariogram ploda... mislim da ću ići i kod genetičara na razgovor. Na Sv.Duhu su zbilja svi doktori i sestre preljubazni, cijela bolnica odlično surađuje i nikome ništa nije teško...svi se međusobno čuju telefonski i svaki je upućen u određeni slučaj,to mi se jako dopalo...sestrice u toj hitnoj ginekološkoj di se rade pobačaji rade po 12 sati ali su toliko drage i ljubazne da ne povjeruješ...na odlasku sam im rekla da se nadam da se vidimo u nekoj boljoj prigodi a one su rekle: naravno, u rađaoni . Stvarno se dobro osjećam i pomirila sam se da je to tak moralo biti i bolje da je bilo sad nego da su me u zajčevoj držali do 20.tjedna... to je etika jedne bolnice? Nemam komentara a i gore na Sd su se čudili....

eto cure dobro sam, i hvala vam puno na savjetima i ohrabrenjima... nadam se da će biti što manje ovakvih slučajeva i bolesnih bebica....

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj iva1602 prvotno napisa Vidi poruku
    Na Sv.Duhu su zbilja svi doktori i sestre preljubazni, cijela bolnica odlično surađuje i nikome ništa nije teško...svi se međusobno čuju telefonski i svaki je upućen u određeni slučaj,to mi se jako dopalo...sestrice u toj hitnoj ginekološkoj di se rade pobačaji rade po 12 sati ali su toliko drage i ljubazne da ne povjeruješ...na odlasku sam im rekla da se nadam da se vidimo u nekoj boljoj prigodi a one su rekle: naravno, u rađaoni . ....
    Baš mi je drago zbog tebe, čitala sam temu, zanimalo me jer sam na Sv. Duhu ležala u trudnoći, kad se zakompliciralo s dijagnozom.
    Bilo je još puno žena, iz raznih razloga, a djelovalo mi je da se oni ponesu baš ljudski kad je nešto ozbiljno u pitanju, od samog dočeka dr. Hafnera pa dalje.
    Dio ekipe u rađaoni nije bio baš takav (tada, meni), ali tako se potrefila smjena, u svemu sam imala sreće osim u tome, ali opet mogu reći da ih je preostalih 90 posto odlično i drago mi je da je, sudeći po tvom iskustvu, i danas tako.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •