Pokazuje rezultate 1 do 37 od 37

Tema: Kakvi ste u odnosima s okolinom( iskreni, diskretni...) ?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ajme tema za mene, ja nemogu sutiti uf, ja sam iskrena, nemogu lagati, volim biti sa svim i svakim na cisto, ali otkad sam dosla u ovo okruzenje to mi samo skodi. ovdje kod nas samo svi ogovaraju, lazu, smiju ti se, sve iza ledja, a pred tobom se prave kao najveci prijatelji. ja to mrzim, i tako dosta puta nastradam. i nekada, odnosno jednom, mi je i bilo zao. planula sam na svoju tetku u trenutku kad mi je stvarno prekipjelo, jer sam bila misljenja da je uistinu pretjerala, i dan danas sam tog misljenja. uglavnom, zbog mira sam se ispricala, nije upalilo, sve je to pokvarilo odnos sa mojom rodicom (njenom kceri) i do tad najboljom prijateljicom, sto mi je sad zao. ali sta je tu je i vise nemogu promjeniti.

uvidjela sam da cu sve potjerat oko sebe ako i dalje budem tako iskrena, pa sam odlucila presutjeti ako mogu, ali isto tako se udaljiti od osoba s cijim stavom nemogu nikako izac na kraj

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj majola prvotno napisa Vidi poruku
    ovdje kod nas samo svi ogovaraju, lazu, smiju ti se, sve iza ledja, a pred tobom se prave kao najveci prijatelji. ja to mrzim, i tako dosta puta nastradam.
    svi to mrzimo, a nekako se svi kad-tad počnemo i sami tako ponašati. nažalost to je neminovnost ako se opet ne želimo isticati kao nešto drugačije od drugih i samim time biti laka meta ogovaranja i kritika. osobno me jako počela smetati ta negativa kod ljudi koji se apriori uvijek prema svemu, a pogotovo prema svakome postave s negativnim stavom. Umjesto da daju šansu nečem dobrom, pa onda eventualno ako ne ide promijene mišljenje. Sve više sam okružena takvim ljudima i pitam se jesam li i sama postala takva i mogu li to više uopće promijeniti...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •