Pokazuje rezultate 1 do 37 od 37

Tema: Kakvi ste u odnosima s okolinom( iskreni, diskretni...) ?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja sam preiskrena i predirektna i milijun puta sam pojela govno radi toga. Imam osjećaj da imam nekakav poremećaj jer ne znam šutiti. Inače, ljudi ne vole iskrene osobe, jako su rijetke one koje mogu podnijeti istinu. Trudim se biti što kulturnija i birati riječi ali na kraju uvijek ispadnem gruba. Ovo ljeto sam se gadno posvađala sa šefom. Ali jako, jako gadno, toliko gadno da sam mu u facu rekla sve što mislim, a nisam mislila na med i mlijeko. Bilo je baš žestoko i trajalo je sat-dva to naše prepucavanje. Čekala sam otkaz nakon sezone jer se otpuštalo 6,7 radnica a samo nekoliko ih je trebalo ostati. I moj šef izabrao mene među onima koji ostaju. Bila sam blago rečeno iznenađena ali eto, valjda je čovjek shvatio da sam u pravu.
    Posljednje uređivanje od Trina : 10.01.2011. at 16:07

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam preiskrena i predirektna i milijun puta sam pojela govno radi toga. Imam osjećaj da imam nekakav poremećaj jer ne znam šutiti. Inače, ljudi ne vole iskrene osobe, jako su rijetke one koje mogu podnijeti istinu. Trudim se biti što kulturnija i birati riječi ali na kraju uvijek ispadnem gruba.
    Hahahaha, ovo kao da sam ja pisala.

Al učim, sve manje imam potrebu reći što mislim, ljudi više cijene lizanje *uzice no iskrenost.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Mondu prvotno napisa Vidi poruku
    Hahahaha, ovo kao da sam ja pisala.

Al učim, sve manje imam potrebu reći što mislim, ljudi više cijene lizanje *uzice no iskrenost.
    ajde navedi molim te neki primjer. to, kad si iskrena.
    npr - ne sviđa ti se moja suknja ili frizura pa mi kažeš da sam ružna. jel to - to? parafraziram.
    fakat ne vidim ništa pozitivno u iskrenosti tipa da se mora izreći svoje mišljenje svima o svemu. i kad te se pita i kad te se ne pita.
    i da mi je ružna suknja i ružna frizura želim čuti samo od bliskih osoba, od njih znam podnijeti istinu. od tebe i trine ne vidim zašto bih podnosila.
    al možda sam fulala ceo fudbal, i to stoji.

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    ajde navedi molim te neki primjer. to, kad si iskrena.
    npr - ne sviđa ti se moja suknja ili frizura pa mi kažeš da sam ružna. jel to - to? parafraziram.
    Zašto bi ti rekla da si ružna, glupu paralelu si povukla, kao da želiš čuti nešto što uopće nema veze s tim, pikiraš na nešto sasvim drugo, reći ću ti da meni nemaš lijepu suknju ili ako recimo prijateljici od 90kg kažem da tajice nisu za nju i da bar obuče neku dugu tuniku preko njih jer je ljudi gledaju i stvarno degutantno izgleda u tome, a ona podivlja na tu opasku, eto, jedan primjer.

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    i da mi je ružna suknja i ružna frizura želim čuti samo od bliskih osoba, od njih znam podnijeti istinu. od tebe i trine ne vidim zašto bih podnosila.
    al možda sam fulala ceo fudbal, i to stoji.
    Otkud ti ideja da bi uopće to i išla govorite nepoznatim ljudima, ali ako na forumu pišeš nešto s čim se ja ne slažem onda ću i komentirati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •