Meni zimovanje nikada nije uopce palo na pamet dok Ema ove godine sama nije zatrazila da ide. MM i ja smo dosta o tome razgovarali i medusobno i s njom. Sve smo joj otvoreno objasnili. Ali ona je toliko uzbudena da ide sa svojom skvadrom i sa svojom tetom da smo ju odlucili poslati. Ide s vrticem i to u Begovo.

Na sastanku sa agencijom sam dosla kao neki psycho/freak. Imala sam biljeznicu sa 79 pitanja. Skupljala pitanja cijeli tjedan, sve sto mi je palo na pamet. Svidjelo mi se sto su vecinu pitanja odgovorili u svom razlaganju a i informacija da vec 13 godina vode djecu tamo i nikada nikakvih problema. Ide se u veljaci pa bumo vidjeli. Ja sam se pripremila da postoji sansa da bumo morali ici po nju ali odlucili smo se probati. Ema je inace dosta sramezljivo i osjetljivo dijete pa sam malo nesigurno kak bu to bilo ali obzirom da je cijela stvar na njenu inicijativu pokusat cemo. Mislim da je za njen karakter dobro da proba malo nesto sama i bez sestre. Ona je jako vezana uz svoju grupu i svoju tetu a svi klinci iz njenog drustva idu i ide njena teta.

Molila bi bilo kakve informacije i iskustva o agenciji trakostyan tours i zimovanje u Begovom Razdolju. Moze i na pp.