Citiraj daddycool prvotno napisa Vidi poruku
No na stranu sama pitanja, ja imam rezerve prema motivima pitanja o seksualnoj orijentaciji. Scenarij koji meni pada na pamet je sljedeći. Određeni broj osoba koji nemaju problema sa svojom seksualnošću niti sa okolinom, bez problema će u upitniku napisati da živi u istospolnoj zajednici. No veliki broj osoba će tu činjenicu zatajiti što iz srama što iz straha, a nakon obrade podataka, redovni "dušebrižnici" će imati podatak koji će biti znatno manji od stvarnoga, a s kojim će mahati kada će LGBT udrugue/osobe tražiti određena prava koja su im sada uskraćena.
sumnjam, jer ovo je samo pitanje o zajednici u kojoj anketirane osobe zive, ne o seksualno orijentaciji rvata
stovise, mogu to pitanje bolje iskoristiti udruge koje ce reci - toliko i toliko populacije je lgbt (iz nekih drugih statistika), a samo xy ih zivi u istospolnim zajednicama iz razloga tih i tih, znaci u pravu smo kad trazimo da se istospolna i izvanbracna (za pocetak) zajednica izjednace...

pregledala sam sad obrasce, ali ne mogu naci ovo sto kaae pise - o visini primanja
i ne kuzim sto popunjavamo pod - djelatnost?

a ako se bojite(mo) popisa stanovnistva - pa sve sto je u obrascima vec znamo iz postova