Prestava se prošlu subotu održala u velikoj igraonici tamo di je bio onaj drugi balon, između dva tornja za penjanje.
Sad nema toga balona a bome ni predstave za one mlađe od 4 godine jer ne mogu ući unutra.

Ja nemam ništa protiv da se roditeljima zabrani ulazak, na kraju svi znamo procjenit koliko naše djete može samo i kako će se ponašat bez nas.
Naš primjer je da mala pozna sve sprave, poslušna je ako ju na nešto upozoriš, i ne može se popet na vulkan,
Dakle ja bih je bez straha ostavila, naravno uz napomenu da izbjegava veću djecu.
I ona sama neće u zeleni balon ako vidi da tamo divljaju veliki, ili ako njih troje uleti u balon ona sama izađe i veli : mama, tamo su veliki!
Npr. voli na topove, uzme svje loptice i čeka red, onda ide po nove i tako par puta.
Definitivno može sama jer ja većinom sjedim i samo je držim na oku da mi ne nestane iz vidokruga.
Iskreno mene je samo strah da mi neko ne ukrade djete pa kad je ne vidim isti tren mi srce stane.

Opasnost od ozljede postoji i oni ne preuzimaju nikakvu odgovornost za ozljede.
evo link na kućni red igraonice http://westgate.com.hr/cms/content/p...egulations.pdf

Po meni bi bilo najbolje da vrate sve kako je bilo samo da ograniče broj djece, kad vide da je puno da obustave ulaz,
i onda kako tko ode tako puštaju dalje.