Mi smo isto jako ljuti i razocarani. Mozda najvis esto nismo znali za novo pravilo i sto su nam se klinci danas tooliko rastuzili da mi je srce pucalo.
Naravno, tesko da cu uci u WG dok je ovo pravilo na snazi, jer bi to malciam bilo grozno pretzuno.
Ona mala igraonica je toooliko pretrpana, da moj danas niej htio u nju.

Ja ne vjerujem da su to napravili "da ugode roditeljima" koji bi shoppingirali, jer uvijek postoji i ona polovica koja odshoppingira s klincima pa skoci u igraonicu ili se podijeli (mi smo tako prakticirali). JA mislim ad su to tako napravili, jer im s ecini da ce sad vis eljudi shoppingirati, a ne visiti u igraonici s klincima.
Mozda bi netko imao sta za reci i o psihologiji shoppinga - kako kupuje skad si istempiran na 2 sata...
+ ta igraonica je postala besplatna i west gate ju je otkupio koliko ja znam (pri otvaranju je bila neka autrijska ako se sjecate i drugi naziv i drugi look) kako bi mogli raditi kombinacije (npr. besplatan ulaz) da privuku ljude.

Da im je guzva problem (a realno vikendom je bilo previse ljudi) uveli bi ogranicenje broja djece i ok, mogli su staviti ograniceno vrijeme, jer bi tako osigurali da se stalno ulazi-izlazi.

Da su htjeli ugoditi onima koji zele ostaviti dijete samo - Zasto uz animatore ne bi mogli biti roditelji s mladim klincima koji to zele - sigurnost i sve im moze biti na istoj razini, a oni roditelji koji ne zele ostaviti kikaca samog su uz njega.

Rekla bi da je ipak cilj maksimalan broj roditelja poslkati u shopping, a one koji dolaze samo zbog igraonice ostaviti doma, jer igraonica i tako nije besplatna i tu zbog njih.