zaboravila sam reći da sam u subotu dobila trudove ćim su mi smanjili terapiju, ali dežurni dr. mi stavio inv. tokolizu i nakon noći i skoro cijelog dana se sve smirilo i sada sam opet na 6 tableta kao prije. Sutra se vraća moja dr. pa ćemo vidjeti kakav je plan. Uglavnom rekli su mi još par dana i skidaju me sa svega.
Jučer je bio uzv i sve je ok posteljica, plodna voda, protoci itd...
mjere su ok bebica raste i trebala bi biti oko 2,5 kg nije mi rekla točno pa ne znam.
uglavnom sve ok.

. Bila sam danas kod dr. na kontroli, gledali smo bebe na uzv i super su, doktor kaže da je sve lijepo razvijeno kako treba biti, što se tiče veličine beba - jedna je taman po tjednima trudnoće, a druga je malo naprednija, ali se smanjila razlika koja je prije bila. Kaže doktor da čekamo curicu i dečka
) i rekao da nemamo mi to što kontrolirati već da mu dođem sa friškom krvnom slikom. Radi se o tome da trebam do kraja trudnoće + 2 tjedna nakon poroda sveukupno primiti 300 inekcija, a 10 komada je oko 200kn
mogu samo u potupnosti potpisati osijek! bit će svakakvih dana još, ali najbitnije je da sebi ne predbacuješ i ne kriviš se! na neke stvari u životu koje su događaju mi ne možemo ništa učiniti da ih spriječimo!
piši sve što te muči, vjeruj mi sve te ovdje razumijemo!
i hvala na vibricama, to mi puno znači, hvala vam svima drage moje 
ma mislim stvarno je to sve skupa da nije žalosno bilo bi smiješno! 
..velika pusa tebi i Špiri!!
i kiss!