Stranica 6 od 54 PrviPrvi ... 4567816 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 2653

Tema: MPO trudnoća nakon svega...kako se osjećamo...

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

strumpfica za tvoja 2 srceka!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Štrumfica tri put hura za dva!!!!

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Danas su računali 6 tjedana+mislim 4 ili 5 dana, naravno da računaju po mengi, jedino što si ja nisam zapisala kad je bila menga točno pa sam im odokativno rekla. Kažu da mi je termin 26.08., ja bih prije rekla 04.09. (prema danu punkcije), no to su detalji oko kojih se baš i ne trebam sad zamarati.
    Izdući UZV za 4 tjedna...4 tjedna čekanja... rekli su neka ostanem doma i ne ludujem

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

sad bi si mogla i potpis promijenit!
    meni je danas 6 tjedana+6 dana tako da smo tu negdje....

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

strumpfica bravo

mala bu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

evo,da se i ja javim...po pročitanom,mislim da sam u terminu negdje sa ivanovomi štrumficom...zm:22.11,punkcija:3.12,et:8.12-bc,2cc...10.dt bhcg-126,12.dnt-333....28.12.-vidi se 1plod,sve ok,gestacijska,žumanjčana...4.1.2011-na uzv se vide 2-jednojajčani blizanci,oba kuckaju....visokorizična trudnoća...ja u strahu,iškekujući današnji dana kad opet imam kontrolu da se vidi da li su mono-mono...imaju 1 posteljicu,ne zna se za amnionijsku vrećicu(ispravite me ako sam krivo napisala...)....
    pozdrav,curke!!!!drž te se,javim se....

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja sam u 6. tjednu počela krvarit. Bila sam na uzv, čulo se srce i sve je bilo ok. Dr mi dao eritromicin i pojačao utriće, uz strogo mirovanje. Od tada nije bilo jačeg krvarenja, svaki drugi dan malo svježe krvi pa onda samo u tragovima tamne. Bolova nije bilo nikakvih. Zadnja 3 dana nema svježe krvi, samo malo smeđkastog traga na wc papiru. Imam užasne mučnine pa se tješim da je sve ok. Popodne u 18h idem na kontrolu, držite mi fige! Danas mi je točno 8 tjedana.
    Malo su me obeshrabrile sudbine chiare i morske vile

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj mala bu prvotno napisa Vidi poruku
    evo,da se i ja javim...po pročitanom,mislim da sam u terminu negdje sa ivanovomi štrumficom...zm:22.11,punkcija:3.12,et:8.12-bc,2cc...10.dt bhcg-126,12.dnt-333....28.12.-vidi se 1plod,sve ok,gestacijska,žumanjčana...4.1.2011-na uzv se vide 2-jednojajčani blizanci,oba kuckaju....visokorizična trudnoća...ja u strahu,iškekujući današnji dana kad opet imam kontrolu da se vidi da li su mono-mono...imaju 1 posteljicu,ne zna se za amnionijsku vrećicu(ispravite me ako sam krivo napisala...)....
    pozdrav,curke!!!!drž te se,javim se....
    superrr,nek nas je sto vise
    i javi kad obavis pregled pa mi malo pojasni sta znaci ovo mono-mono pa na dalje

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

kinki drzim fige,i ti si tu negdje s nama....da sve bude ok i krvarenje prestane skroz!!!
    ja idem sutra na ultrazvuk nakon 2 tjedna,i vi meni drzite fige jer mi se cini da jos jedino ja nisam cula svoja srčeka nek ih bude 2

mala bu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ivanova,evo da se javim...obavila pregled,ali se još ne vidi 100 posto kakva je situacija...srčeka kuckaju,definitivno su jednojajčani i pazi sad-postoje 2 varijante koliko am ja skužila:monokorijati i monoamnijati(to je značilo ono mono-mono)što u prijevodu znači da su jednojajčani blizanci s jednom posteljicom iliti monokorijati(inače,mogu i jednojajčani imati 2 posteljice koliko sam čitala),a monoamnijati znači da i dijele tj.imaju 1 amnionsku vrećicu-što i nije baš dobro jer se hrane iz istog izvora i zna se desiti da im se pupkovina zapetlja...pa rani carski oko 32-33tjedna i tak...uglavnom,svakako je bolje da svaki ima svoju tu vrećicu...
    tak da se još nadan do sljedećeg pon,onde će se kao bolje vidjeti,šanse postoje,a i dr me malo ohrabrio da iako je ova varijanta mono-mono najrizičnija može sve proći u najboljem redu...
    curke,uživajte u trudnoći,šaljem vam puno pozdrava....

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

uh sve mi ovo zvuci jako komplicirano! uglavnom drzim ti fige da je ova bolja varijanta a ako je losijaa d aipak sve dobro prođe

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ma sve bu to bilo dobro, bitno da srčeka kuckaju, zar ne? Ivanova,sretno danas na UZV!

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

evo me cureee....
    bila na uzv,obadve bebice su dobro,kucaju srceka i obadva su velicine 13 mm!!!
    jedno kaze citiram"cervix 1 clanak blago uloziv za vrsak prsta" sto znaci da trebam mirovat,izbjegavat stepenice....

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Strumpfica prvotno napisa Vidi poruku
    Danas su računali 6 tjedana+mislim 4 ili 5 dana, naravno da računaju po mengi, jedino što si ja nisam zapisala kad je bila menga točno pa sam im odokativno rekla. Kažu da mi je termin 26.08., ja bih prije rekla 04.09. (prema danu punkcije), no to su detalji oko kojih se baš i ne trebam sad zamarati.
    Izdući UZV za 4 tjedna...4 tjedna čekanja... rekli su neka ostanem doma i ne ludujem
    ma ionako mi mame blizanaca rađamo u 37. - 38. tjednu, tako da taj datum ne znači puno.
    meni je mjesec ranije - 04.08.
    bila sam jučer na uzvu i vidila moje 2 ljubavi - jedan bebać ima 4.2 a drugi 4.6 cm. žive točno jedan iznad drugoga, ko u zgradi lol
    bila sam STRAŠNO zabrinuta zbog svih ovih spontanih, i jer imam savršeno lijepu trudnoću, bez muka, divnu.
    ali, bebuše su tu i savršene su, dr je mjerio bedrene kosti i vratne nabore i sve je za sada super. nadam se da će tako i ostati.

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

ivanova

Pinky

sad samo mirno dalje, ne može nego bit sve super!!!!

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ivanova, Pinky, super!
    ne znam za vas, ali ja bih najrađe svaki dan na UZV da škicnem kako mrvice napreduju, a ide se samo jednom mjesečno, pih...a prošli tjedan su bili šklolski svaki po 6mm, stisli su se jedan kraj drugoga...
    Ivanova, tvoji jajnici su OK? Meni pak piše u nalazu da su mi jajnici uvećani (značajno, veličine stisnute šake svaki otprilike) i da su spušteni u zdjelicu u kojoj ima neke slobodne tekućine(što god to bilo), ali je dr rekla da će se to vratiti u normalu za mjesce-dva...tako da me sve hlače žuljaju pa sam iskoristila zimske rasprodaje i posjetila prenatal (znam da je prerano, al sad me bar ništa ne žulja na struku)

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

evo da se i ja javim malo...jučer nam je bilo 11+3 vidjeli smo nosić,okice,prstiće,srčeko ma sve je kak treba bit! čak mi je i mahnuo-la! prekrasno i toliko smo sretni i uživamo max u bebaču kojeg svaki dan mazimo i pazimo.nikakvih mučnina nisam imala,nikakvih hvala Bogu problema...jedino osmica mi raste pa su mi desni ko balon!!!!kud baš sad! al rekla mi je u Petrovoj da se ne ustručavam je izvadit uopće.od sinoć me ne boli pa cemo vidjet.cure drage svima nama neka ova godina donese puno dječijeg veselja i osmijeha!

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ivanova, Pinky, super!
    ne znam za vas, ali ja bih najrađe svaki dan na UZV da škicnem kako mrvice napreduju, a ide se samo jednom mjesečno, pih...a prošli tjedan su bili šklolski svaki po 6mm, stisli su se jedan kraj drugoga...
    Ivanova, tvoji jajnici su OK? Meni pak piše u nalazu da su mi jajnici uvećani (značajno, veličine stisnute šake svaki otprilike) i da su spušteni u zdjelicu u kojoj ima neke slobodne tekućine(što god to bilo), ali je dr rekla da će se to vratiti u normalu za mjesce-dva...tako da me sve hlače žuljaju pa sam iskoristila zimske rasprodaje i posjetila prenatal (znam da je prerano, al sad me bar ništa ne žulja na struku)
    ma nisu ok,i dalje su povecani i imaju folikule velike,pogotovo desni,ali dr isto kaze da ce to proci.
    a ta tekucina ti je ono sto su meni punktirali,ali ja sam imala 4.5 litre,to je isto posljedica hiperstimulacije.
    moji nisu jedan pored drugoga nego iznad,probat cu slikat pa stavit slikicu...

mala bu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ivanova,štrumfica,pinky[/B]-super kaj je sve u redu!!!
    štrumfica,i meni je dr rekao da su mi jajnici uvećani,ali da je to od stimulacije te da će se postepeno vretiti u normalu-tako da ne brineš...
    znači,curke vi idete 1mjesečno na uzv?a ja mislila da se kod blizanaca mora češće...doduše,ja sam do sada bila svaki tjedan i opet sam u pon naručena...
    e da,da vas još ovo pitam...jeste se kaj udebljale do sad?...ja sam 2kg u plusu od samog poičetka stimulacije,ali s tim da imam viška otprije pa pitam...

mala bu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

joj,zaboravih...ivanova-super ti je avatar!!!!lajkam....

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

hvala hvala,lijepi su na mamu
    da,ultrazvuk samo jednom mjsecno,i meni je to malo al kad sam cula cijenu bolje da i nije cesce
    sto se kila tice ja ti bas i nisam mjerodavna jer sam prvo zbog te hiperstimulacije bila izgubila apetit pa poslije strasne mucnine koje su se sad mrvicuuu smirile tako da sam ja u minusu 1-2kg.

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ja sam što se kila tiče bila na pozitivnoj nuli kad me doktorica prošli tjedan stavila na vagu u cipelama i odjeći. Bila sam uvjerena da će vaga pokazati barem dva kg viška, a ona pokazala moju standardnu težinu....s tim da ja nemam mučnine, imam odličan apetit i da sam uglavnom doma tj da se puno ne krećem (znam, trebala bih prošetati bar pola sata svaki dan ali po ovom vremenu mi se baš i ne da, bojim se prehlade sinusa...).

Zedra, javi nam sutra kako je prošao UZV!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja sam dan nakon uzva prokrvarila. navečer sam imala par kapi krvi na gaćicama, sutra ujutro (jučer) opet, čak malo više. smeđa krv.
    otišla sam na uzv, bebe su ok, dobila eritromicin 4x 500, 5 dana.
    sad ležim i molim boga da spoting stane (smanjuje se, samo par kapljica jutros, isto smeđih), odmaram i pijem sve ove terapije.
    strašno sam se prepala...
    jel itko imao sličnu situaciju

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Pinky ja sam negdje oko 15tog, 16tog tjedna trudnoća imala neobjašnjeni spotting koji je trajao par tjedana, s bebom sve OK, hematoma nije bilo...preporuka dr. je bila vratiti utriće (taman sam ih nakon 12tog tjedna bila smanjila i skoro prestala, možda je bilo povezano s tim) i malo se pripaziti (nisam morala mirovati). Dr. je mislio da je možda urastanje posteljice zakačilo neku kapilaricu u maternici. Sve je bilo na kraju u najboljem redu. ~~~~~~~ da to nije ništa i da će proći!

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Evoi mog nalaza. Danas smo bili na UZV, 8 plus 5..sve je kako treba, bebica je 1,8 cm i srceko kuca sve u sesnaest. Obzirom da mi je beta 14 dan po transferu bila 56, stalno samu nekakvom strahu, ali danas kad sam dobila svoju trudnicku knjizicu......jupiiiii!

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Prekrasno Anabanana
    Ja sam bila na uzv sa 6+0 i tada sam čula srčeko..i sad sam se naručila za kraj mjeseca..do tada još ravno dva tjedna i malo sam u strahu,jel sve u redu...Osim što sam imala tešku upalu sinusa i završila na antibioticima,jučer sam imala proljev i povraćanje-kao crijevnu virozu,samo ne znam gdje sam je pokupila jer ne idem nigdje...
    Ja nemam nikakvih simptoma da sam trudna,ali mi je zato imunitet u banani i stalno me nešto lovi...

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

A tek kak vam bude lijepo kad beba pocne bombardirat,kak je to slatko ja svaki dan kad ju osjetim placem veli muz da sam gora od meksickih sapunica,al kaj ja mogu kad hormoni rade svoje i osjecam veliku povezanost s bebom,muski to ne kuze izgleda

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

moram priznat da sam se počela doživljavati ko trudnicu tek u ponedjeljak, kad sam vidila 2 sićušne bebice, glave, noge, ruke... sa 10+4 tt
    i beta i srca - sve mi je to bilo apstraktno.
    al kad sam vidila tec 2 bebice, zaljubila sam se ko nikada do tada, zamalo se nisam rasplakala od sreće usred uzv-a

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj mia74 prvotno napisa Vidi poruku
    Prekrasno Anabanana
    Ja sam bila na uzv sa 6+0 i tada sam čula srčeko..i sad sam se naručila za kraj mjeseca..do tada još ravno dva tjedna i malo sam u strahu,jel sve u redu...Osim što sam imala tešku upalu sinusa i završila na antibioticima,jučer sam imala proljev i povraćanje-kao crijevnu virozu,samo ne znam gdje sam je pokupila jer ne idem nigdje...
    Ja nemam nikakvih simptoma da sam trudna,ali mi je zato imunitet u banani i stalno me nešto lovi...
    samo da te utjesim ja stalno imam proljev i povracam,a nemam crijevnu virozu!

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Meni nitko nije niti nudio trudničku knjižicu....ma bitno da su se na UZV vidjele mrvice!
    Moja dr je mišljenja da ću utriće koristiti do 14 tjedna (iako su upute iz MB do 12 tjedna) i onda se polako početi s njih skidati-tek sam na polovici....
    Posljednje uređivanje od Strumpfica : 13.01.2011. at 15:28

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Meni nitko nije niti nudio trudničku knjižicu....ma bitno da su se na UZV vidjele mrvice!
    Moja dr je mišljenja da ću utriće koristiti do 14 tjedna (iako su upute iz MB do 12 tjedna) i onda se polako početi s njih skidati-tek sam na polovici....
    sad ce to za cas
    i ja imam trudnicku knjizicu,tamo mi je sve ukratko zapisano! ne znam jel to obavezno imati,ako i druge cure kazu da je onda pitaj dr!

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Obavezno je trudnicka jer kam god dojdes radjati pitaju te za trudnicku.Jedino ako sve ne obavljas privatno

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ja sam privatno al sam ju dobila.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja sam trudničku dobila tek sa 10+4 tt

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

i ja sam prvi put dobila s 12 tt

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

evo i mene , danas uvz 9+4 tt sve ok vidjela glavu, rukice , nogice i dr. ju budila da ju vidim kako se miće ... prekrasno . Danas dobila i trudničku knjižicu i dalje mirovanje i utrogestani , kontrola za 3.tj . I ja sam neki dan imala malo smeđkastog kad se obrišem, uglavnom oni nemaju neko objašnjenje samo mirovanje ... kilaža još uvijek ista ... pozzz cure i mazite svoje pupe

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Pinky, kety28 - i ja sam imala smeđe flekice na gačicama (premao da to nazovem krvarenje).
    Prije 3 tjedna na UTZ mi je doktor rekao da mi je pukla neka žilica, neka se na uplašim ako bude malo krvi i da to nije blizu implantacije. Krvarenja nije bilo cijela 3 tjedna, a kad je napokon stiglo van bilo je smeđe. U međuvremenu sam bila na drugom UTZ i bilo je sve savršeno. No dan nakon UTZ bilo je malo crvene krvi. Pretpostavljam da je to bilo posljedica pregleda (dr mi je radio vaginalni pregled zbog onog prvog krvaruckanja).
    Možda vam ovo pomogne u objašnjavanju otkuda krv.

kety28 pitaj zašto mirovanje. Možda ti doktor/ica samo želi pomoći tako da ti omogući da ne moraš raditi, da te svi malo više paze?
    Mene je u prvoj trudnoći jako frustriralo to što su mi pisali mirovanje i kad niej trebalo, što nisam odmah dobila trudničku, što mi nisu računali termin prema punkciji, što su me vagali u cipelama i trapericama pa sam bila 2 kg teža... sad mi je svejedno

pinky ja plačem svaki puta na UTZ

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

klara mirovanje mi je odredila jer ivf trudnoču smatra pod rizičnu , tako se na početku izjasnila . I sada mi je upisala u trudničku da sam prokrvarila premda to nije bilo svježe krvi , valjda svatko od njih to drugačije tumači. To da je kapilara pukla sam i ja sebi odmah objasnila da se previše ne uzbuđujem ...

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

IVF trudnoća je samo jako željena, ne rizična sama po sebi.
    Meni ovu trudnoću vodi isti doktor kao i prvu (doktor MPO-vac), ali sad me ne tretira kao rizičnu. I ja sam nekako moju trudnoću u mojoj glavi proglasila nerizičnom, za razliku od prošli puta. kao da je ipak stvar u glavi, stavu... Nadam se da će tako zaista i biti.

kety meni je danas 9+4, poklapamo se skoro u dan

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja sam u prvoj trudnoci dobila trudnicku kod soc. ginekologa tek sa 15 tjedana, a sad vec sa8 plus 5, vodim trudnocu privatno. Ma nije to vazno, bitno je da je trudnoca kako treba...i da sve zavrsi sretno.
    I prva je trudnoca bila IVF, ali ni na trenutak nisam pomislila da bi se nesto lose moglo dogoditi, i hvala Bogu, nije. Sad sam sva u strahu, samo zato jer mi je beta 14 dan bila 56..vec je to u mojoj glavi bilo ?????? Sve sto sam procitala, je da takve trudnoce su ili biokemijske ili vecinom zavrse ranim pobacajem. Ali doktor me umirio i sad cu se pokusati malo opustiti........ali tko ce bit miran mjesec dana do iduceg pregleda????

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

anabanana nisam znala da ti već jesi mama?

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj klara prvotno napisa Vidi poruku
    anabanana nisam znala da ti već jesi mama?
    Je draga Klara, ja sam ti rodila svoje zlato iz 8 ET, bila sam vec na rubu zivaca...2008. A sad sam trudna "iz prve", zato mi jos nista nije jasno...stvarno se nisam previse nadala niti cuvala, jer nisam vjerovala...mozda samo malo..inace ne bih ni isla.Ali, eto, dogodilo se cudo, hvala Bogu i CITO-u. Zelim da moje sunce ima bracu ili seku, nekog svoga.

aneri avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ja sam isto jedna od onih koja je na mirovanju. Sve je bilo super do pretprošlog utorka kad sam prokrvarila i otkrili su mi hematom. Od tad idem jednom tjedno na uzv i preporučeno mi je strogo mirovanje. Po uzv jedna beba je 9+4, a druga 9+1 i u ponedjeljak su bile velike 22mm i 19mm. Kaže dr. da se ne trebam zabrinjavati za taj hematom, jer je posljedica imlantacije i pucanja krvnih žila i da su bebe super, ali meni nije ni malo svejedno kad na ulošku vidim tragove. Jesu oni smeđi i nije to svaki dan, ali svejedno se uplašim.
    Za kilažu nisam sigurna da se nešto promijenila, ja pored mirovanja muku mučim sa zatvorom. Još ne povraćam, ali imam mučnine i to navečer, ako ne mučnine onda žgaravicu.
    I tako stvarno je istina šta se napisale da se živi od jednog do drugog uzv-a. Baš se pitam da li će nastupiti period nekog opuštanja.

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj klara prvotno napisa Vidi poruku
    IVF trudnoća je samo jako željena, ne rizična sama po sebi.
    Zar nisu sve trudnoće s više od jednog ploda rizične? A većina nas s IVFa u zadnje vrijeme ima više od jednog ploda....nas su već pri ET upozorili da će to biti rizična trudnoća ako do nje dođe pa stoga ima smisla da nas drže doma ne na strogom mirovanju, ali na mirovanju. Ja sam se dobro osjećala pa sam pitala jel smijem lagano vježbati (npr. 5 min dnevno sobni bicikl)-i to mi je zabranjeno do daljnjega zbog uvećanih jajnika, da ne bi bilo kakvih problema....Moje mišljenje je da su doktori u pravu kad nas nakon ovog cijelog tog postupka ostave doma na odmaranju, nisam sigurna kako bi izdržala dnevno 8-10 sati sjedenja na poslu, pogotovo stoga što me utrogestani svaki da tak uspavaju na sat-dva da ne mogu vjerovati-kao da sam se jako ulijenila....

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Zar nisu sve trudnoće s više od jednog ploda rizične? A većina nas s IVFa u zadnje vrijeme ima više od jednog ploda.....
    Višeplodne trudnoće su rizične, ali ne zato što su IVF. Vas mame blizanaca vjerojatno čeka i strogo mirovanja (doma ili u bolnici) u nekoj fazi trudnoće. (Nemam namjeru nikoga plašiti, vjerujem da ste toga svijesne - odradit ćete dvije trudnoće odjednom)

Na žalost u Hrvatskoj je zbog apsurdnog Zakona teško planirano izbjeći višepolodnu trudnoću. Možda zato ima toliko višeplodnih trudnoća u zadnje vrijeme.

korky avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Cure sa blizančekima da vas malo utješim, ja sam rodila curicu i dečka sa 38+5tt. i to inducirano. Nisam sekunde morala mirovati da pače stalno sam hodala da se otvorim ali ništa- bebe su rođene preko 2500 g. i 3. dan smo išli doma. I ja sam krvarila na početku trudnoče i bio je to hematom, dr. mi je rekao da ivf trudnice često krvare najviše radi hematoma zbog embriotransfera- U svakom slučaju želim vam svima puno puno sreće!!!!!!!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

korky <3 <3

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

korky neka što više blizanačkih trudnoća bude kao tvoja

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj korky prvotno napisa Vidi poruku
    Cure sa blizančekima da vas malo utješim, ja sam rodila curicu i dečka sa 38+5tt. i to inducirano. Nisam sekunde morala mirovati da pače stalno sam hodala da se otvorim ali ništa- bebe su rođene preko 2500 g. i 3. dan smo išli doma. I ja sam krvarila na početku trudnoče i bio je to hematom, dr. mi je rekao da ivf trudnice često krvare najviše radi hematoma zbog embriotransfera- U svakom slučaju želim vam svima puno puno sreće!!!!!!!
    ajme curica i decko!!!! san snova... ja samo mogu reci da sam presretna sto nosim dvojceke!
    ti nisi isla na carski???

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ivanova, to je i moj san

jesu li to tvoje bebice na slici? moje žive kat jedna iznad druge, jako čudno. surfala sam uzv blizanaca i jako malo ima takvih "na kat". nekako mi se čini ko da im je tijesno, ali valjda nije, u dimenzijama su... (joj koje mene gluposti muče, to je čudo jedno)

Stranica 6 od 54 PrviPrvi ... 4567816 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •