Kadauna, pročitala sam na Prije začeća da forumašica danas nosi trojkice (naravno MPO-2 blastice, a 1 se podijelila), nije nam se javljala ovdje, al ja joj svejedno čestitam.
super da je fet uspio
ja sam imala 3 feta i nista
sad se spremam na stimulirani ponovo ,pa cemo vidjeti,a imam jpos dva smrzlica ui Mariboru
Ma znaš i sama da faktor sreče isto igra svoju, nažalost veliku ulogu, ali nikad se nezna, možda budeš jedna od rijetkih koje su uspjele s odmrznutim, ja ti to od srca želim!
snekice stvarno ove dvije kao da su nestale, a ne uspjele! I nikako da doćekamo da nas zapraše koliko se skrivaju i odmaraju! Mogle bi neku kavu odraditi njima u susjedstvu! ~~~~~~~~~~~~~~~ za frendicu!!
dani82 hajde molim te budi treća trudnica iz smrzlica~~~~~~~~~~~~~~ Ja ću bit tada presretna i odmah rezervirat četvrtu negdje za travanj.
bili danas na uzv 8+3 i naše malo snažnojako tuče
~~~~~~~~~~~~~~svima za što treba
Mi obavili jučer 3D ultrazvuk i imamo dva živahna dečkića!!
Cure vjerujte u sebe uspjet ćete kad tad....taj put je jako težak ali na kraju sve se to zaboravi!!!
sbonetic, milivoj, prekrasne vijesti, za vašu dječicu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
potpisujem andream i još ~~~~~~~~~~~~~~~~~za dani82
čestitke novim mamicama![]()
potpisujem i ja Andream, nudim toplu kavicu u ovo prohladno jutro
a još 10000000000000000000000000000
vibrica za našu AuroruBlu da dobar daljnji razvoj embrija i Tikici69 za uspješno ljubljenje njezinih j.s. s muškim subjektima nakon jučerašnje punkcije ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ne želim izostaviti našu Rikikiki, nadam se da ćeš proći bez kiretaže ukoliko je to moguće. Glavu gore i javi se............... kad je već tako moralo biti
Kadauna, dobra ti kava....
riki, šaljem big hug
Pridružujem se željama za Auroru i tikicu i dodajem ~~~~~~~~za Mojcu u ST postupku
Milivoji ......
Dani82 ~~~~~~~~~~ za smrzlice
Mare157~~~~~~~~~~ za dobar start
I svima,naravno puno,puno dobrih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Ajme rikikiki žao mi je baš.....
milivoji i sbonetic![]()
Rikikiki, užas, ali znam da si jaka ida ćeš ti to dobro odraditi i krenuti hrabro dalje
Sbonetic i Milivoj, divne vijesti!!!
Tikica, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moj svježi embrijić je danas 8-stanični 3.dan, a odmrznuti je 6-stanični.
3 js su se oplodile i lijepe su....u subotu transfer...hvala svima na vibrama![]()
evo i nas iz ljubljane.....u subotu punkcija, imamo jedan vodeći folikul i dva,tri manja.....kaže doktor da će mi punktirat sve...malo me frka ali dobro proći će i to....valjda ćemo ovaj put imati više od jedne js......
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~vibrice za sve moje suborke
Milivoji čestitam na![]()
sbonetic dečkići
svima u postupku puno ~~~~~~~~~~~~~~~ a najviše curama iz Q10 kluba(tikica, AB, Mojca i ako sam nekog izostavila) da već ove godine klub preimenuju u trudničko /rodiljski
Posljednje uređivanje od coolerica : 20.01.2011. at 11:47
eh, zaboravna ja..a baš sam htjela poslati veliki pozdrav Kadauni koja broji zadnja 4! (pripazi, ja uspjela odbrojati samo 6 dana )
Rikikiki![]()
Moj svježi embrijić je danas 8-stanični 3.dan, a odmrznuti je 6-stanični
AuroraB Meni su baš takva dva vratili 3. dan i jedan od njih je moj Vedran
sboneticcestitam na deckicima! ~~~~~~ da i dalje lijepo rastu u busi do najljepseg susreta
milivoji bravo za
tikica_69 ~~~~~~~ i ovdje za tvoje hrabre 3
AuroraBlu ~~~~~~~~ za 2 mrvice
rikikiki jako mi je zao...![]()
Hvala vam svima od srca, uvijek vas redovno citam, ali nisam se do sada javljala, uglavnom sam bila na PZ, valjda iz navike.
Evo ukratko i nase price.
Nakon par godina prirodnog pokusavanja potrazili smo pomoc. Meni su otkrili policisticne jajnike, MM je ok. Nakon 6 neuspjesnih klomifenskih ciklusa odlazim na laparaskopiju i utvrdjuju neprohodnost oba jajovoda, ostalo sve ok.
Kako zivimo u inozemstvu morali smo zadovoljiti odredjene uvjete da bi nam odobrili IVF preko zdravstvenog, pa smo morali malo cekati.
U postupak krecem krajem desetog mjeseca, dugi protokol, stimulacija 12 dana gonal f 112.5 iu, punktirano je 14 js, 8 ih se oplodilo. Na dan transfera imali smo 4 blastice, vratili su mi dvije i jednu su zamrznuli, druga nije uspjela.
Test je bio pozitvan 7 dana nakon transfer, a u utorak smo imali prvi uvz, sad smo u 8 tjednu i sve je za sada ok, tri srca kucaju, duzine su po 1,4 cm,a ja i njihov tata smo presretni. Znam da trojke nose veliki rizik, ali samo pozitivnim mislima cemo uspjeti. To su nase tri srece najvece![]()
milivoj i sbonetic prekrasno
Rikikiki, žao mi je
AuroraBlu i tikice za transfer~~~~~~~~~~~~~
tantolina za punkciju i što više js-a~~~~~~~~~~~~
danas wow čestitam
moja folikulometrija prošla ok, sutra sam ponovno![]()
rikikiki žao mi je draga moja
danas bravo za tri
tikiceza 3 oplođene stanice. Ljubim te puno i želim ti da uskoro budeš trbušasta.
danas ,pa to je prekrasno i ujedno da nas malo probudis sve smo se nekako uspavale
milivoj, sbonetic i danas-zaista prekrasno-sretno~~~~~~~~~~~~~
rikikiki
tikica_69, auroraBlu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za transfer
tantolina tebi posebno~~~~~~~~~~~~~~~za što lakšu i uspješniju
punkciju- i ja sam u subotu na punkciji
svima ostalima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
miba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~sretno i tebi
Posljednje uređivanje od tantolina : 20.01.2011. at 14:40
sbonetic, milivoj
sbonetic htjela sam ti poslati poruku ali pun ti je inbox
marisela ,isprazni inbox ne mogu ti poslati poruku
tantolina ,pratim te i molim da ti uspije.
i ja samo cekam da dobijem vjesticu ,pa cu poceti sa bockanjem
isto sam kod dr, resa
sbonetic, pa ti već znaš da su dva dečkića, ČESTITAM![]()
milivoji, bravo za hrabro srčeko
I ja nisam znala za riki![]()
pa ja trazim i nigdje ne vidim sta je bilo s rikikiki