Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
Nisam vadila krv, mislim da sam i gore napisala, jer veli doktorica da je bolje da ne sjedim 2 sata u prepunoj cekaoni trudna. Iako trudnice imaju prednost, zadnji put kad sam bila sam ipak cekala preko sat vremena a ovih dana je tolika guzva da se tamo jedva prode. Kad je to jedini lab. u Samoboru...
Pricekat cu jos dan-dva, vidjeti koliko ce antibiotik pomoci i dal cu od njega imat neke druge smetnje. Zasad stvarno ide na bolje, opcenito imam puno vise energije i osjecam se dobro. Cak se i apetit vratio ali mi je i dalje sve jako bezukusno. Kolko znam to obicno bude ako je zacepljen nos, meni nije nimalo pa me i to malo zbunjuje.
Ma kod mene su vec normalni neki vanredni simptomi, nisu me jednom proglasili medicinskim fenomenom...
Ajde, ako ti je bolje, već je to nešto. Meni nije bilo, ostali ti čvorovi isti pa su išli tražiti dalje. I oni bi ti se morali povući. Ma šta će ti biti ukusno od hrane kad ti je iznutra sve neukusno. Ali glupo je, gužva je i to je razlog da ti se ne vadi krv! Pa nek nešto izvanredno smisli za izvanrednu situaciju! Ajde, miruj koliko možeš, pij puno, tjeraj te napasti van...