Stranica 2 od 4 PrviPrvi 1234 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 160

Tema: Menstruacija nakon stimuliranog postupka

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa
    meni je i nakon ovog stimuliranog ciklusa kasnila M 5 dana. prvi dan je bio OK, drugi dosta bolan, ali je išlo s tabletama. međutim trbuh mi je napuhan cijelo vrijeme, popodne više nego prijepodne. danas mi je već i prestala M, a i dalje mi je napuhan trbuh, tako da mislim da to nema veze s M. nadam se da se ne radi opet o kakvom zapletaju crijeva.
    Drage cure, nakon te prošle menstruacije imala sam svaki dan do iduće M nekakvo curenje u solidnim količinama, tipa popuni se jedan always s nacrtane 4 kapljice u jednom danu. Međutim, to meni nije sličilo na krvarenje. Boja je onak proljevasta, nije bilo mirisa, a sadržalo je i čestice veličine cca 3 mm u sebi. Iduća M jaaako obilna mi je došla 4 dana ranije, otišla sam odmah nakon M kod ginićke. Curenja više nije bilo, samo smeđkasti spotting kao da M nije još skroz stala, a endometrij je bio po njezinom predebel (po mom za mene normalan) i poslala me na ponovno vađenje bete, za svaki slučaj. Bila je negativna.

Iako ovaj ciklus nemam više to curenje, zanima me je li netko imao takvo iskustvo? Imam, međutim, postovulacijski spotting, vrlo malo iziđe van, bolje primjetno u sluzi nakon odnosa. Takav spotting mi nije neka novost, ali moj ginekolog odmahuje rukom na to, a dr. Reš mi je dok sam bila u postupku, zbog njega prepisao estradiol (a ja imam endometriozu).

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

kasni mi. i naravno da mi je prva pomisao bila :? :D , ali nakon ove teme znam na čemu sam. prva M nakon stimuliranog je iznenadila prerano, a sad kasni, toliko nije kasnila godinama, ja sam ko švicarski sat - 28 dana (+/-2 u postupcima), a sad mi je 34 dc i ništa i jasno ko dan da naivna djeva poput francuske sobarice pomisli i poželi čudo.........

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa
    kasni mi. i naravno da mi je prva pomisao bila :? :D , ali nakon ove teme znam na čemu sam. prva M nakon stimuliranog je iznenadila prerano, a sad kasni, toliko nije kasnila godinama, ja sam ko švicarski sat - 28 dana (+/-2 u postupcima), a sad mi je 34 dc i ništa i jasno ko dan da naivna djeva poput francuske sobarice pomisli i poželi čudo.........
    ksena i ja sam maštala o čudu ... iako sam dobila redovitu m nakon stimulacije i biokemijske trudnoće. (za divno čudo, znala mi je puno kasnit nakon stimulacija)

Dobro je biti naivna djeva i nadati se - znači da nismo odustale od vjere u čuda

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj klara prvotno napisa
    Dobro je biti naivna djeva i nadati se - znači da nismo odustale od vjere u čuda
    Ja se uopće nisam nadala (još je M. nakon stimulacije trajala 10 dana) pa sam zatrudnila, dakle čuda se događaju!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa
    za čudo :D :D
    ajde draga, razveseli sebe i nas, miriši mi na nešto!

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

meni 26. dc krenuo spotting, što je redovito uvod u menstrualno krvarenje...pomislih, super ništa se nije poremetilo od stimulacije u siječnju

međutim, spotting prestao, a M nema....mislite li da treba samo pričekati na njen dolazak ili eventualno u dogovoru s dr. uzeti terapiju za poticanje krvarenja

planirala sam fet u travnju, a ovom mi mrsi planove opasno

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

meni je nakon postupka, zbog spontanog krvarenje trajalo 14 dana, a nakon toga imam redovite iako sam prije toga imala problema sa ciklusom

BlaBla123 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Evo me u prvom ciklusu nakon stim IVF. M je 28/6. O na 13 dan. Danas je 14dc a od osjecaja rasta folikula ni znaka ni plodne sluzi koja nagovjestava O.
    Kakva su vasa iskustva?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj BlaBla123 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo me u prvom ciklusu nakon stim IVF. M je 28/6. O na 13 dan. Danas je 14dc a od osjecaja rasta folikula ni znaka ni plodne sluzi koja nagovjestava O.
    Kakva su vasa iskustva?
    Identična, i to ti je normalno. U prvom ciklusu nakon IVF-a koji put je potrebno jajnicima dulje da ovuliraju, pa se taj prvi ciklus produlji. Sad najbolje bit strpljiv, tako, koliko kužim, reagira većina žena koja je bila izložena pravoj, velikoj stimulaciji.

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

cure,
    da li ste imali ciklusa gdje je ovulacija uranila ili kasnila nakon stimulacije...?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Spodoba, ovulacija u puno slučajeva najčešće kasni nakon stimulacije - barem većini tako. Govorim o pravom stimuliranom ciklusu (30+ primljenih gonala ili menopura ili tako nešto).
    Posljednje uređivanje od ina33 : 15.11.2010. at 17:06

BlaBla123 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Prvi ciklus nakon stimulacije:
    O kasnila 4 dana. M bila na 29dc. S tim da je prethodio oskudan spotting 5 dana.

(Inace ciklusi su 29/6, O na13dc.)

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Moja M nakon biokemijske još uvijek traje, prilično je obilna s mnogo ugrušaka i nekakvih žilica. Jajnici me još uvijek bole, danas je 5 dc. Zanima me da li je to i kod vas bio slučaj? Da li trebam otići kod ginekologa da provjeri da li je sve OK ili da samo čekam da završi? Koliko su vama trajale M nakon stimuliranog postupka?

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ajme sumskovoce, ja bih na tvom mjestu jos pricekala do 8.DC, do tad bi trebalo prestati, no tko zna. Ja sam nakon vanmaternične čak dugo, jako dugo krvarila pa sam dobila neki lijek (više se ne sijećam što) da zaustavi krvarenje. Nakon biokemijske sam isto dosta krvarila ali se više ne sijećam koliko dana......... ne brini, endometrij ti je bio nadebljan od postupka i trudnoće, treba vremena..................

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sumskovoce evo samo da kažem moj slučaj. Iza svakog IVF-a moje menstruacije su bile duge, bolne i obilne. Endometrij pod utjecajem svih tih hormona koje primimo jako zadeblja.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

meni prva menga nakon ovog 2 IVF je bila obilna i duze trajala, evo cekam drugu mengu i nikad je , kasni ?? !!!

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Crvenkapice, jel to čekaš mengu koja je bila iza IVF postupka?

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

da ...i nema je

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ništa ne brini, normalno je nakon stimulacije da se ciklus malo poremeti.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Hvala na iskustvima cure! Moja M je prestala, sad samo neki sporadični spotting. Na pregled ću vjerojatno već slijedeći tjedan (ako dr. bude radila)
    Nadam se da nema cisti i da je sve OK...

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ja jos nisam dobila mengu, sta je ovo ??
    sutra kupujem test....mada ne vjerujem da sam trudna ali danas je 31dc
    Posljednje uređivanje od crvenkapica77 : 26.12.2010. at 17:01

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

danas 33dc jos nisam dobila mengu, test jutros negativan ( najjeftiniji 15kn), niti me grudi bole niti imam pms , nista,
    sto da radim?? jel kome ovako bilo da poslije ivf toliko cekao mengu??

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Crvenkapice, ja nisam dobila 6 tjedana nakon ivf-a, to je vjerojatno anovulacijski ciklus. Opusti se i doći će menga....

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

potpisujem zedru, meni se jednom tako razvuklo na, mislim, 38 dana

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ja sam luda više..u 10 mj.bila stimulacija..menga došla točno na 28 dc..

i sad je frka jer je nema od onda danas je 48 dc i ja sam u šoku..a baš i nema nekih naznaka da će doći...
    mislim da bih možda trebala kod gina...
    jel kome kasnila tako dugo...inače mi dolazi 33-35 dc

Palcicazg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ja sam imala isti problem, nakon stimuliranog ciklusa i negativne bete sam dobila M par dana nakon kaj sam prestala sa utrićima.
    onda mi je slijedeći ciklus trajao 46 dana, imala sam simptome kao da ću dobiti M negdje oko 30 DC i onda ništa
    napravila sam nadobudno test i minus nije mogao biti veći

Nadala sam se da ću u 12mj ući u postupak al me M zeznula i došla prekasno, a doktori otišli na godišnji

Možda da odeš svom giniću po dabrostone ili već nekaj da procuriš ili ćeš čekati pa ti za koji dan dođe

U svakom slučaju nemoj se živcirati i opusti se, ja sam bila dosta napeta pa i to bi mogao biti uzrok kašnjenja M

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

popila Duphaston prije 7 dana,M još nema...gin se čudi,UZV je ok...
    sad se već brinem...

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj ivica_k prvotno napisa Vidi poruku
    koliko vam je kasnila prva slijedeća M nakon stimuliranog postupka?
    inače su mi ciklusi 26-28 dana, danas 32 dc bez simptoma
    zanima me da li si uzimala decapeptil od 21.dana ciklusa u stimulaciji i da li si imala prije 32.dana ciklusa spotinge ili je mensis baš krenula 32.dc.
    meni menga kasni ima vec 8dana...ali imam neki umor i opet mučninu.dal je to normalno?nikad mi ovoliko nije kasnila menga nakon stimuliranog postupka iako mi je ovo prvi ivf sa decapeptilom od 21.dana prethodnog ciklusa.prvi put sam uzimala decapeptil od 3.dana narednog ciklusa.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj mirna26 prvotno napisa Vidi poruku
    zanima me da li si uzimala decapeptil od 21.dana ciklusa u stimulaciji i da li si imala prije 32.dana ciklusa spotinge ili je mensis baš krenula 32.dc.
    meni menga kasni ima vec 8dana...ali imam neki umor i opet mučninu.dal je to normalno?nikad mi ovoliko nije kasnila menga nakon stimuliranog postupka iako mi je ovo prvi ivf sa decapeptilom od 21.dana prethodnog ciklusa.prvi put sam uzimala decapeptil od 3.dana narednog ciklusa.

hm, naravno da se ciklusi od stimulacije mogu pošemeriti nakon postupka, no ja bih na tvom mjestu ipak napravila test na trudnoću

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

uzet cu ga u ponedjeljak ...i to najjeftiniji samo da znam sa sigurnšću da nisam T.u T baš ne vjerujem.ali zašto onda osjećam umor i mučninu navečer.opet počinje agonija sa mučninom kao i nakon ET od utrića.sada bih vec sa sigurnošću mogla reći da mi je progesteron u organizmu viši jer samo od njega me hvata mučnina...ne od estrogena.ili imam i manjak estrogena.a ko ce ti ga znat.uglavnom danas mi je 38dc i vec postajem nervozna.inače dobijem 30dc.svaki dan imam lagane bolove u maternici koji traju po pola sata do sat vremena.****te...koje je ovo sranje.najviše me izbedirale PalcicaZg i Kiara.pa se toga bojim.a u 2 mjesecu moram na postupak.valjda cu je dobit do 2 mjeseca..heheh...

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

kao sto rekoh nema T (napravila test).....samo me užasno živcira to kaj nemrem procurit..bas frustrirajuće...

mary26 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

curke, vidim da ima svakakvih ciklusa nakon stimulacije. ja sam imala stimulirani icsi u 11. mjesecu. Nije uspjelo i dobila sam mengu normalno 26 dan ciklusa (što je kod mene uobičajeno) i trajala je nešto duže. Zatim sam u 12. mjesecu prokrvarila na 20. dan ciklusa (jako slabo) i to je trajalo 2-3 dana. Nakon toga je prava menga došla 30. dan ciklusa uz jake bolove. moram napomenuti da me od 20. dana ciklusa do tog 30. dana stalno po malo bolio trbuh. Otišla sam ginekologu zbog dostrukog krvarenja, ali on je rekao da je sve ok i da ne vidi razlog da bi se to ponovilo. No, mene je i dalje tu i tamo znao boljeti trbuh, iako je menga otišla... trudimo se na bebi prirodnim putem jer čekamo idući icsi. Ni u prvom mjesecu nema uspjeha (očito) jer sam sad prokrvarila na 19. dan i to slabo krvarenje još traje (danas mi je 23. dan ciklusa). ne znam hoće li opet stati pa se pojaviti prava menga ili kaj... trbuh me naravno boli, ali ne jako. jel neka od vas imala sličnih iskustava? ne znam jel me treba biti strah da se nešto grdo poremetilo, ili su takvi nenormalni ciklusi posljedica stimulacije?? grrrrr!!!!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

mary26 ne kužim tvoje cikluse....baš nikako... I ja sam bila u postupku u 11. mjesecu, nažalost nismo uspjeli i M je došla na 35. dc. Nakon te M slijedeća je došla školski, na 28 dc i sad sam negdje pri sredini ciklusa.
    Zbunila si me jer tu spominješ više ciklusa nego što sam izbrojala da ti je moglo doći... Ajde pojasni malo...

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mary ni meni to ne zvuči normalno. a da odeš po drugo mišljenje u nekog drugog ginekologa, makar privatnika?

mary26 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

prvu menstruaciju nakon postupka sam dobila 4.12. ta je bila normalna. Nakon toga sam jako slabo krvarila od 23.12. (dakle 20. dan ciklusa) do Božića, a pravu mengu sam dobila 2.1. Sad sam opet prokrvarila puno ranije (20.1.) i krvarenje još uvijek traje iako je jako slabo. (pravu mengu bi trebala dobiti za par dana). u biti, svaki put prokrvarim 10 dana ranije nego kaj bi trebala. nadam se da sam malo pojasnila stvar. odlučila sam da kad krvarenje prestane, da ću otići dr. Radončiću na pregled.

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

mary 26 ...ja sam skužila te tvoje kvazi menstruacije....i mislim da se sekiraš bezveze i osluškuješ se previše i previše tražiš mišljenje doktora koji ti nemaju šta pametnoga reći(ako nisi trudna što možeš provjeriti testom za trudnoću da isključiš)...čak se ni ja toliko ne osluškujem))....to je sve normalno jer svačiji organizam reagira drukčije još plus ako si bila u dugom protokolu tim više,pošto decapeptil dosta postisne tvoje ovarije,a sada ti se organizam bori da sve vrati u normalu...meni je u prošlom ivfu došla 10 dana ranije menga, u ovom 10 dana kasnije...a idem na redovite ultrazvučne kontrole radi endo i sve je u perfektnom redu.mene je isto bolilo 15 dana prije menge ali onako čudno po sat vremena na dan i onda ništa....kažem ti..prestani se sekirat jer ce ti a ma baš svaki ciklus biti drukčiji od sada pošto nisi više "normalna" već si pod utjecajem umjetnih hormona....
    dont worry be happy!!pusa

mary26 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

mirna26, hvala na savjetu. ja se stalno umirujem i tvrdim si da je to od stimulacije (i bila sam u dugom protokolu). ali kad ti svi govore da to nije normalno i da odem na pregled, malo se zabrinem. + kaj se moram stalno kontrolirati zbog endometrioze, + kaj imam hrpu bakterija... kao da svaki dan spavam s par muškaraca i uz to se ne perem... (oprosti na izrazu, ali tak mi je muž rekao nakon zadnjih nalaza pa mi bilo presmiješno). nadam se da sve bude u redu. još jednom hvala!

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

hehe..ma te bakterije ja više niti ne shvaćam ozbiljno..imam ih uvijek a bogme ih ima i MM u ejakulatu.vjerujem da ima i tvoj da mu odneseš ejakulat na bakteriološki pregled tak da se igrate ping ponga..on tebi malo da pa ti njemu i tak u nedogled....treba uzeti nešto lokalno jer antibiotike per os ne vrijedi piti samo ti bude još gore pa još dođu gljivice pa se flora uništi pa dođu loše bakterije umjesto dobrih i opet u nedogled...ja sam s tim prekrstila i uzimam betadine vagg po 7dana i sve mi prođe...uzmeš ih prije punkcije 7dana i to je dovoljno.u početku me malo peckalo ali sam se navikla i sad mi je super.
    sretno koka

Huljica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

I ja sam bila u postupku u 11 mjesecu.Prokrvarila 28dc uz prethodan spoting od 2 dana. 3 dana pred predviđeno vađenje bete. Uglavnom betu nisam ni vadila jer sam se razbjesnila na moju dok.koja me otpilila kući bez uputnice nakon odužeg čekanja da me primi,a njoj su taj dan narasli rogovi jer joj se sestra razboljela pa je sama i nema vremena za uputnice! Nakon tog sam umjesto bete napravila 3 TT u 10 dana i prestala s utrićima. Testovi si naravno bili neg. Ta prva menga kratka,oskudna. Iduća opet 26dc spoting-28dc menga,ovaj put obilna,malo duža. I nastavak spotinga i danas 12dc. U međuvremenu napravila i 4 TT zbog loše prve menge i neg. Zabrinjava me taj bezvezni spoting koji je gotovo nikakav ali je tu. I ovo mi je prvi i zadnji put da nisam izvadila Bhcg. Dosad sam je uvijek vadila pa sam bila na miru. Trudna nisam al na internetu nađeš svega pa si umisliš 100 bolesti i imaš sve simptome. Ima li netko od vas spoting nakon menge? Od pomisli da odem kod one moje dok. mi rogovi rastu...

mrvica7 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

meni je 19 dan nakon neuspjelog et i još nisam dobila...cike rasturaju, mučno mi je i ne podnosim dim cigarete...iz potpisa se vidi sve, nema 100% t i vjerojatno je neki hormonalni poremećaj u pitanju...prošli put je odmah stigla 15 dnt,tj. 2 dana nakon što sam prestala sa utrićima...sad je bilo jedino drugačije što sam pila estrofem 6 tabletica dnevno pa je to vjerojatno razlog...vidjela sam da je bilo curki da im je i po 5 dana kasnije dolazila nakon prestanka stavljanja utrića...a trebala bi onda do nedelje stići...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

mrvica, jučer sam u brzini skužila da sam te krivo skužila da ti menga kasni 18 dana nakon zadnjeg utrića, važno je koliko je dana prošlo od zadnjeg utrića, a ne od ET-a. Dakle, 2-4 dana nakon zadnjeg utrića (ili 5) (opet ponavljam) je normalno da menga dođe. Koliko ti je sad dana nakon zadnjeg utrića? Estrofem nema utjacaja na dolazak menge.

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

mrvica7, meni je svaki put do sada M stigla 4. dan nakon skidanja s utrića, s tim da sam u zadnjem postupku i ja bila na estrofemu...ne moram ti reći da mi se podrigivalo, čak sam par puta imala i vrtoglavicu...kad ono šipak! sve su to "simptomi" u glavi od terapije

mrvica7 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

ma doći će sigurno...mislim da je ponedeljak navečer bio zadnji utrić...ma meni je ovo drugi put u postupku, tako da je meni sve to u principu novo...eto, sad sam saznala 1 više - vrtoglavica od estrofema...

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jedanput je meni prošlo 6 dana od zadnjeg utrogestana do menstruacije.

mrvica7 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

evo me, nisam se stigla prije javiti...je, stigla je 5 dana nakon zadnjeg utrogestana, prvi dan mi je u jednom trenutku pozlilo od bolova i jučer je kao prestala i onda sinoć opet krenula...bolje, neka se sve pročisti, ali ova je bila užasna...sad idem u borbu sa kilama i do 8og mjeseca pokušati što više kila izgubiti...

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj mirna26 prvotno napisa Vidi poruku
    hehe..ma te bakterije ja više niti ne shvaćam ozbiljno..imam ih uvijek a bogme ih ima i MM u ejakulatu.vjerujem da ima i tvoj da mu odneseš ejakulat na bakteriološki pregled tak da se igrate ping ponga..on tebi malo da pa ti njemu i tak u nedogled....treba uzeti nešto lokalno jer antibiotike per os ne vrijedi piti samo ti bude još gore pa još dođu gljivice pa se flora uništi pa dođu loše bakterije umjesto dobrih i opet u nedogled...ja sam s tim prekrstila i uzimam betadine vagg po 7dana i sve mi prođe...uzmeš ih prije punkcije 7dana i to je dovoljno.u početku me malo peckalo ali sam se navikla i sad mi je super.
    sretno koka
    ovo je strašno neodgovorno razmišljanje. bolje je riješiti se bakterija prije postupka (oba partnera atb, kondomi) nego eventualno zatrudniti pa se šopati atb u trudnoći.
    a uz atb OBAVEZNO PITI lactogyn, smanjiti unos šećera, kruha i kvas-proizvoda i neće biti ni gljivica.
    betadine je jednokratno rješenje.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

i mene je zabrinuo ovaj ciklus- nakon polustimuliranog ivf-a m. došla 4.dan nakon zadnjeg utrića, ali trajala samo 2 dana i to stvarno slabo krvarenje i nakon toga smeđi iscjedak i prestaje .Uz to osjećam povremeno neko oštro probadanje dolje! Inače nemam baš duge i obilne m. ali ovo je ipak prekratko i stvarno me brine. Ima li netko slična iskustva?

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Cure , meni je ovo bio prvi stimulirani 21 gonal i cetrotide .. kratki protokol, menstruacija je došla treći dan nakon prestanka utrića i trajala dva dana ko i obično meni je dva, tri dan , lai od 7dc iscjedak jaki, ai bez mirisa i bije i od onda spoting, dams mi 15 dc i još taje, stalno spoting ili tamna krv ili ponekad svježa, da li znate što bi to moglo biti, bolova nemam?

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ja sma potpuno izgubljena....
    11 dan nakon transfera dvije-tri flekice svjeze krvi na papiru i rekoh sebi, eto stigla je i odlucim ipak uzeti jos dvije doze utrogestana do sljedceg jutra kad vadim betu.
    Izvadim betu i ona je 0. OK. Rekoh sad vise necu utrice pa ce krenuti i pravo krvarenje (tako je bilo u prvom postupku, doduse tada je bila puna stimulacija, a sada prirodni ciklus, osim utrogestani nakon transfera).
    Ali evo cekam vec dva dana i nista, nakon onih par tragova vise apsolutno nista a dva dana sam cista od utrogestana.
    Rekla bih da je to normlano i da malo kasni zbog velikih doza progesterona, no medjutim nebudi lijen napravim ja jos jedan kucni test na Hcg i jos jedan na LH kad ono ovaj na LH pozitivan...crtica skoro jednako tamna kao kontrolna sto obicno znaci da ovulacija stize kroz par dana!!!!
    Osim toga rastura me lijevi jajnik, na tocno onakav nacin na koji me rastura uvijek kad ovuliram i kad folikuli porastu.
    Je li moguca ovulacija bez mjesecnice? Da li je moj zbunjeno tijelo ono sitno krvarenje 11 dnt. moglo pojmiti kao menstruaciju i smatrati to odradjenim pa krenuti u novi ciklus bez pravog krvarenja?
    Ako zovem svog ginekologa vjerojatno cu ga zbuniti i reci ce da nesto fantaziram i odbit mi UZV jer su ionako prekrcani, a privatno mi se ne daje 250 kn. Je li se ovo desilo nekome od vas?
    Mozda da odem u KBC gdje je i bio postupak i inzistiram da me prof. primi?

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Evo, ipak je krenulo....ali opet nije mi jasno otkud mi poviseni LH u ovoj fazi ciklusa i zasto me boli jajnik kao pred ovulaciju...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •