Pokazuje rezultate 1 do 50 od 53

Tema: Probava u trudnoci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    joooj pinky os se mjenjat,vise me pece guza od slinog brisanja....
    kupila sam holyplantov caj sa kamilicom,anisom i komoracem pa sam do maloprije imala ful jake vjetrove ali i opet maloprije posjetih wc...
    ako mi ne prestane za dan-dva zabrinut cu se....
    I ja od početka imam mekšu stolicu, u nekoliko navrata i proljev a crijeva su bila problem do nekog 10-11tjedna. Skužila sam da nesmijem piti vitamine u tabletama. Od toga mi je užasno, čak i kada popijem malo više magnezija..
    Jesi kontaktirala doca?

visibaba avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Petronjela prvotno napisa Vidi poruku
    I ja od početka imam mekšu stolicu, u nekoliko navrata i proljev a crijeva su bila problem do nekog 10-11tjedna.
    sad ste me malo utjesile vi s meksim stolicama.
    ja se odmah zabrinem cim mi je meksa stolica, jer nakon dva spontana odmah mislim da nesto nije u redu i da su mi pali hormoni pa zato meksa stolica. imam utuvljeno u glavu da je zatvor najnormalnija stvar u trudnoci, pa ako nemam zatvor znaci da imam probleme s trudnocom.
    inace isto me jako muci napuhanost; navecer sam ko balon, imam osjecaj ponekad da ce mi koza popucati.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

meni danas malo bolje,jutros sam nakon Anisal caja jedva do wc-a stigla,bas me ono jaki grc uhvatio i dobro me protjeralo tako da mislim da mi ipak ga sada nije pametno pit,bolje da vi samo sa zatvorom i nadutosti to pijete,jer stvarno djeluje i to expressno!
    ...a onda opet,ako je ovo neka viroza mozda bolje da mi to sve "iscera" i procisti iz crijeva...
    cijelo jutro grickam stapice i pijem vodu i malo se stislo!

nisam Petronjela zvala doktora,racunam reci ce mi da radim ovo sto vec radim....najbitinije je pazit na unos tekucine...da imam nesto tipa salmonelu ili neko trovanje,imala bi i temperaturu,povracanje i puno bi se gore osjecala...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •