hej najdraže moje!
prvo osijek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za skori susret tebe i tvoje ljepotice Kim!odmah sam se sjetila tog slatkog iščekivanja! jedva čekam da nam Kimica dođe! mogu misliti kako si sve lijepo sredila za svoju mrvicu!
Iva , draga, bit će bolje!to tako dođe, nesreća valjda nikada ne dolazi sama! i nama kad smo krenuli tonuti potonuli smo do dna! ali koji puta kao da mora biti tako da bi se mogli opet dići! drži nam se draga!
cure hvala vam na komplimentima za moju curicu! mm i ja nismo objektivni! sada znam kako stvarno brzo proleti ta prva godina, i nevjerojatno mi je kako od one male mrvice izrastu u prave male ljude!
bambus, super za kukiće! novi avatar jekad stigneš pošalji malo slikica!
Tibi puse za bracu i seku! joj, vjerujem da ti nije lako čekati od pregleda do pregleda! još malo draga, pogledaj koji lijepi tjedan je već! za čas evo te u 30.-om pa u 35.-om i spremaš se za bolnicu i evo ih mišić i mišica vam stižu! brzo će to proći!
koksy puuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra!
Ares ma draga bit će sve ok sigurno! samo bez stresa! pomazi bušicu i od mene!
klarita kako si nam?
danas sam saznala da je jednom dečkiću koji je unače malo stariji od moje Nie dijagnosticiran tumor mozga!baš sam u šoku, poznam te ljude i prestrašno mi je to! mišić mali, ovih dana kreće sa zračenjem! užas!
puse vam šaljem svima!