-
reficul ovakvi postovi me malo ljute...ne možeš samo napisati štetno je, negdje sam pročitao... Ili fino argumentiraj ili to složi malo drukčije. MM ima atopijski dermatitis pored oligo-astheno i laneno ulje mu pomaže za kožu. Za oligo astheno nije pomogao ni najbolji europski multivitamin Profertil (makar napominjem da smo zadnja dva s-grama radili u nezgodno vrijeme, nakon njegove temperature koja je trajala danima) pa opet ne pišem da Profertil ne vrijedi. Kužiš? Znanstveno je dokazano da laneno ulje pomaže u nekim stanjima podjednako i ženama i muškarcima, oba spola su sudjelovala u studijama, stoga...tvoja izjava mi je malo preisključiva i bez temelja da bih ju uzela kao vjerodostojnu. No hard feelings
Apropo poboljšanja s-grama, MM i ja ulazimo u novu turu tromjesečne pripreme za novi postupak, pa sam nakon detaljnog surfanja ovaj put odlučila da pokušamo s koenzimom Q10 zbog ovih članaka : http://www.zdravobudi.hr/Default.aspx?sid=4099 i Macu (koja je vrlo poznata po povoljnom učinku na muški libido i plodnost). Odustajemo od Profertila jer mi se čini da za MM-a treba jači pripravak i krećemo na multivitamin po formuli Marilyn Glenville sa stranice Natural Health Practice. Iako nisam 100% sigurna da nam Profertil nije pomogao...jednostavno željni smo promjene...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma