Stranica 30 od 55 PrviPrvi ... 20282930313240 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,451 do 1,500 od 2721

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj maja_st prvotno napisa Vidi poruku
    baš lipo da će pasti i splitska kavica .....rado ću doći, ako ikako budem mogla....veselim se unaprijed da ću vas upoznati.....

Denny, slikica je super...znači dvije male curice.....podjetilo me na sliku moje malene koja je izgledala isto ko s ultrazvuka kad se rodila.....ma ta slika joj je bila ko za osobnu.....a dugo se skrivala, tek sam u 28 tjednu doznala da je curica....

i samo jedna mala digresija....u virusa je tuuuurbo zadimljeno....nije baš za trudnice.....ima blizu kod banke i Keko, a kako tamo prodaju kolače ne puši se.....pa eto samo kao prijedlog....
    ajde malo objasni di je to nama koji nismo iz st-a. ili da se nađemo u virusa pa odemo negdi drugo? ne znam

tikica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Aaa Denny koja lijepa slikica.

Ja ću doći na kavicu samo ne znam gdje je taj Keko.

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Denny, bebica/e su preslatke.. kako ces ih u pocetku razlikovati

Ja necu moci na kavicu, a jedva sam cekala da vidim trudnice...moze repriza negdje poslije desetog..nadam se da ce se i blekonja pridruziti sa svojom ljepoticom

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

A imam i jedno pitanjce..mm i ja se spremamoza postupak (upravo gutam DHEA i dok ne popijem 3 kutije ne idem). Trazim za mm tribestan po cijeloj RH i nigdi ga nema ..zna li ko mozda ima li u ST ???

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ne znam, a jel probao bioastin?

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Malo sam padobranac na ovu temu, no u potpisu vidite koliko se mm popravio spermiogram u samo 6 mjeseci. On je koristio bioastin 1 dnevno i centravit multivit. isto jedan dnevno. Jeo je i više sjemenki suncokreta i buće. Ne znam je li to imalo takav veliki utjecaj, ali eto, naše iskustvo je pozitivno

TwistedQ avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja sam tribestan prije 2 godine kupila u ljekarni na pazaru. Ne znam imaju li ga i sada.. I to mu je rok bija opasno pri kraju..
    U ljekarni nasuprot pravnog faksa mogu ti ga naručiti..

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Hvala cure, probat cu bioastin... pitala u ljekarni imaju li zamjenu za tribestan (navodno ga nema vec mjesec dana na cro trzistu), a oni kazu nema

Miki76 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

aleksandraj, možete probati i Symbion. O njemu se baš ne piše na forumu, ali MM-u se spermiogram popravio baš od njega. Nije mu se promijenila dijagnoza, ali mu je broj pokretnih skočio s 8% na 34%, što nije za baciti. A od bioastina nije imao nikakvih poboljšanja.

maja_st avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    ajde malo objasni di je to nama koji nismo iz st-a. ili da se nađemo u virusa pa odemo negdi drugo? ne znam
    iako smo svi vezani emotivno za virusa, fakat je dole zadimljeno...ja to više zbog vas nego zbog sebe jer vi ste prave trudnice a ja samo čekalica bete.....ili "sigurno trudna dok se ne dokaže suprotno".....naime, nasuprot crkve koja je poviše CIta, ulaz je na parkiralište i tamo je ZABA. e a kraj te ZABE je pekarna s kafićem Keko.....ja ću još vidit do kada popodne rade jer mi je to blizu posla pa ću skoknit u utorak. mislim da je tamo zdravija atmosfera......a ako to propadne onda u Virusa, haj hoj.....

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Miki76 prvotno napisa Vidi poruku
    aleksandraj, možete probati i Symbion. O njemu se baš ne piše na forumu, ali MM-u se spermiogram popravio baš od njega. Nije mu se promijenila dijagnoza, ali mu je broj pokretnih skočio s 8% na 34%, što nije za baciti. A od bioastina nije imao nikakvih poboljšanja.
    Vidiš kako je to individualno... MM se dijagnoza popravila čak 2X, a broj progresivno pokretnih je s 19% skočio na 44%, a onih razreda B i C s 12% na 20%. Osim toga koncentracija u volumenu se povećala s 15 na 22mill/mL, a morfologija popravila za 2%.

Teško je išta preporučati, kad svaki organizam reagira na svoj način... Evo ja sam nedavno bila na punkciji i transferu, a trebala je biti inseminacija, sve zato što sam jako reagirala na klomifene i dobila 4 folikula. Druga jedna cura je bila na jakoj stimulaciji, gonali, menopuri... i dobila svega 2 folikula, 2 j.s. i ni jedna se nije oplodila...

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Imate i zgodno mjesto "Rusulica" u onim neboderima južno od Cita, prođete skalama prema moru, pa niz skale uz Dionu, ex. Gavrilović. Na pola tih drugih skala je restoran Rusulica. Mislim da neće imati ništa protiv ako samo dođete na kavu.

slava77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

evo upravo se vratih sa folikulometrije...inseminacija je zakasaza za sridu ujutro...
    moj nalaz je : endometrij 6-7 mm....desno 19 i 24 mm folikuli, a lijevo 2x17 mm..

curke šta mislite jel ovo dobro???... meni ovo skroz dobro izgleda s obzirom da sam na prvoj inseminaciji imala samo 1 folikul prikladne veličine..

doktor kaže da su klomifeni i jajnici dobro odradili svoj dio posla...

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ja sam imala 4 folikula i dr. nije htio riskirati višeplodnu trudnoću i prebacili smo na IVF umjesto inseminacije...

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ma slave to je super za klomifene!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sridu

ova rusulica mi je malo komplicirana, em ne znam šta je južno šta je sjeverno, em ne znam di je diona...
    dakle u keka nema pušenja?
    šta je sa onim kiksom, točno preko puta crkve do cita? jel se tamo puši?

slava77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

hvala hvala

žanet avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Denny,prekrasno je vidit tu malo prelijepu curicu koja gušta sa sekicom u maminom trbuhu.Koja sreća,dvostruka sreća!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Punky, onda ću pojednostavniti.
    Oni veliki bijeli neboderi šta su ispred Cita, put mora...? Ulica Dinka Šimunovića?
    Do njih vode skale. Na vrh skala su neboderi, odma na "trgiću" uz nebodere je Diona. Uz Dionu skale za put doli. Na pola tih drugih skala je Rusulica.
    Ali, ajdete vi di znate da me ne bi spominjale.

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pozdrav svima...
    Čitam vas već neko vrijeme i evo odlučila sam se javiti s jednim pitanjem...
    Do sad sam bila pacijentica na VV, a sad razmišljamo o prelasku u drugu kliniku. Naginjemo na SD, ali ova blizina St ( mi smo u Benkovcu ) mi se čini kao veliki plus za kliniku Cito.
    E sad, negdje sam pročitala da je tamo moguće ići na postupak na teret HZZO-a, da li je to istina i znate li kolike su kvote za takav postupak? Postoje li prioriteti i sl? Informacije radi...
    Hvala unaprijed...

P.S. Svima vam želim uspjeh u vašim postupcima...

maja_st avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj katka22 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima...
    Do sad sam bila pacijentica na VV, a sad razmišljamo o prelasku u drugu kliniku. Naginjemo na SD, ali ova blizina St ( mi smo u Benkovcu ) mi se čini kao veliki plus za kliniku Cito.
    E sad, negdje sam pročitala da je tamo moguće ići na postupak na teret HZZO-a, da li je to istina i znate li kolike su kvote za takav postupak? Postoje li prioriteti i sl? Informacije radi...
    Hvala unaprijed...

dobrodošla.....

ja za polikliniku Cito, njihove doktore, sestre, postupke, odnose.....imam samo riječi hvale, a s obzirom na blizinu Splita, možda je to i opuštenije malo nego putovati u zagreb.....u citu je moguće ići i u postupak preko Hzzo-a, ali mislim da su već popunili kvotu za 2011. U svakom slučaju, najbolje je nazvati, otići na razgovor i sve ispitati na licu mjesta....

maja_st avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj slava77 prvotno napisa Vidi poruku
    evo upravo se vratih sa folikulometrije...inseminacija je zakasaza za sridu ujutro...
    moj nalaz je : endometrij 6-7 mm....desno 19 i 24 mm folikuli, a lijevo 2x17 mm..

curke šta mislite jel ovo dobro???... meni ovo skroz dobro izgleda s obzirom da sam na prvoj inseminaciji imala samo 1 folikul prikladne veličine..

doktor kaže da su klomifeni i jajnici dobro odradili svoj dio posla...
    da dobro.....ja to nisam imala ni sa svom silom menopura i dekapeptila.....stoga sretno .......

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Kratka 22, 2010 preko HZZo je popunjena. Ja sam se u prosincu 2010 (za svaki slučaj) predbolježila za siječanj 2012.
    Ali, ako ikako možeš financijski, kreni što prije, zbilja zaslužuju sve preporuke. Sretno.

maja_st avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Mojca.....kako prehlada? ja se još patim.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Maja_st, malo je bolje. Grlo više ne boli... nos zalijevam sa Streimarom. Ide. Činimi se da mi je pomogao recept od Miki: 1 limun, 2 naranče i puno meda. Popiti više puta na dan, (ne dodavati vodu)... Probaj, čak ako i ne pomogne za prehladu, zdravo je i ukusno.

Kako se držiš osim prehlade?

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

Pozdrav svima...
    Hvala unaprijed...

jeste stimuliranim ali ako ides s femarom mozes upasti jer su u biti ogrančeni lijekovima (tako mi je Poljak rekao a frendicu je neki dan ugurao u svibanj)

maja_st avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Mojca, imaš pp

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo kandidati isključivo za ICSI, loš spermiogram...
    doduše, sad bi ga trebali ponovit, nismo odavno...
    Ništa, poslala sam par mailova, probat ću zvaz za konzultacije, pa ćemo vidjet...
    Još važemo, u fazi smo odluke, SD ili CITO...
    A koga od dr. tamo preporučate?

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

katka, najbolje pitati dr. Ja npr. nemam sanse na besplatni postupak zbog visokog FSH i godina...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

aleksandraj, tako su ti rekli? di to piše u zakonu?

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mare imas pp

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

cure, nemojte se ljutiti, ali meni se ta rusulica ne traži.
    mene čak ni dim iz virusa ne smeta.
    dakle - opcije stoje: ta dva kafića preko puta crkve kraj cita keko i kiks ili virus.
    ajmo lipo glasati pa di nas bude više, tamo idemo.
    moj glas ide virusu, bez obzira na moju trudnoću.

tko misli doći u petak u 18, molim vas neka glasa. pa kad izglasamo onda ćemo napisat kako ćemo biti obučene da se uspijemo naći

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

a možda crveni karanfil u zapućak, ili ona plastična korica iz Cita kao znak raspoznavanja?

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ja ću pokušat zaminit smjenu,a ako neuspijem nadam se da ću vas upoznati na nekoj drugoj,dugoj kavici
    inače,sutra mi je 6-ti dan femare,pa sam sutra na pregledu.nadam se da sam reagirala

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Vedre, za dobru reakciju!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

evo cure, nadam se da se ne ljutite, denny, ja, još 3 stare forumašice smo se dogovorile da ipak dejt bude u virusa i itekako bi volili da nam se pridružite. mislim da, ako nama sa 24 i 14 tt neće smetat sat-dva vrimena dima, da ni čekalicama bete ne bi trebao. ali svakome o svom guštu.
    ja inače čamim doma po cile dane i izbjegavam kafiće i okupljališta, ali kad je bal nek je na vodi. mi smo nekako vezane za virus.

daklem: 4. veljače, petak, 18. sati, virus. vidit ćete jednu plavušu sa velikim stomakom i jednu kratkokosu smeđu visoku sa manjim i nadam se još 2 plavuše, dugokosa kovrdžava, i paž do ispod uha ravna plavuša.
    (p.s. triba nam još boja da pobjedimo ove plavuše )

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    evo cure, nadam se da se ne ljutite, denny, ja, još 3 stare forumašice smo se dogovorile da ipak dejt bude u virusa i itekako bi volili da nam se pridružite. mislim da, ako nama sa 24 i 14 tt neće smetat sat-dva vrimena dima, da ni čekalicama bete ne bi trebao. ali svakome o svom guštu.
    ja inače čamim doma po cile dane i izbjegavam kafiće i okupljališta, ali kad je bal nek je na vodi. mi smo nekako vezane za virus.

daklem: 4. veljače, petak, 18. sati, virus. vidit ćete jednu plavušu sa velikim stomakom i jednu kratkokosu smeđu visoku sa manjim i nadam se još 2 plavuše, dugokosa kovrdžava, i paž do ispod uha ravna plavuša.
    (p.s. triba nam još boja da pobjedimo ove plavuše )
    Eto onda i mene, ja sam brineta

gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Bog cure ja ću nastojat doc na kavicu
    Još se moram organizirat .
    Evo nas u 20 tjednu i bili na uzv danas ,sve ok a i dobro nas je ispritiskao s uzv jer je bilo detaljniji pregled( mjerenja,brojanja itd.....)a na kraju nam je rekao da čekamo curicu !!!!! ja čak suzu pustila a mm oduševljen !!

Denny super slikica tvojih srecica ....
    Puuuuuno sreće svima u postupku ...

Watson avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Curke i ja bih vam se pridružila!Iz Zagreba sam,dolazim u Cito sutra i ostajem do transfera.Ako me primate u društvo,bila bih vam zahvalna.Ja sam niska-crvenokosa..

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

gargamelica jeeeeeeeee...neka nama curica .CESTITAM!!!!

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

mogla bih i ja doći da upoznam suborke sa foruma. Visoka, smeđokosa. Pinky da malo ovim plavušicama izmješamo boju

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Na kraju ćemo izgurat sve pušaće iz Virusa

maja_st avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

neka nas onda u virusa.....ma kad ne smeta vama trbušastima, mogu i ja trpit dim.......nadam se da ću doći jer to ovisi o mojoj curici......ako bude htjela ostat s tatom.....ja sam smeđokosa....ako ne popi....do petka pa se pituram......

maja_st avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

gargamelice.......neka naših Cito curica......bravo!!!!!!

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj laky prvotno napisa Vidi poruku
    jeste stimuliranim ali ako ides s femarom mozes upasti jer su u biti ogrančeni lijekovima (tako mi je Poljak rekao a frendicu je neki dan ugurao u svibanj)
    Što je to femara?
    Mi smo u našem jedinom stimuliranom dobitnom postupku koristili gonal-f, i dobili super reakciju, čak malo i predobru, bila je cijela masa folikula, od toga nakon punkcije od 45 minuta , iskorištene 24 js, na kraju oplođeno 8 blastica, vraćena jedna ( na rubu HS - bio upitan transfer i bingo, evo i potpisa ).
    Tako da, ako je to neka lakša stimulacija, pretpostavljam da bi možda moglo i to kod nas doći u obzir, jer ja očito dobro reagiram, ako je moguće s tim nastavit di Icsi...
    Možda su mi zaključci malo nesuvisli, ispričavam se za to, ispravite me...

Svakako, jučer sam dobila povratni mail, javio mi se dr. Šparac, i rekao da dođemo na konzultacije pa ćemo se lako na licu mjesta dogovorit. Sviđa mi se ta profesionalnost brzog odgovora, i sam način pisanja, tako da Cito ima ogroman plus od nas, a još nismo ni krenuli...
    Sljedeći tjedan skupljamo nalaze i zovemo za 1. konzultacije...
    Posljednje uređivanje od katka22 : 02.02.2011. at 09:11

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da se nadovežem, dr. nas traži hormonalni profil, spermiogram...
    E sad, s-gram bi radili privatno, u Zd, mislim da se može u Suncu. Može li mi neko to potvrdit, zvala sam ih par puta pa se ne javljaju. Što se tiče hormona, to je valjda ono 3.dc, zar ne?

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

mozes spermiogram napraviti u u cita kad budes isla na konzultacije ? mislim da je 300kn

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da se nadovežem, dr. nas traži hormonalni profil, spermiogram...
    E sad, s-gram bi radili privatno, u Zd, mislim da se može u Suncu. Može li mi neko to potvrdit, zvala sam ih par puta pa se ne javljaju. Što se tiče hormona, to je valjda ono 3.dc, zar ne?
    I opet se moram nadovezati...
    Dr. mi naravno traži i povijest bolesti uspješnog postupka, kaže da vidi kakav je protokol i stimulacija bila.
    E sad, čitajući tu moju povijest bolesti, apsolutno nigdje ne piše količina stimulacije, piše samo što je korišteno, a ja se ne sjećam koliko sam točno ampula gonala primila...sjećam se samo da je bilo dosta...I sad sam baš malo zbedirana...tražila sam čak i tu na forumu, jer se sjećam da sam tada svakodnevno pisala izvještaje kroz cijeli postupak, ali sjećam se i da je forum nekako 2005/2006 bio pao i uništeno je dosta starijih info iz tog vremena, pa ja to ne mogu naći...
    Što ću sada???

maja_st avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

I opet se moram nadovezati...
    Dr. mi naravno traži i povijest bolesti uspješnog postupka, kaže da vidi kakav je protokol i stimulacija bila.
    E sad, čitajući tu moju povijest bolesti, apsolutno nigdje ne piše količina stimulacije, piše samo što je korišteno, a ja se ne sjećam koliko sam točno ampula gonala primila...sjećam se samo da je bilo dosta...I sad sam baš malo zbedirana...tražila sam čak i tu na forumu, jer se sjećam da sam tada svakodnevno pisala izvještaje kroz cijeli postupak, ali sjećam se i da je forum nekako 2005/2006 bio pao i uništeno je dosta starijih info iz tog vremena, pa ja to ne mogu naći...
    Što ću sada???
    možda vam ne bi bilo loše spermiogram napraviti u Cito, zbog nove PICSI metode, pa da odmah naprave i HBA test ako dr. Š misli da je potrebno, a ne naknadno jer se onda defacto spermiogram platiš dva puta

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Spermiogram ćemo onda i napraviti u St...Znači, ako sve bude kako treba s nalazima, sljedeći tjedan smo na prvim konzultacijama...

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Pa ništa! Donijet ćeš mu novo stanje hormona, ispričati što je i kako bilo, i to je to. Valjda će znati što je najbolje trenutno za vas. I ja preporučam da napravite spermiogram u Cita onaj dan kada dođete na konzultacije, nalazi su vam za pola sata (300 kn) i s tim idete odmah u dr. Samo to napomenite sestri prilikom naručivanja jer biolog taj dan/sat mora biti tu. SRETNO!

Gargamelice eto društva mojim curicama!

Znači VIRUS, PETAK, 18h.
    Ja sam plavuša s naočalama i primjetnim trbuhom. I još se pitam ko li je ta paž plavuša?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •