Stranica 7 od 24 PrviPrvi ... 5678917 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 1186

Tema: Transfer embrija od odmrznute jajne stanice

dada-55 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Hej pa jel se poznamo ajde da vidim na forumu i Požežanki

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj dada-55 prvotno napisa Vidi poruku
    Hej pa jel se poznamo ajde da vidim na forumu i Požežanki
    Poslala sam ti pp.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Sutra muž ide sam na SD, samo da dä sjeme, nisam danas pitala kada oni onda stanice odmrzavaju, da li prije davanja sperme ili poslije? U petak ćemo valjda znati da li su se dobro odmrznule i da li je bilo kaj za oplodnju i što se dešava, joj koliko pitanja, neizvjesnost a još kada znam da nije neka statistika, ufff

dada-55 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Linalena ja sam drugi dan oko 10 h zvala i rekao mi je biolog da li se oplodila i kako se razvija , ja sam u Petrovoj . Sretno

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

dada-55 sretno sutra!! Znam točno kako ti je, meni je danas 5 dana od petodnevnog transfera i već sam postala nervozna
    Linalena držim fige da se oplode i da sve bude ok.
    AuroraBlu kako si ti? Kad planiraš betu vadit?
    Slow ima li kakvih novosti?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Kod mene nikakvih simptoma, danas 11.dnt 5.dan, sutra vadim betu ako do ujutro ne procurim ili test nešto ne pokaže.

Ajmo cure, nadmašimo statistiku!!!

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Draga AuroraBlu želim ti svim srcem da nadmašiš statistiku!! Kod mene baš nikakvih simptoma, čak ni (.)(.) nisu bolne i otečene. Svaka tebi čast što već nisi neki test napravila.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

dani, ma ni meni (.)(.) ispuhane, donji dio trbuha uopće nije napet... ko da je m.upravo prošla, stvarno ništa ne osjećam... test je bio neg.prije 2 dana.

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Nadam se da je 8dpt ipak malo prerano bio.... javi nam se sutra, ja ti držim fige

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Curkeeee, sretno, sretno..... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ malo vibrica za pozitivne bete

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

AuroraB mi svi ovdje volimo citati cudesne price,mozda nam i ti napises jednu!!
    Svim kokama

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Dani i Aurora ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepe trocifrene bete

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Cure, ništa od moje bete, minus ko kuća, danas ću dobit m, vibram za vas ostale da osvjetlate obraz svojim odmrznutim stanicama

dada-55 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

AuroraBlu žao mi je ja sam ipak danas napravila test , minus naravno a sutra ću vaditi betu ako bude potrebno . Drži se i napadaj ponovno

gala1979 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Negativan testić je jedan od boljih ishoda trudnoće iz odmrznutih js. Bit će bolje cure

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

bemti....uf....curke moje drž te se...

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

meni je tanak endometrij i ide sve jako polagano, sutra idem opet pa ćemo vidjeti šta dalje...pijem 3x1 estrofem
    dada 55 - vibrice za sutrašnju betu
    dani82 - čuvaj mrvicu za sve nas i budi pozzitivna....
    svima ostalima sreću i samo sreću...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

slow, koliki ti je endo? jesu ti pojačali estrofem? (može 2x2)

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ma nije mi ništa rekao, samo da ide polako...samo to ;-(

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

slow, pa pitaj ga, donja granica za ET je 7,5.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

pa rekao je da idemo ovaj mjesec, a ne znam zašto je to tako teško za reći....inače ispitujem stalno nešto, ali ovaj put mi je sve nekako čudno a i valjda što je sa zamrznutim js pa nisam toliko bila "dosadna"...pitati ću ga sutra sve u detalje...a ove tablete mi se uopće ne sviđaju...i jedva čekam da ih prestanem piti

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

slow, smeta ti estrofem? u čemu? meni ne.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ne smeta nego kad sam vidjela za šta inače služi i koje su nuspojave....sledila sam se, samo to inače nit ne osjetim da pijem...malo sam zabrijala na onu kobasicu od nuspojava

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

AuroraBlu i dada55 ne vjerujem.... vi ste bile moja nada.... držite se , dada55 podsjeti me koji ti je ono danas dan poslije transfera i koji je dan bio transfer.
    Slow hebemu enidić, držim fige da će rasti... a moj ti je savjet da ne čitaš nuspojave i za što se sve koriste lijekovi koje mi koristimo za mpo... ja sam jednom pročitala za decapeptyl i odlučila da više neću čitati

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

AuroraBlu žao mi je ja sam ipak danas napravila test , minus naravno a sutra ću vaditi betu ako bude potrebno . Drži se i napadaj ponovno
    Neeee. Pa kako. Pričekaj još malo pa izvadi betu to je najsigurnije. Žao mi je.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, ništa od moje bete, minus ko kuća, danas ću dobit m, vibram za vas ostale da osvjetlate obraz svojim odmrznutim stanicama
    Aurora steta,bas mi je zao...
    Dada mozda jos ipak nesto bude...

dada-55 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

dani 82 danas mi je 11 dpt a transfer je bio 3 dan , sutra ću ipak vaditi betu da budem sigurna jer još nisam dobila m uvijek kad je beta bila 0 dobivala sam 11 ili 12 dpt, jedimo prošli put kad sam imala biokemijsku dobila sam 18dpt. Neznam da li ima veze muž mi je kupio test za 10 kn.
    Eva133 takve sam ja glupe sreće ........... uvijek sve super super nikakvi problemi ali ishod vražja oprosti na izrazu beta 00000 pa 19
    Sela hvala .......

tally avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Cure, baš mi je žao... Svaki uspjeh na ovom forumu uljeva nadu svima koji čekaju svoje postupke i nekako sve zajedno proživljavamo svaki ishod! Nadamo se da će te brzo u nove pobjede... Držite se!!!
    Slow, sretno!!! (da to "POLAKO" bude uspješno)

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

dani 82 danas mi je 11 dpt a transfer je bio 3 dan , sutra ću ipak vaditi betu da budem sigurna jer još nisam dobila m uvijek kad je beta bila 0 dobivala sam 11 ili 12 dpt, jedimo prošli put kad sam imala biokemijsku dobila sam 18dpt. Neznam da li ima veze muž mi je kupio test za 10 kn.
    Eva133 takve sam ja glupe sreće ........... uvijek sve super super nikakvi problemi ali ishod vražja oprosti na izrazu beta 00000 pa 19
    Sela hvala .......
    Izvadi ti bolje betu sutra. Možda je još rano za test. Ne gubi još nadu.

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

AuroraBlu jako mi je žao zbog bete
    Dada i Slow držim fige za vas

Ja sam danas dogovorila postupak sa svojim smrzlićima za Ožujak. Ali muči me ova statistika, vrijeme je da je netko pod hitno promjeni

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj venddy prvotno napisa Vidi poruku
    AuroraBlu jako mi je žao zbog bete
    Dada i Slow držim fige za vas

Ja sam danas dogovorila postupak sa svojim smrzlićima za Ožujak. Ali muči me ova statistika, vrijeme je da je netko pod hitno promjeni
    ...zakon.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

potpisujem Jelenu kad kaže da netko pod hitno treba promijeniti ZAKON jer su postupci sa zamrznutim j.s. i dalje s vrlo lošim i malim izgledima..... i tek drugo-, treće-, četvrtorazredni tretman, liječenje koje se nigdje drugdje u svijetu ne provodi.... koje vani u normalnim državama dobivaju samo pacijentice koje se spremaju na recimo kemoterapije a NEMAJU partnera pa im sugeriraju da na taj način pokušaju zaustaviti vrijeme, održati bar neki malecki dio potencijalne fertilnosti za vrijeme nakon kemoterapije - bez ikakve garancije u uspjeh. Ako takve pacijentice imaju partnera, prijedlog je da zamrznu embrije a ne neoplođene jajne stanice....... Milinović i njegova ekipa su s ovim napravili veliki zaheb svima nama

Znam cure da nade morate imati, ali mi svega imamo 1 forumašicu (ako se ne varam) koja je zatrudnila iz postupka sa zamrznutom j.s. a ni tu više nisam sigurna da li su joj pritom ipak punktirali i frišku j.s. pa je ta možda uspjela...............

A Milinović će i dalje fejkati rezultate i uspješnost, govoreći o 20 i nešto % uspješnosti iz postupaka iz ovakvih postupaka, a gdje smo tu mi? Gdje ste cure vi? Vi ste živi dokaz da to uopće nije istina (

Zato cure pitajte vaše liječnike o postocima, pitajte za uspješnost ovakvih postupaka.........................

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Sutra u 9 zovem da vidim ishod odleđivanja i oplodnje. Kako da imam pozitivan stav kada smiju samo 3 odmrznuti. Sljedeći mjesec sljedeće 3 .....

Jel mi smijemo odbiti zamrzavanje stanica???? I tražiti slabiju stimulaciju???

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

linalena želim ti da se ipak nešto od te tri js oplodi.
    Prije postupka trebaš se izjasniti da ne želiš zamrzavati js i tada će i stimulacija biti prilagođena tome. Tebi nitko ne može nametnuti zamrzavanje js. Na kraju krajeva prije punkcije potpisujemo dozvolu za zamrzavanje.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Hvala Dani

EEEEE meni niš nisu rekli za utriće, valjda će sutra kada zovem biologa?

dada-55 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Cure beta troznamenkasta ali poslije zareza 0.100

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

JJOJ dADA, žao mi je, al kako je lijepo vidjeti da imam toliko duha i u svemu govnu se malo našaliti, joj jednom, velka pusa i drž se, idemo dalje

Ja pak u 9 zvala lab i tehničarka mi kaže :Još se niš ne vidi zovite u ponedjeljak!!!! Ma zvati ću ja još oko 12 da znam, da se ne ubijam preko vikenda. Ona mi nije znala ni reći da li su se odmrznule i koliko

dada-55 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

želim ti sreću i da se ti mali sitni smrzlići pokrenu u punoj brzini sa razvijanjem,.
    Moja borba je zarvšila nemam više snage ,mene ubija što cijeli postupak ali svaki super prođe a ishod nikakav , i tebi pusa i drži se

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Dada mislim da je vrijeme za promjenu klinike...pitala si se to i sama kad si nam se predstavila, a ja ti sad sugeriram da to i učiniš. Nije teško kao što se čini. Evo ja sam do sad (u 5 godina) promijenila 4 - 3 državne i 1 privatnu. Sretno.
    I ne odustaj, nego poslušaj moj savjet!

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

želim ti sreću i da se ti mali sitni smrzlići pokrenu u punoj brzini sa razvijanjem,.
    Moja borba je zarvšila nemam više snage ,mene ubija što cijeli postupak ali svaki super prođe a ishod nikakav , i tebi pusa i drži se
    Joj baš mi je žao Dado. Pa kako ne kužim. Sve bude super, a neće se primiti. Nemoj se još predavati. Malo odmori, a ako imaš volje i sredstava probaj još. Tko zna šta mene još čeka. Baš me zabrinjavaju ti negativni rezultati. Drži se Dado. Ako budeš htjela na kavu javi se.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

evo mene sa pregleda...edić 9,i nešto malo ) ide ide, u pon je odmrzavanje i onda iščekivanje
    Aurora, žao mi je...
    dada 55 također mi je žao...

Milinoviću...prolistaj malo forume da vidiš kako si uspješan na svojoj funkciji i ponosi se !!! Ja sam bila dobra u statistici, pa mi se nekako čini da imate drugačije načine računanja...ili ne znate šta je statistika, gospodine M!

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

gadi mi se napisati žao mi je....ali dada drž se ima, ima svijetla na kraju tunela

dada-55 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Cure hvala svima i SRETNO SVIMA !!!!!!

morskavila avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

dada

linalena je pitala jel smijemo odbiti zamrzavanje stanica... mene su pitali želim li zamrzavanje

Evo što je dr. R odgovorio na forumu Zdravlje i život na pitanje o postupku s odmrznutim stanicama:

Nakon ICSI-ja imala sam Missed AB u 7 tt. S obzirom da imam zaleđene jajne stanice iz prošlog postupka jesu li 2-3 mjeseca pauziranja dovoljna za slijedeći pokušaj? Može li se s obzirom da imamo zaleđene stanice ipak preskočiti takav pokušaj (ponajviše zbog niskog postotka uspješnosti) i ponovno pokušati ICSI?

Možete preskočiti, naravno, i krenuti na ponovni postupak svježim JS.
    Minimalna pauza izmedju dva stimulirana ciklusa je rpema mnogim svjetskim centrima 1 mjesec bez ikakvih lijekova, no ja osobno preporučim 2-3 ciklusa u kojima nema nikakve terapije.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Eto da se javim, razgovarala sa biologicom. Od 3 j.s dobro su se odmrznule dvije koje su oplodili, ali se još danas niš ne vidi, kaže ona da zbog načina postupka(?!) im treba malo dulje da se počnu dijeliti pa da ima još šanse i da zovem u ponedjeljak. I da, samo 3 smiju odmrznuti po jednom postupku, i na SD ne mogu u nikakav postupak dok ih ne potrošim, a imam za još 2 puta..... kada sam išla na posao nakon takvih vijesti, tako sam utonula u misli da sam ušla u prvi tramvaj i odpela se snjim na krivi kraj grada

a sada se idem počastiti sa pudingom od vanilije, kavicom, malo medice kasnije i možda malo sexa, možda moje jajce još uvijek putuje jajovodom pa ga stigne onih par muževih junaka koji su se skupili od jučer

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

linalena

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

dada žao mi je, ove zamrznute izgleda služe samo zato da mi ne bi ispale iz štosa do slijedeće stimulirane, ono, nervoza oko bete, guranje utrića... ja sam se već psihički pripremila na neg. betu u 3. mj.

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

dada žao mi je

linalena sretno!

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

dada-55 jooooj žao mi je, šta drugo da kažem...stvarno mi je žao
    linalena jesi zvala danas možda, ima li što novo?

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

slow, linalena ima li kakvih novosti?

Stranica 7 od 24 PrviPrvi ... 5678917 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •