Hej pa jel se poznamo ajde da vidim na forumu i Požežanki
Hej pa jel se poznamo ajde da vidim na forumu i Požežanki
Sutra muž ide sam na SD, samo da dä sjeme, nisam danas pitala kada oni onda stanice odmrzavaju, da li prije davanja sperme ili poslije? U petak ćemo valjda znati da li su se dobro odmrznule i da li je bilo kaj za oplodnju i što se dešava, joj koliko pitanja, neizvjesnost a još kada znam da nije neka statistika, ufff
Linalena ja sam drugi dan oko 10 h zvala i rekao mi je biolog da li se oplodila i kako se razvija , ja sam u Petrovoj . Sretno
dada-55 sretno sutra!! Znam točno kako ti je, meni je danas 5 dana od petodnevnog transfera i već sam postala nervozna
Linalena držim fige da se oplode i da sve bude ok.
AuroraBlu kako si ti? Kad planiraš betu vadit?
Slow ima li kakvih novosti?
Kod mene nikakvih simptoma, danas 11.dnt 5.dan, sutra vadim betu ako do ujutro ne procurim ili test nešto ne pokaže.
Ajmo cure, nadmašimo statistiku!!!
Draga AuroraBlu želim ti svim srcem da nadmašiš statistiku!! Kod mene baš nikakvih simptoma, čak ni (.)(.) nisu bolne i otečene. Svaka tebi čast što već nisi neki test napravila.
dani, ma ni meni (.)(.) ispuhane, donji dio trbuha uopće nije napet... ko da je m.upravo prošla, stvarno ništa ne osjećam... test je bio neg.prije 2 dana.
Nadam se da je 8dpt ipak malo prerano bio.... javi nam se sutra, ja ti držim fige![]()
Curkeeee, sretno, sretno..... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ malo vibrica za pozitivne bete![]()
AuroraB mi svi ovdje volimo citati cudesne price,mozda nam i ti napises jednu!!
Svim kokama![]()
Dani i Aurora ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepe trocifrene bete
Cure, ništa od moje bete, minus ko kuća, danas ću dobit m, vibram za vas ostale da osvjetlate obraz svojim odmrznutim stanicama![]()
AuroraBlu žao mi je ja sam ipak danas napravila test , minus naravno a sutra ću vaditi betu ako bude potrebno . Drži se i napadaj ponovno
Negativan testić je jedan od boljih ishoda trudnoće iz odmrznutih js. Bit će bolje cure![]()
meni je tanak endometrij i ide sve jako polagano, sutra idem opet pa ćemo vidjeti šta dalje...pijem 3x1 estrofem
dada 55 - vibrice za sutrašnju betu
dani82 - čuvaj mrvicu za sve nasi budi pozzitivna....
svima ostalima sreću i samo sreću...
slow, koliki ti je endo? jesu ti pojačali estrofem? (može 2x2)
ma nije mi ništa rekao, samo da ide polako...samo to ;-(
slow, pa pitaj ga, donja granica za ET je 7,5.
pa rekao je da idemo ovaj mjesec, a ne znam zašto je to tako teško za reći....inače ispitujem stalno nešto, ali ovaj put mi je sve nekako čudno a i valjda što je sa zamrznutim js pa nisam toliko bila "dosadna"...pitati ću ga sutra sve u detalje...a ove tablete mi se uopće ne sviđaju...i jedva čekam da ih prestanem piti
ne smeta nego kad sam vidjela za šta inače služi i koje su nuspojave....sledila sam se, samo toinače nit ne osjetim da pijem...malo sam zabrijala na onu kobasicu od nuspojava
![]()
AuroraBlu i dada55 ne vjerujem.... vi ste bile moja nada.... držite se, dada55 podsjeti me koji ti je ono danas dan poslije transfera i koji je dan bio transfer.
Slow hebemu enidić, držim fige da će rasti... a moj ti je savjet da ne čitaš nuspojave i za što se sve koriste lijekovi koje mi koristimo za mpo... ja sam jednom pročitala za decapeptyl i odlučila da više neću čitati![]()
dani 82 danas mi je 11 dpt a transfer je bio 3 dan , sutra ću ipak vaditi betu da budem sigurna jer još nisam dobila m uvijek kad je beta bila 0 dobivala sam 11 ili 12 dpt, jedimo prošli put kad sam imala biokemijsku dobila sam 18dpt. Neznam da li ima veze muž mi je kupio test za 10 kn.
Eva133 takve sam ja glupe sreće ........... uvijek sve super super nikakvi problemi ali ishod vražja oprosti na izrazu beta 00000 pa 19
Sela hvala .......
Cure, baš mi je žao... Svaki uspjeh na ovom forumu uljeva nadu svima koji čekaju svoje postupke i nekako sve zajedno proživljavamo svaki ishod! Nadamo se da će te brzo u nove pobjede... Držite se!!!
Slow, sretno!!! (da to "POLAKO" bude uspješno)![]()
AuroraBlu jako mi je žao zbog bete
Dada i Slow držim fige za vas
Ja sam danas dogovorila postupak sa svojim smrzlićima za Ožujak. Ali muči me ova statistika, vrijeme je da je netko pod hitno promjeni
potpisujem Jelenu kad kaže da netko pod hitno treba promijeniti ZAKON jer su postupci sa zamrznutim j.s. i dalje s vrlo lošim i malim izgledima..... i tek drugo-, treće-, četvrtorazredni tretman, liječenje koje se nigdje drugdje u svijetu ne provodi.... koje vani u normalnim državama dobivaju samo pacijentice koje se spremaju na recimo kemoterapije a NEMAJU partnera pa im sugeriraju da na taj način pokušaju zaustaviti vrijeme, održati bar neki malecki dio potencijalne fertilnosti za vrijeme nakon kemoterapije - bez ikakve garancije u uspjeh. Ako takve pacijentice imaju partnera, prijedlog je da zamrznu embrije a ne neoplođene jajne stanice....... Milinović i njegova ekipa su s ovim napravili veliki zaheb svima nama
Znam cure da nade morate imati, ali mi svega imamo 1 forumašicu (ako se ne varam) koja je zatrudnila iz postupka sa zamrznutom j.s. a ni tu više nisam sigurna da li su joj pritom ipak punktirali i frišku j.s. pa je ta možda uspjela...............
A Milinović će i dalje fejkati rezultate i uspješnost, govoreći o 20 i nešto % uspješnosti iz postupaka iz ovakvih postupaka, a gdje smo tu mi? Gdje ste cure vi? Vi ste živi dokaz da to uopće nije istina(
Zato cure pitajte vaše liječnike o postocima, pitajte za uspješnost ovakvih postupaka.........................
Sutra u 9 zovem da vidim ishod odleđivanja i oplodnje. Kako da imam pozitivan stav kada smiju samo 3 odmrznuti. Sljedeći mjesec sljedeće 3 .....
Jel mi smijemo odbiti zamrzavanje stanica???? I tražiti slabiju stimulaciju???
linalena želim ti da se ipak nešto od te tri js oplodi.
Prije postupka trebaš se izjasniti da ne želiš zamrzavati js i tada će i stimulacija biti prilagođena tome. Tebi nitko ne može nametnuti zamrzavanje js. Na kraju krajeva prije punkcije potpisujemo dozvolu za zamrzavanje.
Hvala Dani
EEEEE meni niš nisu rekli za utriće, valjda će sutra kada zovem biologa?
Cure beta troznamenkasta ali poslije zareza 0.100
JJOJ dADA, žao mi je, al kako je lijepo vidjeti da imam toliko duha i u svemu govnu se malo našaliti, joj jednom, velka pusa i drž se, idemo dalje
Ja pak u 9 zvala lab i tehničarka mi kaže :Još se niš ne vidi zovite u ponedjeljak!!!! Ma zvati ću ja još oko 12 da znam, da se ne ubijam preko vikenda. Ona mi nije znala ni reći da li su se odmrznule i koliko
želim ti sreću i da se ti mali sitni smrzlići pokrenu u punoj brzini sa razvijanjem,.
Moja borba je zarvšila nemam više snage ,mene ubija što cijeli postupak ali svaki super prođe a ishod nikakav , i tebi pusa i drži se
Dada mislim da je vrijeme za promjenu klinike...pitala si se to i sama kad si nam se predstavila, a ja ti sad sugeriram da to i učiniš. Nije teško kao što se čini. Evo ja sam do sad (u 5 godina) promijenila 4 - 3 državne i 1 privatnu. Sretno.
I ne odustaj, nego poslušaj moj savjet!
evo mene sa pregleda...edić 9,i nešto malo) ide ide, u pon je odmrzavanje i onda iščekivanje
![]()
Aurora, žao mi je...
dada 55 također mi je žao...
Milinoviću...prolistaj malo forume da vidiš kako si uspješan na svojoj funkciji i ponosi se !!! Ja sam bila dobra u statistici, pa mi se nekako čini da imate drugačije načine računanja...ili ne znate šta je statistika, gospodine M!
gadi mi se napisati žao mi je....ali dada drž se ima, ima svijetla na kraju tunela![]()
dada
linalena je pitala jel smijemo odbiti zamrzavanje stanica... mene su pitali želim li zamrzavanje
Evo što je dr. R odgovorio na forumu Zdravlje i život na pitanje o postupku s odmrznutim stanicama:
Nakon ICSI-ja imala sam Missed AB u 7 tt. S obzirom da imam zaleđene jajne stanice iz prošlog postupka jesu li 2-3 mjeseca pauziranja dovoljna za slijedeći pokušaj? Može li se s obzirom da imamo zaleđene stanice ipak preskočiti takav pokušaj (ponajviše zbog niskog postotka uspješnosti) i ponovno pokušati ICSI?
Možete preskočiti, naravno, i krenuti na ponovni postupak svježim JS.
Minimalna pauza izmedju dva stimulirana ciklusa je rpema mnogim svjetskim centrima 1 mjesec bez ikakvih lijekova, no ja osobno preporučim 2-3 ciklusa u kojima nema nikakve terapije.
Eto da se javim, razgovarala sa biologicom. Od 3 j.s dobro su se odmrznule dvije koje su oplodili, ali se još danas niš ne vidi, kaže ona da zbog načina postupka(?!) im treba malo dulje da se počnu dijeliti pa da ima još šanse i da zovem u ponedjeljak. I da, samo 3 smiju odmrznuti po jednom postupku, i na SD ne mogu u nikakav postupak dok ih ne potrošim, a imam za još 2 puta..... kada sam išla na posao nakon takvih vijesti, tako sam utonula u misli da sam ušla u prvi tramvaj i odpela se snjim na krivi kraj grada
a sada se idem počastiti sa pudingom od vanilije, kavicom, malo medice kasnije i možda malo sexa, možda moje jajce još uvijek putuje jajovodom pa ga stigne onih par muževih junaka koji su se skupili od jučer
linalena
dada žao mi je, ove zamrznute izgleda služe samo zato da mi ne bi ispale iz štosa do slijedeće stimulirane, ono, nervoza oko bete, guranje utrića... ja sam se već psihički pripremila na neg. betu u 3. mj.![]()
dada-55 jooooj žao mi je, šta drugo da kažem...stvarno mi je žao
linalena jesi zvala danas možda, ima li što novo?