Njegova prva ljubav i jeste bočica, jer su mu u bolnici davali - tako je njima lakše, a 3 dana mi ga nisu dovodili na podoj i kad su ga konačno doveli, doveli su ga nahranjenog.
On nije imao žuticu, sasvim normalna beba.Bebe budu uspavane od novorođenačke žutice. Moja malena ju je imala. Do toga dolazi između ostalog, pojednostavljeno rečeno, zbog razlike u Rh faktorima roditelja, zbog upotrebe dripa, a može biti i zato što ne daju dijete mami na prvi podoj, pa beba ne jede dovoljno.
Moguće. Morala sam zbog dioptrije, tj nisu hteli da me porode prirodno iako sam ja to tražila, a super sam se otvarala. Drugo planiram prirodno.Pisala si da si rodila na carski, primila si, dakle, anesteziju. Preko posteljice anestezija ulazi i u krv djeteta, pa bebe znaju biti uspavane.
Ja imam medelinu električnu, ali je previše bučna da bih mogla da je koristim dok dojim, a i on se mnogo koprca. A dvojna nema ovde u Srbiji da se kupi.Prvo (kršitelj koda)ovu ručnu, a onda njihovu dvostruku električnu izdajalicu, jer sam čitala tu na forumu i portalu da se izdajanjem iz obje dojke istovremeno, ili izdajanjem dok beba doji, još jače potiče proizvodnja mlijeka.