Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2729

Tema: topic za one koji upravo preuređuju stan/kuću IV

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Dakle, savjet onih koji su preuređivali stan....

Namjera nam je preuređivati stan. Ne radi se o velikim zahvatima tipa rušenja (to smo obavili prilikom useljenja prije 7 godina).
    Obrusiti, lakirati parkete (cijeli stan od cca 90 m2 parketa), promjeniti sve lajsne.
    Obojati (okrasiti jer - kras - od ukrasiti je hrvatska riječ za okrečiti, piturati ili kako već.....od jednog arhitekte) stan, eh tu imam problem jer mislim da bih trebala skidati slojeve boje koji su se nakupili
    ostalo je urediti drugu dječju sobu i koji komad namještaja po ostalim sobama i konačno, nakon svih zahvata - kupiti rasvjetu za dnevni boravak, kuhinju i blagavaonu - sve u jednom komadu, jer ovih 7 godina imamo uredno štedne zžarulje na grlu koje vise sa stropa/zida.

Trebam pomoć oko organizacije: kako, kojim redom, koliko to traje, i gdje za to vrijeme živjeti?

POMOĆ MOLIM...... sve me strah....

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj AndrejaMa prvotno napisa Vidi poruku
    Dakle, savjet onih koji su preuređivali stan....

Namjera nam je preuređivati stan. Ne radi se o velikim zahvatima tipa rušenja (to smo obavili prilikom useljenja prije 7 godina).
    Obrusiti, lakirati parkete (cijeli stan od cca 90 m2 parketa), promjeniti sve lajsne.
    Obojati (okrasiti jer - kras - od ukrasiti je hrvatska riječ za okrečiti, piturati ili kako već.....od jednog arhitekte) stan, eh tu imam problem jer mislim da bih trebala skidati slojeve boje koji su se nakupili
    ostalo je urediti drugu dječju sobu i koji komad namještaja po ostalim sobama i konačno, nakon svih zahvata - kupiti rasvjetu za dnevni boravak, kuhinju i blagavaonu - sve u jednom komadu, jer ovih 7 godina imamo uredno štedne zžarulje na grlu koje vise sa stropa/zida.

Trebam pomoć oko organizacije: kako, kojim redom, koliko to traje, i gdje za to vrijeme živjeti?

POMOĆ MOLIM...... sve me strah....
    Ja bih išla sobu po sobu. Što se krečenja tiče. Jer ne bih imala gdje iseliti. Ako ti imaš gdje na bar tjedan dana, bilo bi vam bolje da se maknete od svega jer ćete biti brže gotovi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •