Pokazuje rezultate 1 do 50 od 694

Tema: Dječje predstave i kazališta?????

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

i mene to smeta u trešnji, nismo još nikad bile upravo zbog toga, ako nijedno kazalište ne naplaćuje djetetu do 2 godine koje sjedi roditelju u krilu, e pa neće mi ni oni to naplatit
    mi smo si rezervirali priču o kotaču (ostale priče su bile zauzete), a planiramo otići i na boje duge i u tan-tan (bili smo zauzeti u zadnje vrijeme, iako već dogo planiramo ići pa nismo stigli, ali sad na proljeće to mislimo nadoknaditi, a i mrvica će imati koji mjesec više i bit ćemo taman za kazalište)

borka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj tina55 prvotno napisa Vidi poruku
    i mene to smeta u trešnji, nismo još nikad bile upravo zbog toga, ako nijedno kazalište ne naplaćuje djetetu do 2 godine koje sjedi roditelju u krilu, e pa neće mi ni oni to naplatit
    mi smo si rezervirali priču o kotaču (ostale priče su bile zauzete), a planiramo otići i na boje duge i u tan-tan (bili smo zauzeti u zadnje vrijeme, iako već dogo planiramo ići pa nismo stigli, ali sad na proljeće to mislimo nadoknaditi, a i mrvica će imati koji mjesec više i bit ćemo taman za kazalište)
    Tina55 u Maloj sceni se naplaćuje karta i roditelju i djetetu, bez obzira gdje sjedi.
    Ja sam malca vodila kada je imao godinu i 10 mjeseci i platila sam dvije karte.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj borka prvotno napisa Vidi poruku
    Tina55 u Maloj sceni se naplaćuje karta i roditelju i djetetu, bez obzira gdje sjedi.
    a dobro onda ćemo kupiti i za malenu, iako sam negdje čitala da ne naplaćuju do 2 godine, možda onda to ne vrijedi za ove predstave priča o...

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

26.03.2011. „CRVENKAPICA“ – Braća Grimm u 11 h – na Sceni „Travno“ – ulaznice u slobodnoj prodaji

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj borka prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je to išlo na živce i odustala sam od njihovih predstava. Makar sam išla na priču o vodi i bila je odlična predstava.za moje klince. 1,5 i 2 god

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj TIGRICA prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je to išlo na živce i odustala sam od njihovih predstava. Makar sam išla na priču o vodi i bila je odlična predstava.za moje klince. 1,5 i 2 god
    I ja sam odustala od njihovih predstava. Em je karta uz bok najskušljima u gradu, em roditelj mora platiti kartu. Mora i u drugim kazalištima, pa i te izbjegavam.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •