-
Evo još jedne primjedbe na naš sustav zdravstva. Drage moje suborke što mislite kolike šanse mi imamo ovdje da ostanemo trudne ili da se izliječimo od nekih bolesti tipa kroničnih i malignih??? A čisti dokaz kakvo nam je zdravstvo je bio kad je tadašnji ministar zdravstva ("gospodin ne istina") Hebrang otišao na liječenje karcinoma prostate u Švicarsku. Ili kada je tadašnji premijer gospodin Račan otišao u njemačku na liječenje. Mogla bi nabrajati do sutra takve slučajeve. Pa si vi mislite!!!
Mi smo najobičnije pokusne štakorice ovog novog zakona a naši liječnici pioniri u otkrivanju novih metoda u MPO. Mi smo zadnja rupa na svirali i naši problemi nikoga s ne tiču jer to nije njihov problem a ni problem države. Koga zanimaju neki pacjenti koji ne mogu imati djecu? Kosoricu???? Milinovića??? Šeksa??? Bebića??? Moš mislit!!! J_ _ _ se njima za nas i naše probleme. Drže oni svoje gaće i stolice da ne iskliznu iz njh a njihovi poznanici, prijatelji i familija neke stvari obavljaju bez pol muke i čekanja odmah preko reda. Pa naravno da onda nitko u državi ne čeka na redove i grize nokte od jada kada oni znaju samo za slučajeve koji se obavljaju odmah. Mamicu im.
Pojavljivati se na televiziji i govoriti protiv ovog sustava je kao da stavljaš glavu na giljotinu jer živimo u mafijaškoj-udbaškoj državi gdje se svi provjeravaju. Netko ko ima problem i javno govori o tome a radi u državnoj firmi može bez problema zbog toga dobiti otkaz i staviti svoju egzistenciju u pitanje. Pa tko će se pojavljivati i prozivati moćnike na televiziji SAM!!!?! Nitko. Da nas je 10 000 koji prosvjedujemo možda bi se nešto i desilo ovako se ništa neće promjeniti.
Trebalo bi naše državnike tužiti sudu za ljudska prava u Strazburu ali tko će to napravit?????
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma