odgovor je, nakon nekoliko uvodnih i kurtoaznih rečenica.." da više ne dužim, odgovor na Vaše pitanje je jedini mogući: NARAVNO!!! Izmjena potojećeg Zakona jedan je od naših prioritetnih zadaća. Pretpostavljam da Vam je poznato da je Socijaldemokratska partija, poput građana direktno pogođenih ovim neprihvatljivim Zakonom, podnijela tužbu Ustavnom sudu za ocjenu ustavnosti ovog Zakona za kojeg smatramo da direktno ugrožava Ustavom zajamčena prava i slobode pa tako i pravo na roditeljstvo. "
I još malo bla, bla te su mi poslali SDP-ov prijedlog ovog Zakona iz 2008.
Sad, koliko ozbiljno možemo vjerovati riječima političarima već je pitanje za filozofsku raspravu. Navikla sam da čujem od te populacije puno priče ali slabo djela. Odnosno vjerujem ja da bi se potakla i ta promjena, ali kada? Koliko dugo će se čekati? Ja trenutno sudjelujem i u ovim prosvjedima protiv Vlade i moj plakat kojeg vucaram sa sobom je protiv ovog Zakona, valjda se svako češe gdje ga svrbi. Znam da ne mogu time puno napravit, ali ova nemogućnost da sama za sebe donosim odluke u ovako važnim stvarima me baš izluđuje. Ja sam navikla uvjek radit sve po svome pa makar lupila glavom u zid (bilo je i toga ali nikad ne žalim) i dođe mi da vrištim od ovih debila koji su podizali ruke, a još ih i mi ovce za striženje plaćamo masno.![]()