-
Bili kod predsjednika, bili u SDP-u (naravno da imamo podršku od Opačić, Mrsić, Stazić, Josipović i ostalih uglednih sdp-ovaca), bili kod žena HSS-a (koji nije dao podršku zakonu, ali je omogućio kvorum i njegovo sprovođenje), bili na tribinama, pa i Milinovićevoj u Gospići, bili na Plitvicama imenom i prezimenom se suočili sa svim liječnicima o kojima ovisimo, napravili letke, podijelili po klinikama, ostavljali jaja, pisali Jaci, Milinoviću, Golemu, išli u 8. kat, išli u Latinicu, u emisiju Novac, na radio...osobno sam bila u svim medijima, preveli njemački zakon, preveli talijanski zakon, pratili događanja na međunarodnoj sceni, kontaktirali sa stručnjacima iz inozemstva, skupljali znanstvene članke, kontaktirali svjetski poznate znanstvenike, dali da nam televizija uđe u dom, napravili web stranicu, nemam sad vremena pisati žurim, neka me netko nastavi od aktivista, ali nas dosta se iscrpilo i osjećali smo se glupo čitajući istovremeno ignoriranje velikog dijela foruma, jer ima tamo netko drugi tko radi za nas.
A pogotovo oni kojima tek sada treba pomoć i sad bi nešto htjeli, a nisu nas vidjeli tada kako smo bile jadne i koliko nam je trebala pomoć i podrška svih.
Ima nas koji poznamo situaciju, ako netko još može raditi, treba raditi! Mi možemo pružiti podršku informacijama. Samo prijeđite na pdf Građani!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma