Pokazuje rezultate 1 do 50 od 652

Tema: Ja sam uvijek za dojenje ali...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

To je sasvim druga priča, ako se smatra da je dijete osjetljivo na proteine iz kravljeg mlijeka onda pedijatar treba preporučiti određenu formulu, ili određeni tip formule, kao i kad dijete ima reflux ili grčeve, ili proljev.

A moram dakle zaključiti i da sam bila u pravu kad sam rekla da se na Rodinom forumu ne smije razgovarati o pripremi, doziranju, broju obroka adaptiranog mlijeka.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    To je sasvim druga priča, ako se smatra da je dijete osjetljivo na proteine iz kravljeg mlijeka onda pedijatar treba preporučiti određenu formulu, ili određeni tip formule, kao i kad dijete ima reflux ili grčeve, ili proljev.

A moram dakle zaključiti i da sam bila u pravu kad sam rekla da se na Rodinom forumu ne smije razgovarati o pripremi, doziranju, broju obroka adaptiranog mlijeka.
    Ne raspravlja se o onom što piše na kutiji. Iako je bila zanimljiva ona tvoja davna tema o preporuci za dnevni unos kalorija , posebno za nedonošenu djecu. Obzirom da su upute na kutiji potpuno neupotrebljive u tom slučaju.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku

U pravu si.
    Ne može.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •