Pokazuje rezultate 1 do 25 od 25

Tema: Kolači bez jaja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    2xmama avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Smajlich prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ti recept od jednog čokoladnog kolača intrigantnog imena, Crnac bez jaja :...
    napravila, fino je
    samo,u sredini mi je ostao nekako, ne znam kako bih opisala...kao da je sirov,ali nije. Onako gust, kao da je kremast. Kad narežem, kocke izgledaju kao bajadera dolje i gore je onako kao treba, a sredina je ta "gusta"
    Jel´ to tako mora biti ili sam negdje fulala?

Citiraj n.grace prvotno napisa
    ...A ako želiš Sachericu, jednostavno pečeni bisvit premažeš marmeladom od marelica i preliješ čokoladnom glazurom, uvijek radim tako, jako je fino.
    koliko visok ispadne taj biskvit?
    mislim, ako je predviđen da na njega još idu višnje i šlag, nije li onda malo pre nizak za sachericu?

Smajlich avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Nisi fulala, ne bi trebao biti nepečen, meni je isto tako bio gust i sočan, a to je čokolada
    Nisam se odmah sjetila, al imam odličan recept s petit buerre keksom, višnjama i mascarponeom, ne peče se, pa ak si zainteresirana..... ps. drago mi je da ti je crnac mljac

2xmama avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Smajlich prvotno napisa Vidi poruku
    al imam odličan recept s petit buerre keksom, višnjama i mascarponeom, ne peče se, pa ak si zainteresirana.....
    jesam,jesam

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj 2xmama prvotno napisa Vidi poruku
    koliko visok ispadne taj biskvit?
    mislim, ako je predviđen da na njega još idu višnje i šlag, nije li onda malo pre nizak za sachericu?
    Bude nizak, ali je jako ukusno, pa (nama) ne smeta.
    Jednom sam pekla dva biskvita, ali je nezgodno što je jako krhak, lomljiv, pa mi se raspao u rukama kad sam ga htjela postaviti na donji. Nije lijepo izgledalo, ali je bilo To mu je jedina mana, ne možeš ga ni prerezati, odmah se lomi - i eto odgovora na pitanje - čemu jaja u biskvitu - učvršćuju i podižu biskvit.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •