Pokazuje rezultate 1 do 29 od 29

Tema: Od žrtve do zlostavljača

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Stijena, evo jedan primjer kako to izgleda. Jedan iz grupe se nekome naruga. NItko ne odreagira, pa se drugi dan dvojica narugaju. Treći dan se ruga cijal grupa i tako danima. S obzirom na kašicu koju trenutno imaju umjesto mozga ni ne pomišljaju da je to krivo i da nekome smeta, izmedju ostalog i zato što nitko nije reagirao. Ja nemam pojma koji uzrok leži ispod slojeva gluposti. I slazem se s cvijetom da vjerojatno u ovakvoj situaciji nije vazan. Postaje vazan ako grupa iil pojedinci ne odustaju od maltretiranja drugih i nakon reagiranja roditelja ili nastavnika.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Stijena, evo jedan primjer kako to izgleda. Jedan iz grupe se nekome naruga. NItko ne odreagira, pa se drugi dan dvojica narugaju. Treći dan se ruga cijal grupa i tako danima. S obzirom na kašicu koju trenutno imaju umjesto mozga ni ne pomišljaju da je to krivo i da nekome smeta, izmedju ostalog i zato što nitko nije reagirao. Ja nemam pojma koji uzrok leži ispod slojeva gluposti. I slazem se s cvijetom da vjerojatno u ovakvoj situaciji nije vazan. Postaje vazan ako grupa iil pojedinci ne odustaju od maltretiranja drugih i nakon reagiranja roditelja ili nastavnika.
    upravo tako.
    a slažem se s tobom stijena da je granica između malo zezanja i ozbiljnog (verbalnog) nasilja jako tanka. kako sam napisala, onome kojega malo zezaju to može biti itekakva trauma. i zato skačem na prvu.
    jučer sam, nažalost, dok je zezao M iskoristila martinu rečenicu - što time želiš postići. odlična je
    nažalost, jer ne mogu sad stalno istu rečenicu ponavljat, a dobro legne

uf, grozna su ta djeca i njihove kaše od mozga. majke mi ne kužim kako ne kuže da ako nekome na nogometu njih troje kažu da je debel i da ne zna igrati nogomet, da je to LOŠE. nego trebaju cijelu prodiku da skuže da je to loše
    e da, mom je prvi odgovor bio - pa da meni to kažu, ja se ne bih loše osjećao. kad sam ja došao novi na nogomet i mene su zezali, al ja sam šutio i igrao i dalje i sad je super, normalno da su me zezali kad nisam znao igrati nogomet.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •