Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4725

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 4

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

o da, i ja sam osoba koja sve voli imati pod kontrolom! i baš tako je bilo dok se nisu zaredale tragedije! a onda odjednom shvatiš da ništa nemaš pod kontrolom, i cijeli moja savršeni svijet se srušio!
    dok nisam ostala trudna s Niom, tad je opet sve počelo sjedati na svoje mjesto, i sigurna sam da nakon svega sam jedna druga osoba. ne mogu reći ni bolje ni lošija, jednostavno drugačija! i na sve u životu gledam na drugi način!

nikakve priče ne treba slušati, samo misliti pozitivno, pozitivno, pozitivno!
    nažalost puno je takvih tužnih priča oko nas, i voljela bi da je drugačije ali puno će ih sigurno još i biti!
    dobro je nakon svega slomiti se, a onda, na nama je da pokupimo svoje mrvice i dignemo se iz pepela, još snažnije i jače nego što smo bile prije! je medicina je jaka i napredovala je, ali sve smo ovdje vidjele da ne čini čuda! mi smo te koje činimo čuda i mislim da nema hrabrijih i jačih žena od majki malih anđela!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj bzara prvotno napisa Vidi poruku
    onda odjednom shvatiš da ništa nemaš pod kontrolom, i cijeli moja savršeni svijet se srušio!
    E da, kako je to nevjerovatno kad stvarno ali stvarno shvatiš da nemaš ništa pod kontrolom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •