Pokazuje rezultate 1 do 50 od 652

Tema: Ja sam uvijek za dojenje ali...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ne znam sada referirate li se na neki tekst sa našega Portala; u njemu ste pročitali da su dojena djeca superiornija u svemu, pa i u sreći (čime se sreća mjeri).
    Ili govorimo o pisanju članica Rode?
    Ili forumašica?

Jer samo na ovome topicu sam više puta pročitala "moje dijete nije dojeno, pa je zdravije, pametnije" od (neke?) djece koja su dojena.
    I ja se pritom ne osjećam loše jer je to itekako moguće.
    Ne smatram svoje dijete ni pametnijim ni zdravijim ni boljim u odnosu na nedojeno dijete.
    Već na sebe samo, da nije bilo dojeno.
    Učinila sam ono što sam mislila da je najbolje za njih i što sam u tom trenutku mogla.

Da nisam, postupila bih drugačije.
    I uopće ne bih dvojila oko ispravnosti svoje odluke, niti bi me ičije mišljenje moglo pokolebati.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam sada referirate li se na neki tekst sa našega Portala; u njemu ste pročitali da su dojena djeca superiornija u svemu, pa i u sreći (čime se sreća mjeri).
    Ili govorimo o pisanju članica Rode?
    Ili forumašica?

Jer samo na ovome topicu sam više puta pročitala "moje dijete nije dojeno, pa je zdravije, pametnije" od (neke?) djece koja su dojena.
    I ja se pritom ne osjećam loše jer je to itekako moguće.
    Ne smatram svoje dijete ni pametnijim ni zdravijim ni boljim u odnosu na nedojeno dijete.
    Već na sebe samo, da nije bilo dojeno.
    Učinila sam ono što sam mislila da je najbolje za njih i što sam u tom trenutku mogla.

Da nisam, postupila bih drugačije.
    I uopće ne bih dvojila oko ispravnosti svoje odluke, niti bi me ičije mišljenje moglo pokolebati.
    Ovako sam ja htjela reći, ali očito nisam izabrala prave riječi. Lijepo rečeno, apricot.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •