x.
Pretjerivanje je ovaj gore tekst (u pozadini kojega stvarno se čini da je uvjerenje o "zlu"), kao i obećanje sreće i inteligencije kroz dojenje.
Mislim, na kraju je rezultat ovakvih tekstova to da relativizira sve druge napore (samo se o tome šuti i mirno se ode, barem tako napravi dio nih), u stilu - svi su oni isti, i pro i contra, iste metode.
Posljednje uređivanje od ina33 : 21.02.2011. at 14:13
Pa onda ako je statistika kao takva dvosmislena onda zašto ju ne tumačiš drugačije? I u čemu je onda problem? Imaš svoje mišljenje o činjenicama iznesenim u članku i to je to. Tvoje mišljenje.
Ali članak se neće izmijeniti zbog tvog mišljneja (ne kažem da će zbog mog). On je takav napisan. Za neke od vas neistinit za neke od nas istinit.
Zato jer nisam pedijatar/ne radim u proizvodnji AD-a itd. Laik sam. Kud bih stigla kad bih iz nekog svog uvjerenja složila svoj nekim svijet i onda odabrala nešto i završila... a de facto u religiji. Mislim, kakav je to svijet kad je sve živo podloga nečijeg uvjerenja/vjerovanja?
Onda bi sve živo bilo ovo je moje mišljenje, ovo je tvoje mišljenje i ništa nije gore ili bolje, radi se samo o uvjerenju mom ili tvom.
Posljednje uređivanje od ina33 : 21.02.2011. at 14:41
Neću.
Mene je ubola činjenica da ste needucirane za AD. I ne dajete savjete za to. To mi je u redu i slažem se s vama.
Ono s čim se ne slažem je prevođenje senzacionalističkih članaka i objavljivanje istih na portalu, a bez referenci (Apri- naravno da imate pravo birati što ćete staviti, ali kako ste needucirane u pogledu formule, upitna je i sposobnost dobrog odabira).
Jer napisati da je formula rizik za dobivanje limfoma, a ne staviti referencu je neozbiljno. Vjerojatno je to na stranici The ecologista i postojalo (ne može se vidjeti bez preplate), a prevođenje na način na koji je tu preveden stavlja vašu objavu na portalu u rang s whale.to, a to valjda nije nikome u interesu.