Ja radim kuci, kao lektor, uredno prijavljena i osigurana, staz teceHvala Bogu, ne mogu se pozaliti. Honorarno, kad zelim, zaradim jos otprilike pola plate... Uglavnom mi se ne da raditi nista preko norme...
Ja radim kuci, kao lektor, uredno prijavljena i osigurana, staz teceHvala Bogu, ne mogu se pozaliti. Honorarno, kad zelim, zaradim jos otprilike pola plate... Uglavnom mi se ne da raditi nista preko norme...
Ifigenija - ovaj mi je tvoj post Božji znak, vjeruj mi! zato što sam upravo razmišljala o takvoj temi, i kako ću je postaviti, naime u groznoj sam životnoj fazi i više ne mogu čekati na posao. pa sam zadnje noći doslovno probdjela notajući što je to što bih ja mogla obavljati od kuće i od čega bi mogla popuniti rupe u budžetu?
da bi mogao išta kvalitetno obavljati i očekivati novce za svoj rad, MORAŠ znati, imati vještinu, umjeti. ja se uglavnom pronalazim baš u djelatnostima tipa pisanja, davanje instrukcija samo iz usko specijaliziranih predmeta ( ne znam kolko bi to moglo biti atraktivno) jer nije engl., matematika isl.
plesti ne znam , tj. znam, za svoju zabavu, jedna pravo, jedna krivo. šivati nemam pojma makar bi htjela znati, peći kolače jok, samo za svoje potrebe i zbog zabave.
šišati- samo sebe, ne vjerujem da bi iko platio za moje liječenje neuroze i sjeckanje šiškica
čuvati djecu - za mene osobno dobra ideja, naravno ko ima živaca. a ja ih baš i nemam, i tako. Roza daj info o toj izdavačkoj kući!
pikula pretpostavljam da imaš neku potvrdu / verifikaciju da si ovlaštena voditi te tečajeve? jer to je super. ali što kad imaš znanje koje ne možeš prodati, možeš recimo sebe ošišati čisto dobro ( ja imam tezu da me frizer NIKAD ne ošiša onako kako ja zamislim i kažem), uštedio si recimo trošak odlaska u salon, al to je to! ne možeš ići svijetom i šišati ljude i zarađivati kruh svagdašnji.
kad razmislim - ja posjedujem sve neke polu-vještine.
ovo znanje za koje imam papir i potvrdu ne mogu trenutno nigdje unovčiti...![]()
ako sad, krajem zime, mozes negdje naci povoljne i zanimljive vune, mozes i s tim pravo-krivo isplesti salova, napr. ne moraju ni bit siroki, nek budu dugacki, onako - boemskia to je nesto sto mozes stvarno raditi bilo kad i bilo gdje. a moze se i ostaviti u svakom trenutku pa nastaviti kasnije (meni je to jedan od najbitnijih faktora - da je posao/zanimacija takva da se moze ostaviti u svakom trenutku i da moze tako cekati pola sata, pola dana ili tri tjedna...)