Kosjenka prvotno napisa
Beti sviđa mi se ideja za blog o voćarstvu, a opet ima i dosta prostora za oglašavanje.
Za lavandu znam da se uzgaja i u Slavonij, mislim da u mom kraju ima dva velika uzgajivača i prerađivača lavande ,mada tih proizvoda baš ne vidim po dućanima nego po kirvajima i pijacama i tako. Možda imaju krivi pristup prodaji, ne znam.
Što se tiče uzgoja bilo kakvih životinja ja ne bi, to je non stop obaveza hranjenja, čišćenja i ostalih briga i ne možeš si priuštit ni na izlet otić sa familijom, a kamoli nešto drugo ako nisi osigurao nekog tko će ti se brinit za životinje.Brijala sam ja davnih dana da guske treba uzgajat i jetrica skupo prodavat.
Ono što meni onak zvoni je buhač i aronija. Aroniju je super jednostavno uzgojit a prodaje se skupo kao da je od suhog zlata, mislim da je umaloprodaji 2dcl soka oko 40 kn. A i o buhaču sam dosta čitala i ne čini mi se loša ideja o uzgoju toga, super je što se osim u vrtu taj insekticid možekoristit i u kućanstvu.
Eto to je od mene, ja doma vodim konte kak je roza rekla, imam voćnjak i bašćicu zasada naplaćujem jedino ono prvo(češće kompenziram ili trampim), a volila bi da jednog dana nešto prodam ili trampim i iz vrta ili voćnjaka.