Oka, možda da pišeš blog za ljude s problemima sa nesanicom?

A što se tiče duljine topica, to ide lajavosti ženskog roda, i rodinih forumašica Nečuvene smo sve skupa.

Ti to mene malo …hvala, hvala na brizi za moj blog, ali imam ja neke druge vode u kojima puno bolje plivam.

Ali moram priznati da me je ovaj topic jako potaknuo na razmišljanje za neki takav posao, ono pored djece, angažiranost prema mogućnostima...i sinoć se rodila ideja!
Provjerila sam cijeli internet i nema u potpunosti baš tako nešto. (ima možda na pola)
Raado bih ovdje pisala, ali radije ću prvo u izradu poslovnog plana ipak ovo svi čitaju, ali ako mi uspije, bit će zahvaljujući ovome.

Uvijek dok razmišljam o nekim novitetima i polazim od sebe,
Internet: dok surfam, tražim i kopam nalazim na puuno stranica, web shopova….koji ne ne nude
Kvalitetne i potpune iformacije o proizvodima i uslugama.
Web shopovi nedorečeni, poluprazni i sl.
Onda razmišljam kako bi to trebalo biti, što meni fali u tome svemu tome, kako bi to bilo bolje i sl.
Tako se rodila i moja ideja, dok je mali visio na cici ja sam mućkala glavom

U kućanstvu pak razmišljam što, kako i na koji način bi trebalo promijeniti da bude bolje...
Stavljam svoje želje na papir i skužim da to niti ne postoji.
Tako sam npr. kod uređivanja stana došla do zanimljivih ideja, eto izmislila sam nove karniše.
Jednostavno me se ništa nije dojmilo u dućanima i nacrtala ono što bi meni pasalo.
Dobro kod mene je baš slučajnost da nam je proizvodnja od kovanog željeza osnovna djelatnost pa eto, ta karniša može i u proizvodnju.

Znači, polazim od sebe, što bih ja kupila ili na koji način bi bolje kupila nešto i sl.
I tako se dođe do zanimljivih ideja…..

I slažem se u potpunosi sa vješticom, nažalost, ali tako je, ovi veliki tlače male, nadarene sposobne ljude....