Pokazuje rezultate 1 do 50 od 609

Tema: Mamin mali posao od doma... u Hrvatskoj

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lara01 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

prebrzo sam stisnula "send".
    Hoću reći da sigurno ima po ruralnim sredinama puno takvih malih, sitnih proizvođača koji proizvode isključivo za vlastite proizvode i imaju male viškove.
    Možemo ljude potaknuti da ti viškovi budu malo veći. Proizvođačima pretpostavljam to ne bi predstavljalo preveliki napor i iziskivalo dodatno uloženo vrijeme, a mogli bi dodatno profitirati.
    O nekoj finoj zimnici, marmeladama i slično da ne pričam....
    Još uvijek je, bar po meni, ponuda nedovoljna i preskupa.
    O vođenju Facebook i Twitter profila imam mišljenje, radim to već više od godinu dana (ne direktno), prošla sam niz edukacija i imala sam priliku vidjeti i surađivati s nizom ljudi koji su isto tako mislili kako je to super, jednostavan posao za raditi od doma.
    Nije. Nemojte se zavaravati. Klijenti su zahtjevni, gledaju statistiku, traže izvještaje, posao community managera iziskuje 0-24 on line angažman, Facebook konstantno mijenja pravila, morate biti u toku sa svim, reagirati na vrijeme na promjene i prilagođavati fun page novim situacijama.
    Voditi page nekome 2x tjedno je bacanje novaca i klijenti to jako brzo skuže. Ne prolaze više niti one fore da se facebook page ima zbog imagea.
    Većina ih jako brzo nauči što je to FIR i slično.
    A twitter je puno, puno brži i dinamičniji.
    Ne sabotiram vaše ideje, nemojte me krivo shvatiti, samo navodim realne probleme iz prakse.
    Posljednje uređivanje od lara01 : 25.02.2011. at 15:55

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •